Προσγειώθηκε την Παρασκευή στη Μύκονο η Μαντόνα;

Προσγειώθηκε την Παρασκευή στη Μύκονο η Μαντόνα;

Πληροφορίες ότι έφτασε στο νησί των ανέμων για να παρευρεθεί σε χλιδάτο πάρτι γενεθλίων

08-madonna_w1200_h630
Η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα ίσως να βρίσκεται από την Παρασκευή στη Mύκονο, σύμφωνα με δημοσίευμα της δημοφιλούς σελίδας Page Six.  Σύμφωνα με το δημοσίευμα, jet-setter του νησιού αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια προσγειώθηκε την Παρασκευή στο νησί των Ανέμων για το χλιδάτο πάρτι γενεθλίων που ετοιμάζει ο Bronson van Wyck, γνωστός κοσμοπολίτης με στενούς φίλους όπως η Μαντόνα και η Μπιγιόνσε.


Πάντως αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η απόλυτη σταρ, έρχεται για ολιγοήμερες διακοπές στη χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ουδείς γνωρίζει ακριβώς πού θα μείνει η Μαντόνα στη Μύκονο, μιας και η ομάδα που είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια της αλλάζει γνώμη κάθε τρεις και λίγο.


Κάποιοι λένε ότι θα μείνει σε απομονωμένη βίλα του νησιού και κάποιοι άλλοι σε Mega Yacht, που θα βρίσκεται αροδου και ανήκει σε γνωστή επιχειρηματική οικογένεια. Μετα το επιτυχημένο grand opening του Nammos Village και των ερχομό των σταρ της πασαρέλας στη Μύκονο, την παράσταση αναμένεται να κλέψει η απόλυτη σταρ, η οποία μπορεί και να μην εκτεθεί σε κοινή θέα. Όπως έκανε και η Kim Basinger η οποία ήρθε για τέσσερις ημέρες με τη κόρη της και δεν τη πήρε χαμπάρι κάνεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης