Τι γύρευε ο Κούρκουλος στην πρεμιέρα της Δημητροπούλου;

kourkoulos_dimitropoulou

Το ζευγάρι προσπαθεί να «σώσει» τη σχέση του και να μην τελειώσει οριστικά αυτό που «έχτιζε» τόσα χρόνια; 

Εδώ και καιρό έχει  κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο Άλκης Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου, μετά από πολλά χρόνια σχέσης, χώρισε και η σόλο εμφανίσεις του ηθοποιού «φούντωσαν» τα δημοσιεύματα περί χωρισμού. Ωστόσο, πληροφορίες θέλουν τον ηθοποιό να πήγε στην πρεμιέρα της Ευγενίας Δημητροπούλου που έγινε στη Λάρισα για να της ευχηθεί καλή περιοδεία. Το ζευγάρι προσπαθεί να «σώσει» τη σχέση του και να μην τελειώσει οριστικά αυτό που «έχτιζε» τόσα χρόνια; Κανείς από τους δύο δεν διέψευσε αλλά ούτε και επιβεβαίωσε κάτι.

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Το ήθος και η ζωή

Είναι ωραίος κατασταλαγμένος ώς κριτήρια ηθοποιού ( ο ποιών ήθος) ο Άλκης Κούρκουλος. Και αυτή η καταστάλαξη και η γνώση τον κάνει να μπορεί να αναθεωρήσει και να αναστοχαστεί για τον ίδιον . Κσι αυτή η αναθεώρηση απαιτεί και ερωτική ανανέωση του ίδιου ( όχι σκέτο καναβούρι κατά Χρηστάκη). Έτσι μια νέα σχέση είναι θεμιτή και ώς νέα και ώς εκ παραλλήλου ίσως με την παλιά. Πολιτισμένα πράγματα . Όχι ζήλειες και εγωισμούς. Και η κάθε παλιά σχέση υπάρχει και μπορεί να ζωντανεύει σε όποιο βαθμό καταοησης και η κάθε καινούργια σχέση μπαίνει στην υπηρεσία της ανανέωσης ακόμα και της παλιάς.Διότι ο ανανεούμενος παίρνει οίστρο κοινωνικό και ερωτικό. Αυτός είναι ο πολιτισμός και η συγκατάβαση στο σχεσιακό. Δεν μπορεί ο ηθοποιός να ποιεί ήθος ( ρόλους διάφορους χαρακτήρες) και ταυτοχρονα να μένει στον ένα χαρακτήρα συμπεριφορικά σχεσιακά. Τότε δεν ταυτίζει τον ρόλο με την ζωή, άρα υπολείπεται ώς ηθοποιός ( παραγωγός ήθους).

Η ζωή συνεχίζεται

Το όλον μιας σχέσης είναι ή όλον ή τίποτα. ( λαικομοντέρνοπόπ τραγούδι : όλα όλα ή τίποτα ). Το όλον πασοκ ήταν όλον όταν εμενε σαν όλον.Μετά έγινε τίποτα, διαλύθηκε η ολότητα. Σε κάθε σχέση ή πάει ή δεν πάει το πράγμα. Και ο σύγχρονος ιστορικισμός ( βασισμένος Μαρξιστικά για την εξήγηση των κοινωνικών φαινομένων ) μίλησε για την πάλη των τάξεων αλλά άφησε κενο το θέμα της πάλης των σχέσεων. Όπως απ την πάλη των σχέσεων προκύπτουν όλες οι διαλύσεις των ολοτήτων. Το όλον πασόκ δεν πρόσεξε την πάλη των σχέσεων εσωτερικά ( συντροφικά μαχαιρώματα , ηγετικές φιλοδοξίες, δαχτυλίδια ηγεσίας, τράμπες ψήφων στα συνέδρια, εσωτερικές ιδεολογικές διαφορές τραπέχια σε ταβέρνες στην Πετρούπολη ) και για τούτο η ολότητα διαλύθηκε .Δηλαδή δεν ήταν οι ποσοτικές κοινωνικές συνθήκες( λεφτά υπήρχαν) που έσπασαν την ολότητα αλλά η πάλη εσωτερικά των σχέσεων των ανθρώπων μέσα στο όλον πασόκ.Στην εν λόγω περίπτωση το ζεύγος των ηθοποιών μπορεί η σχέση να κλονίστηκε ( solo εμφανίσεις) αλλά ο κλονισμός μπορεί να έφερε και αυτογνωσία πιότερη να είδαν τις ευθύνες των και σε πνεύμα συγκατάβασης να προσπαθούν να επανενωθούν ( έσονται οι δύο εις σάρκα μία, κατά την θεολογία) και ας υπάρχει και το καινούργιο πρσγμα είναι άλλο πράγμα. Δεν εμποδίζει το ένα το άλλο. Αισθήματα, σάρκες, καινούργια και παλιά πράγματα, κόντρες στις σχέσεις , απομακρύνσεις , κάψες , νοσταλγίες, ευθύνες, μετανοιώματα, αγάπες, μίση και πάθη, επανακολήσεις , όλα παίζουν όλα κολάνε και όλα δεν κολάνε.Σφίγγει το πράγμα και η ζωή συνεχίχεται ( άλλο λαικό άσμα).

Νώντας

Δίδαξε τους πολιτισμό μεγάλε Άλκη!!! Είσαι πολύ μπροστά!!!!

Αν δεν βγεί το save τότε κλείσιμο του pc

Άμα μπορέσουν και σώσουν ( κάνουν save) στην σχέση των τότε έχει δέσει το όλον (αλλά το όλον πασόκ) θέμα της σχέσης. Είναι νέα παιδιά -όσο νέα είναι - και τα αναμένα και καψωμένα αισθήματα δεδομένων των προκλήσεων της εποχής δεν ευνοούν τα save ( σωσίματα) στις σχέσεις. Αν καταφέρουν και κάνουν save τότε δεν θα κάνουν escape στην σχέση. Πράγμα δύσκολο γιατί με το κάθε escape το σύστημα αποκτά ελευθερία ενεργείας για τος μετέχοντες.Δηλαδή ''άλλες σχέσεις''. Και πάντα το καινούργιο πράγμα είναι άλλο πράγμα. Έτσι και στο όλον πασοκ. Που έστω κσι μικρό έσπασε με το κίνημα και από τότε πάει και σε άλλες σχέσεις ..ελιές ( λαδοελιές ή βρώσιμες) , κινάλ και ούτε ξέρει που θα βγεί. Αν δεν βγεί τίποτα με το save στην σχέση μην ματαιοπονούν με refresh να κάνουν οριστικό κλείσιμο απ τπ button του p.c.

Θβ

Δηλαδή??????

ο τυπος

ειναι τζαμπα πηδηκουλας , κριμα γιατι ο μπαμπας ηταν αλλοιως.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης