Πριγκίπισσα Ολυμπία: Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου χαλαρώνει στη Ρώμη

Πριγκίπισσα Ολυμπία: Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου χαλαρώνει στη Ρώμη

Σε ένα φωτογραφικό κλικ η πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία ποζάρει με μια φίλη της μπροστά από ένα τζάκι και έναν χρυσό καθρέφτη, σε ένα σκηνικό που θυμίζει παραμυθένιο παλάτι

maria_olibia
Η εγγονή του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου Μαρία Ολυμπία  χαλαρώνει στη Ρώμη μαζί με την εγγονή του διάσημου κιθαρίστα Κιθ Ρίτσαρντς! Οι λογαριασμοί των διάσημων κοριτσιών στα social media πήραν «φωτιά», φωτογραφίζοντας την λάμψη και όλα τα αριστοκρατικά μέρη του τόπου. 

Σε ένα φωτογραφικό κλικ η πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία ποζάρει με μια φίλη της μπροστά από ένα τζάκι και έναν χρυσό καθρέφτη, σε ένα σκηνικό που θυμίζει παραμυθένιο παλάτι. 

maria_olibia
Η Μαρία Ολυμπία έχει τουλάχιστον 150.000 followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η κομψή και πανέμορφη 21χρονη πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία είναι το πρώτο και μοναδικό κορίτσι, από τα πέντε παιδιά του πρίγκιπα Παύλου και της Αμερικανίδας συζύγου του, Μαρί Σαντάλ.

Η μητέρα της Ολυμπίας, Μαρί Σαντάλ, είναι κόρη του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου Warren Robert  Miller και δεν κρύβει ότι η οικογένεια ζει πλουσιοπάροχα, περνώντας το χρόνο της πότε στο διαμέρισμά τους, στο Λονδίνο, πότε στις Μπαχάμες, τα καλοκαίρια και συχνά ταξιδεύοντας με το ιδιωτικό τζετ του σχεδιαστή μόδας Valentino.

Κλείσιμο
olibia_krevati
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης