Διάσημος σταρ αποκαλύπτει: Ο Κέβιν Σπέισι με είχε χουφτώσει στα γυρίσματα του «Λος Άντζελες: Εμπιστευτικό»

Διάσημος σταρ αποκαλύπτει: Ο Κέβιν Σπέισι με είχε χουφτώσει στα γυρίσματα του «Λος Άντζελες: Εμπιστευτικό»

Δυστυχώς άπλωνε πολύ τα χέρια του, είπε ο σταρ σε αυστραλιανή εκπομπή

la-confidential
Ο διάσημος ηθοποιός Γκάι Πιρς θυμάται με αρκετά αρνητικά συναισθήματα την εμπειρία της συνεργασίας του με τον Κέβιν Σπέισι, στο πλαίσιο των γυρισμάτων της ταινίας «Λος Άντζελες: Εμπιστευτικό» το 1997.

Κι αυτό γιατί, παρά το γεγονός ότι ο 29χρονος τότε Πιρς είχε πολλά να μάθει από το είδωλό του, αυτό που συγκράτησε από τους μήνες των γυρισμάτων ήταν οι απόπειρες του Κέβιν Σπέισι να τον χουφτώσει και η αδυναμία του να κρατήσει τα χέρια του μακριά του.

Guy Pearce calls fellow actor Kevin Spacey 'handsy'


Σε μια συνέντευξη για την αυστραλιανή τηλεόραση, ο 50χρονος σήμερα Πιρς ερωτήθηκε πώς ήταν να δουλεύει κανείς με τον Σπέισι, και εάν είχε υποψιαστεί κάτι για όσα καταλογίστηκαν αργότερα στον ηθοποιό περί ανάρμοστης συμπεριφοράς και σεξουαλικής παρενόχλησης. «Ναι... Αυτό είναι ένα αρκετά δύσκολο θέμα συζήτησης. Υπέροχος ηθοποιός, πραγματικά καταπληκτικός. Ωστόσο πέρασα κάπως δύσκολα με τον Κέβιν. Συνηθίζει να απλώνει πολύ τα χέρια του. Ευτυχώς, εγώ τότε ήμουν 29 και όχι 14», απάντησε ο Αυστραλός σταρ.



Ο Σπέισι βρίσκεται στο επίκεντρο πολλών καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση και πιο σοβαρά αδικήματα. Ο πρώτος που μίλησε ανοικτά για την ανάρμοστη συμπεριφορά του πρωταγωνιστή του House of Cards ήταν ο ηθοποιός Άντονι Ραπ, που ισχυρίστηκε ότι ο Σπέισι του επιτέθηκε σεξουαλικά το 1986, όταν ήταν μόλις 14 ετών. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Σπέισι τον είχε καλέσει σπίτι του και στη συνέχεια επιχείρησε να ξαπλώσει πάνω του. Με κατοπινή ανάρτησή του, ο Σπέισι ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν, παρά το γεγονός ότι είπε χαρακτηριστικά «πως δεν το θυμόταν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρχές στο Λονδίνο και το Λος Άντζελες διερευνούν πλήθος καταγγελιών με στόχαστρο τον ταλαντούχο ηθοποιό, με πολλές από αυτές να τοποθετούνται χρονικά στην περίοδο που ήταν διευθυντής του Θεάτρου Old Vic στη βρετανική πρωτεύουσα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης