Theodora Greece : Στης εκκλησιάς την πόρτα

Theodora Greece : Στης εκκλησιάς την πόρτα

Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου φαίνεται ότι βρήκε τον αληθινό, αγνό και άδολο έρωτα στο πρόσωπο ενός δικηγόρου του Λος Αντζελες.
Τι δηλαδή; Μόνο στο Μπάκιγχαμ θα τρώνε κουφέτα με τις χούφτες;

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
theodora_arthroo
Γαλαζοαίματη, μα και εργάτρια της υποκριτικής τέχνης. Μεγαλωμένη με ελληνική παιδεία, αλλά ταγμένη να ζει ως πολίτης του κόσμου. Η πριγκίπισσα Θεοδώρα ή αλλιώς Theodora Greece (ελληνιστί Θεοδώρα Ελλάς), όπως έχει επιλέξει να αυτοπροσδιορίζεται στη βιομηχανία του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, είναι η δεύτερη κόρη (κατά σειρά η τέταρτη απόγονος) του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Αννας-Μαρίας. Μπορεί να μη φαντάζει το ίδιο φωτογενής ή θελκτική για τις glossy σελίδες της διεθνούς κοσμικογραφίας όσο, λόγου χάρη, η ανιψιά της Μαρία-Ολυμπία ή οι νύφες της Μαρί-Σαντάλ και Τατιάνα Μπλάτνικ, όμως η 35χρονη ακάματη ηθοποιός διεκδικεί το δικό της μερίδιο στη δόξα αλλά και στη ζωή. Και φυσικά, παλεύει για εκείνο το κομμάτι προσωπικής ευτυχίας που ώρες-ώρες μοιάζει το ίδιο, αν όχι περισσότερο, λαχταριστό από ένα κομμάτι ζεστό, σιροπιασμένο με μαστοριά γαλακτομπούρεκο.

Φαίνεται μάλιστα ότι η Θεοδώρα είναι πλέον έτοιμη και πρόθυμη να κάνει αυτό που για κάθε κορίτσι -ευγενούς ή ταπεινής καταγωγής- έχει διαστάσεις άλματος εις τριπλούν σε παγκόσμια διοργάνωση στίβου, δηλαδή να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης με τον σύντροφό της. Στο πρόσωπο του δικηγόρου Μάθιου Τζ. Κούμαρ η Θεοδώρα δεν βρήκε απλώς έναν εφήμερο έρωτα, έναν σύντροφο για μία ή και περισσότερες σεζόν ή απλώς έναν Instagram husband, αλλά έναν άνδρα με τον οποίο είναι αποφασισμένη να μοιραστεί στο εξής την κλίνη, το τραπέζι και τελικά την ίδια τη ζωή της. Οι δυο τους συγκατοικούν στο Λος Αντζελες, ενώ, αν και έχουν διαφορετικές καταβολές και προσλαμβάνουσες -εκείνη πριγκιποπούλα και μπολιασμένη με καλλιτεχνικές ανησυχίες και χολιγουντιανές φιλοδοξίες, εκείνος ένας τυπικός Αμερικανός με σημαντική καριέρα στις δικαστικές αίθουσες-, έχουν βρει ο ένας στον άλλον το άλλο του ολόκληρο, που ως γνωστόν είναι το νέο «άλλο μισό».


Με τη μητέρα της Αννα-Μαρία και τον μικρότερο αδελφό της Φίλιππο 
theodora1


Λος Αντζελες εμπιστευτικό

Κομβικής σημασίας για τη συνάντηση των δύο νέων, που εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται μοιραία, ήταν η απόφαση της Θεοδώρας να μετοικήσει στο Λος Αντζελες προκειμένου να πραγματώσει το όνειρό της στην υποκριτική. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη αφορμή από το γεγονός ότι στα μέσα των 00s ο μεγαλύτερος αδελφός της Παύλος με τη σύζυγό του Μαρί-Σαντάλ ζούσαν εκείνη την εποχή στην Πόλη των Αγγέλων. Ετσι, η φιλόδοξη πριγκιποπούλα άρπαξε την ευκαιρία και έκτοτε πολιτογραφήθηκε Λοσαντζελίτισσα. Μπορεί να λατρεύει το Λονδίνο και εν γένει τη Μεγάλη Βρετανία, όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε, ωστόσο στη Δυτική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών βρήκε μία ανεξερεύνητη για την ίδια γη, γεμάτη επαγγελματικές ευκαιρίες και απροσποίητο coolness. Βρήκε όμως και τον πρίγκιπά της, έστω κι αν αυτός ενσαρκώνεται σε έναν κοινό θνητό, μεσοαστό Αμερικανό. Μάλιστα στην αρχή της γνωριμίας τους, δηλαδή πριν από περίπου δύο χρόνια, και για πολύ καιρό, η Θεοδώρα φρόντισε να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό την ευγενική καταγωγή της ώστε να μην αποθαρρύνει ή τρομάξει τον αγαπημένο της Ματ, όπως τον προσφωνούν οι φίλοι του αλλά και η ίδια. Αφού πέρασαν μαζί αρκετούς μήνες, αποφάσισε να αποκαλύψει την αληθινή ταυτότητά της.

Κλείσιμο
Ηταν η στιγμή να πει στον αγαπημένο της ότι η ίδια δεν ήταν απλώς ένα από τα χιλιάδες κορίτσια που ζουν στο LA αναζητώντας μια λαμπερή καριέρα στη βιομηχανία του θεάματος, δουλεύοντας παράλληλα ως σερβιτόρες και τρέχοντας από οντισιόν σε οντισιόν, αλλά η κόρη του τέως βασιλιά των Ελλήνων. Ο ίδιος δεν είχε υποψιαστεί το παραμικρό, μολονότι η Θεοδώρα συμμετέχει στην ιστορική σαπουνόπερα «Τόλμη και Γοητεία» με το ψευδώνυμο Theodora Greece. Πάντως, η καταγωγή της ουδόλως τον αποθάρρυνε. Αλλωστε και ο Κούμαρ δεν είναι κανένας παρίας. Εχει διανύσει σημαντική πορεία ως δικηγόρος, με ειδίκευση στις αποζημιώσεις θυμάτων φυσικών καταστροφών.

Εννοείται ότι ούτε η οικογένεια της Θεοδώρας είχε την παραμικρή ένσταση για την ταπεινή και άσημη καταγωγή του συντρόφου της. Πέρσι τέτοιες ημέρες η παρουσία του Ματ ως επίσημου συνοδού της 35χρονης πριγκίπισσας στα γενέθλια του Παύλου και της Μαρίας-Ολυμπίας στη Μεγάλη Βρετανία σήμανε -συμβολικά τουλάχιστον- την επισημοποίηση της σχέσης τους. Παράλληλα, τα like του Παύλου στα Instagram στιγμιότυπα της αδελφής του ήταν για πολλούς η άτυπη έγκριση του δεσμού της με τον Καλιφορνέζο δικηγόρο. Αλλωστε ποιος δεν θέλει έναν κοινό θνητό στην αυλή του τώρα που ακόμα και η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ βάζει σωρηδόν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ νύφες χωρίς τίτλους ευγενείας, αλλά με αδιαπραγμάτευτη επιδραστικότητα που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά του πόπολου; (βλ. Μέγκαν Μαρκλ).


Η ανάρτηση στο Instagram της φωτογραφίας με τον τέως βασιλιά για τη Γιορτή του Πατέρα
theodora2


Προσεχώς κουφέτα

Σε κάθε περίπτωση, η Θεοδώρα και ο Ματ ανεπηρέαστοι από πρωτόκολλα ζουν τον έρωτά τους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης. Από την Ινδία όπου παραβρέθηκαν σε γάμο κοινού φίλου τους και την Ταϊλάνδη όπου ταξίδεψαν για αναψυχή με ζευγάρι φίλων τους έως τα ελληνικά νησιά, τα οποία πέρσι τίμησαν δεόντως. Ειδικά η Σαντορίνη φαίνεται ότι κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην καρδιά τους ως ένας τόπος μαγικός, σαγηνευτικός, μοναδικός στον κόσμο. Ηδη το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε τροχιά γάμου, ο οποίος φυσικά θα πραγματοποιηθεί με όλες τις τιμές και τις παράτες που αρμόζουν στην ευγενική καταγωγή της Θεοδώρας. Αλλωστε, όπως μαρτυρά το όνομα Μέλι που έδωσε στον σκύλο της, οι τρεις τους είναι ήδη μια χαρούμενη οικογένεια. Κι αν κάποιοι απόρησαν ή εξεπλάγησαν που ο Ματ δεν συνόδευσε την καλή του στους πρόσφατους εορτασμούς των 50ών γενεθλίων του εξαδέλφου της, πρίγκιπα Φρειδερίκου της Δανίας, υπάρχει πάντα ως απάντηση το παλιό αλάθητο γνωμικό «το πολύ μαζί σκοτώνει». Αλλωστε οι μικροαστισμοί δεν αρμόζουν σε μια γυναίκα καριέρας σαν τη Θεοδώρα, σε ένα κορίτσι που από τα σχολικά του κιόλας χρόνια έχει αποφασίσει να πιάσει τη ζωή από τα κέρατα και να διακριθεί στον απαιτητικό και απολύτως ανταγωνιστικό στίβο της υποκριτικής τέχνης.


theodora4
Το πέρασμα από τη διάσημη σαπουνόπερα «Τόλμη και γοητεία»


theodora3
Καλοκαιρινές διακοπές με φόντο την Οία. Ειδικά η Σαντορίνη φαίνεται ότι κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην καρδιά του ζεύγους ως ένας τόπος μαγικός, σαγηνευτικός, μοναδικός στον κόσμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης