Visit My Greece: Ο Θοδωρής και η Σίσσυ έγιναν travel vloggers

Visit My Greece: Ο Θοδωρής και η Σίσσυ έγιναν travel vloggers

Μιλούν τα αγγλικά του Τσίπρα, πηγαίνουν στη Σαντορίνη να δουν το ηλιοβασίλεμα και αποκαλούν το χρώμα «iliovasilemati colour». Τα βίντεο της οικογένειας Μαραντίνη
είναι ξεκαρδιστικά. Θα καταφέρουν να γίνουν influencers;

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
onirama_arthrooo
Ξεκίνησαν από την πατρίδα τους, τη Θεσσαλονίκη, με την τσανελάρα τους στο YouTube, Visit My Greece, για να δείξουν τις ομορφιές της Ελλάδας σε κάποιο άγνωστο αγγλόφωνο κοινό που ενδιαφέρεται να πάρει το τρενάκι (όπως το αποκαλεί η Σίσσυ: «little train cause it’s cute»). Δεκατέσσερα λεπτά βίντεο στη Θεσσαλονίκη είναι αρκετά για να σκίσεις το Μίσιγκαν.

The bougatsa βίντεο

Πήραν θέση στο Μακεδονικό («Macedonia is Greek»). Συνέκριναν τον Λευκό Πύργο με τον Πύργο του Αϊφελ. «Εκλεψαν» ένα τουριστικό ποδήλατο από κάτι παιδάκια και ο Μαραντίνης τραγούδησε σε ποπ εκτέλεση το «Θεσσαλονίκη μου, μεγάλη φτωχομάνα». Εξήγησαν στο άγνωστο αγγλόφωνο κοινό τους ότι στη Θεσσαλονίκη συνηθίζεται να πίνουν καφέ τρεις ώρες. Εδειξαν μια cheese bougatsa με φέτα. Ο Θοδωρής μίλησε με το Σισσάκι για το σεξάκι (συνέβη αλήθεια). Φυσικά μίλησαν για τα προϊόντα ΠΟΠ (το κουλούρι Θεσσαλονίκης και την πεθερά). Τέλος.

sisi1


The Acropolis and dry bread βίντεο

Πατάς play και ακούς τον Θοδωρή να χαιρετάει την πεθερά του. Τέτοιον γαμπρό να πάτε στις μανάδες σας. Το άγνωστο αγγλόφωνο κοινό μαθαίνει ότι ο Παρθενώνας είναι για τους τουρίστες της Αθήνας το αντίστοιχο της βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο. Παίρνουν θέση για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα («θα σας άρεσε να σας κλέψουμε τη βασίλισσα;» αναρωτιούνται - οι περισσότεροι Βρετανοί θα απαντούσαν θετικά). Εξηγούν ότι η διαδρομή μέχρι την Ακρόπολη δεν είναι εύκολη (κουράστηκε η Σίσσυ στην ανάβαση). Καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι Κινέζοι τουρίστες είναι πανέξυπνοι γιατί κουβαλούν τα props τους (τις ομπρέλες που τους προφυλάσσουν από τον ήλιο) ενώ οι ίδιοι την πάτησαν «like protares» γιατί προτίμησαν να επισκεφθούν το μνημείο την «dala». Γύρω στο έβδομο λεπτό ο Μαραντίνης και η Χρηστίδου παίζουν την Αλίκη και τραγουδούν μαζί «καροτσέρη, καροτσέρη, άσ’ το καμουτσίκι απ’ το χέρι» και έρχονται στο κέφι με το «syrtaki» που παίζει ως μουσικό χαλί. Θεώρησαν σωστό να κάνουν βόλτα με άμαξα στο κέντρο της Αθήνας. Το Σισσάκι κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Θοδωρή που είναι «like a library» και εξηγεί στο άγνωστο αγγλόφωνο κοινό ότι οι τσολιάδες είναι το αντίστοιχο του «Braveheart». 15.38 τοποθέτηση προϊόντων. Δεν μπόρεσαν να βρουν την έξοδο. Τέλος.


sisi2
Κλείσιμο


The tavern βίντεο

Πηγαίνουν στην Πλάκα με άμαξα και αγοράζουν σουβενίρ από τα «magazakia» στα «sokakia». Τη βρίσκουν με το «Sparta thing». Πηγαίνουν στο πιο διάσημο μέρος της Πλάκας, το καφέ που έκανε γνωστό ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην ταινία του «If», αλλά στη συνέχεια του βίντεο καταλαβαίνουν ότι έκαναν λάθος το σημείο (συνέβη αλήθεια). Δειγματίζουν μια ελληνική σαλάτα (ίσως αγνοούν ότι σερβίρεται και στο εξωτερικό ως Greek salad) και μαθαίνουν στο άγνωστο αγγλόφωνο κοινό την έννοια της «papara». O Θοδωρής στέλνει φιλάκια στην «pethera». Ο Μαραντίνης τρέχει στο Καλλιμάρμαρο. Τέλος.


sisi3


Thira Vs Oia βίντεο

«The iliovasilemati» χρώμα. Η Σίσσυ έχει ένα πρόβλημα και αδυνατεί να ξεχωρίσει τα γαϊδουράκια από τα άλογα. Επίσης, ο κυκλαδίτικος αέρας τής χαλάει το μαλλί. Δείχνουν ένα πάρκινγκ στην Οία παίζοντας τη «Φραγκοσυριανή» ως μουσικό χαλί. Στη Σαντορίνη. Τέλος.



sisi5

sisi4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης