Βίντεο: Η βόλτα του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τη νικήτρια της Eurovision

Βίντεο: Η βόλτα του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τη νικήτρια της Eurovision

Στο κέντρο του Τελ Αβίβ

p06c6d3d
Με τη νικήτρια της φετινής Eurovision, Νέτα Μπαρζιλάι, συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, στο Τελ Αβίβ. Ο γαλαζοαίματος βρέθηκε για λίγο στην πατρίδα της νικήτριας του μουσικού διαγωνισμού πριν την αναχώρησή του για τα Παλαιστινιακά Εδάφη.  Ο Βρετανός πρίγκιπας περπάτησε σε δρόμους του Τελ Αβίβ μαζί της, ενώ πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να τον δει από κοντά. Στο κέντρο της πόλης οι δυό τους περπάτησαν στο Ρόθτσαϊλντ Μπουλβάρ, τη λεωφόρο που βρίσκεται στην καρδιά του οικονομικού κέντρου του Τελ Αβίβ με καταστήματα, εστιατόρια και αίθουσες τέχνης.


Ο Ουίλιαμ και η Μπαρζιλάι στάθηκαν σε ένα περίπτερο, όπου τους προσφέρθηκε «gazoz», ένα παραδοσιακό ισραηλινό αναψυκτικό. «Αγαπάμε τον Ουίλιαμ», φώναζε μια παρέα από τουρίστριες. Ο 36χρονος πρίγκιπας αντέδρασε χαμογελώντας. Αφού συνομίλησε με την Μπαρζιλάι συζήτησε με ακτιβιστές για το περιβάλλον σε δεξίωση που παρατέθηκε στο Beit Hair, ένα μουσείο της πόλης.

Αργότερα αναχώρησε για την κατεχόμενη από το Ισραήλ Δυτική Όχθη όπου συναντήθηκε με τον παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς. Ο Ουίλιαμ, το πρώτο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ και στα Παλαιστινιακά Εδάφη, συναντήθηκε με τον Αμπάς στην έδρα της Παλαιστινιακής Αρχής (Μουκάτα) στη Ραμάλα της Δυτικής Όχθης όπου έγινε δεκτός με τιμές.



Δείτε το βίντεο με τη βόλτα τους: 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης