Κάνιε Γουεστ: H Κιμ απείλησε να με χωρίσει μετά τις δηλώσεις μου για τη δουλεία και τον Τραμπ

Κάνιε Γουεστ: H Κιμ απείλησε να με χωρίσει μετά τις δηλώσεις μου για τη δουλεία και τον Τραμπ

Η ένθερμη υποστήριξή του στον Τραμπ, ο σάλος που δημιουργούν οι δηλώσεις του, οι σκέψεις περί αυτοκτονίας και η σχέση του με την σύζυγό του βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης εφ' όλης της ύλης που έδωσε στους New York Times ο διάσημος ράπερ

kanye-kim
Η ένθερμη υποστήριξη που παρέχει στον Ντόναλντ Τραμπ, ο σάλος που δημιουργούν κατά καιρούς οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις του, οι σκέψεις περί αυτοκτονίας και η σχέση του με την Κιμ Καρντάσιαν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης εφ' όλης της ύλης που έδωσε στους New York Times ο διάσημος ράπερ Κάνιε Γουεστ.

Μιλώντας στον κριτικό μουσικής Jon Caramanica της αμερικανικής εφημερίδας, ο Γουεστ εξήγησε ότι οι υποστηρικτικές δηλώσεις του για τις πρακτικές και τον τρόπο διακυβέρνησης του Τραμπ δεν σήμαιναν ότι συμφωνεί με όλα όσα κάνει ο Αμερικανός πρόεδρος, αλλά είχαν κυρίως να κάνουν με την άρνησή του να φιλτράρει τις σκέψεις του. «Ένιωθα ότι όλοι οι διάσημοι που ψήφισαν τον Τραμπ φοβόντουσαν να πουν ότι τον συμπαθούν. Εγώ δεν φοβάμαι να το παραδεχτώ όταν κάτι μου αρέσει. Ακούω τον Τραμπ να μιλάει και σκέφτομαι, "μου αρέσει αυτό που ακούω" παρά το γεγονός ότι δεν συμφωνώ με όλες του τις απόψεις», εξήγησε ο Γουέστ. Όπως ο ίδιος πιστεύει, το γεγονός ότι είναι μαύρος σήμαινε για πολλά μέλη της οικογένειάς του και θαυμαστές του ότι έπρεπε να ψηφίσει την Χίλαρι Κλίντον.

«Ήταν σαν να μου έκαναν με το ζόρι προξενιό. Κι εγώ σκεφτόμουν ότι δεν θέλω να παντρευτώ με αυτή τη γυναίκα», πρόσθεσε ο ράπερ.

Αναφορικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει στο TMZ ότι «τα 400 χρόνια δουλείας του "ακούγονται" σαν επιλογή» και τον σάλο που είχε προκληθεί, ο διάσημος μουσικός και σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν υπογράμμισε ότι παρερμηνεύθηκαν. «Ποτέ δεν είπα ότι η ίδια η κατάσταση της δουλείας, δηλαδή το να είσαι αλυσοδεμένος, ήταν επιλογή. Αναφερόμενος στους τέσσερις αιώνες δουλείας μιλούσαν για την έννοια της πνευματικής φυλακής. Αν δείτε το σχετικό κλιπ θα καταλάβετε πώς λειτουργεί το μυαλό μου», τόνισε ο μουσικός.

Όπως αποκάλυψε στους New York Times, ο σάλος που προκάλεσαν τις δηλώσεις του είχαν φέρει τη σύζυγό του, Κιμ Καρντάσιαν, στα όριά της και μάλιστα εκείνη την περίοδο είχε απειλήσει και να τον χωρίσει. Η κρίση αυτή στο γάμο τους ενέπνευσε και ένα τραγούδι στο νέο του άλμπουμ, με τίτλο «Wouldn't Leave». Όπως είπε, οι απειλές της συζύγου του ότι θα τον εγκατάλειπε τον είχαν θορυβήσει πολύ και μάλιστα είχε καλέσει και μέλη της οικογένειάς της για να διαπιστώσει αν σοβαρολογούσε.

Ο Γουεστ, ο οποίος έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή, αποκάλυψε επίσης στη συνέντευξη ότι σκέφτεται πολύ συχνά την αυτοκτονία. «Αποτελεί πάντα μία επιλογή. Όπως λέει και ο κωμικός Λούι Σι-Κέι, ξεφυλλίζω το εγχειρίδιο της ζωής και ζυγίζω όλες τις επιλογές μου», είπε ο ράπερ, τονίζοντας ωστόσο ότι ψυχολογικά βρίσκεται σε πολύ καλύτερο σημείο απ' ό,τι παλιότερα, αφού έχει καταφέρει πλέον να ζει με πολύ λιγότερα χάπια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης