Συνελήφθη ξανά η Χέδερ Λοκλίαρ: Γρονθοκόπησε αστυνομικό και τραυματιοφορέα

Συνελήφθη ξανά η Χέδερ Λοκλίαρ: Γρονθοκόπησε αστυνομικό και τραυματιοφορέα

Η Λοκλίαρ είχε συλληφθεί στις 25 Φεβρουαρίου για τον ξυλοδαρμό και τραυματισμό του συντρόφου της και αστυνομικών στο σπίτι της στο Thousand Oaks

heather
Δεν έχουν τελειωμό οι περιπέτειες με το νόμο της πάλαι ποτέ εκθαμβωτικής σταρ της «Δυναστείας» και του «Melrose Place», Χέδερ Λοκλίαρ.

Η αστυνομία τη συνέλαβε ξανά το βράδυ της Κυριακής αφού επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό και έναν τραυματιοφορέα.

Το γραφείο του σερίφη της Κομητείας Βεντούρα ανακοίνωσε ότι η Λοκλίαρ συνελήφθη στις 11.30 το βράδυ (τοπική ώρα) και αργότερα της απαγγέλθηκαν δύο πλημμεληματικές κατηγορίες για βιαιοπραγία.

Πώς ξεκίνησαν όλα; Σύμφωνα με το TMZ, η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο, επειδή γινόταν φασαρία και η
Λοκλίαρ που βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης χτύπησε τον έναν αστυνομικό που προσπαθησε να την χωρίσει από την οικογένειά της, κατά τη διάρκεια λογομαχίας.

Στη συνέχεια κλώτσησε και τον τραυματιοφορέα, ο οποίος την απομάκρυνε με φορείο, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ.

Κλείσιμο
Η 56χρονη ήδη αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες για βιαιοπραγίες εναντίον αστυνομικών και ιατρικού προσωπικού, καθώς και άλλη μία για αντίσταση κατά της αρχής και διατάραξη της ειρήνης για ένα περιστατικό που συνέβη νωρίτερα φέτος.

Η Λοκλίαρ είχε συλληφθεί στις 25 Φεβρουαρίου για τον ξυλοδαρμό και τραυματισμό του συντρόφου της και αστυνομικών στο σπίτι της στο Thousand Oaks.

Το χρονικό

Η ηθοποιός είχε επιστρέψει από μία εκδρομή στη Βοστόνη, όταν εκείνη και ο σύντροφός της Κρις Χέισερ άρχισαν να τσακώνονται. Παρούσα στο σκηνικό ήταν και η 20χρονη κόρη της, Άβα.

Το ένταλμα έρευνας που εκτελέστηκε στο σπίτι της από το γραφείο του Σερίφη της κομητείας Βεντούρα, αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της σύλληψής της τον Φεβρουάριο, είχε απειλήσει να πυροβολήσει τους αστυνομικούς, αν τολμούσαν ξανά να έρθουν στο σπίτι της.

Οι ερευνητές έμαθαν ότι η Λοκλίαρ οπλοφορεί, ωστόσο δεν κατάφεραν να το εντοπίσουν.

Τη νύχτα της σύλληψής της φώναζε σε έναν από τους αστυνομικούς: Βγάλτε τους γ...νους έξω από το σπίτι μου. Στη συνέχεια προσπάθησε να κλείσει την πόρτα στον άνδρα που βρισκόταν μέσα στο σπίτι της

Ένας άλλος αστυνομικός δήλωσε ό τι η Λοκλίαρ φώναζς: Εσένα γ...νε αξίζει να πεθάνουν τα παιδιά σου! Το αξίζεις. Και όταν βρεθείς σε αυτήν τη θέση, θυμίσου με.

Λίγες ημέρες πριν, στις 17 Ιουνίου η ηθοποιός ήταν επιτέθηκε στους γονείς της επίθεση στους γονείς της όταν αυτοί προσπάθησαν να την ηρεμήσουν.

Η μητέρα της ηθοποιού τότε κάλεσε την αστυνομία. Στο ηχητικό ακούγεται, μάλιστα, να ενημερώνει τους αστυνομικούς ότι η κόρη της ψάχνει ένα όπλο για να αυτοκτονήσει.

Μετά την παρέμβαση των αστυνομικών η 56χρονη Λοκλίαρ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για ψυχιατρική παρακολούθηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης