Εκτός Survivor η Εύη Σαλταφερίδου - Νίκη ξανά για τους Διάσημους

evi-surv-1

Συνεχίζει ο Νικόλας Αγόρου - Ο αγώνας σημαδεύτηκε από το περιστατικό με τον Ηλία που κόστισε δύο δόντια

Πάντως αν βγαίνατε στα μπαλκόνια χθες το βράδυ παλικάρια και κοπέλες, αυτό που θα ακούγατε δεν ήταν η φωνή του Σάκη Τανιμανίδη αλλά ο σπορτσκάστερ της ΕΡΤ που περιέγραφε την ματσάρα Κροατία – Αργεντινή. Ποιος θα χάσει τώρα, εκτός από μας, τέτοιο ματς για να δει τις περιπέτειες του Αγόρου και της Δαλάκα στην άμμο, χρήζει έρευνας.

Εμείς εκεί, εκεί στη β΄τηλεοπτική Εθνική! Κουράγιο και πλέον τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά μετά και την αποχώρηση τη χθεσινή.

video placeholder


Οι Μαχητές σχολιάζουν τα σχόλια των Διασήμων στο Συμβούλιο και λένε πως είναι στημένη φάση μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να ψηφιστούν οι άντρες. Προφανώς δε ξέρουν να μετράνε. Γιατί αν ήξεραν και μέτραγαν πόσες ψήφους τους έφερε η Εύη δεν θα τολμούσαν να μιλήσουν. Πρώτος και καλύτερος ο Αγόρου ο οποίος δεν έχει καταλάβει προφανώς ότι τον βλέπουμε στην τηλεόραση.

«Θεωρώ ότι η αντίπαλη ομάδα δεν έχει ο καθένας ξεχωριστά δική του κρίση. Και το λέω αυτό γιατί βλέπουμε ότι λειτουργούν ομόφωνα. Τα συζητάνε και όλοι εκφέρουν μια ίδια άποψη, μία ίδια γνώμη. Δεν λέει ο καθένας αυτό που νιώθει. Εν μέρει η Εύη είναι μια πάρα πολύ καλή παίκτρια, έχει κάνει μεγάλη άνοδο την τελευταία εβδομάδα. Αλλά από την άλλη αυτό που έχει παρατηρηθεί, και όχι μόνο τώρα, αλλά και στο παρελθόν, ότι λειτουργούν όλοι με τα λόγια τους. Με μια συγκεκριμένη στρατηγική για να μειώσουν τους άντρες. Θεωρώντας ότι έτσι, όταν μειώνεις κάποιον ή δεν τον ανεβάζεις, να ανεβαίνεις εσύ, να φαίνεσαι εσύ καλύτερος. Αυτό δεν το θεωρώ εντάξει». Αυτά είπε και ελάλησε ο Αγόρου ο οποίος νομίζει ότι είναι ο φετινός Ντάνος. Ας του σφυρίξει κάποιος πως σε ποσοστά νικών ο Ηλίας έχει 61%, η Εύη και ο Πάνος 57% και εκείνος 53%. Καληνύχτα.

video placeholder


Αγώνας επάθλου

Αφού έφαγαν σουβλάκια, πίτσες, μπέργκερ, παγωτά, φιλέτα, μακαρόνια, κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο τώρα οι Ατζουνοπαραγωγοί τους τραπεζώνουν σε γαλλικό εστιατόριο με γαλλικό κρασί στο οποίο θα πάνε με τρία αυτοκίνητα ένα εκ των οποίων θα το κερδίσει κάποιος. Πέρυσι να θυμίσουμε ότι το κέρδισε ο Κωνσταντίνος Βασσάλος.
Ο Τανιμανίδης εξηγεί την πίστα και ω! τι έκπληξη ο Πάνος και πάλι δεν παίζει. Είπατε κάτι, τηλεθεατάρες που λέγατε ότι είναι προσωρινός ο τραυματισμός; Δεν άκουσα;

Ηλίας και Χαρης αγωνίζονται πρώτοι. Οι Μαχητές θα προηγηθούν με 1 -0. Θα ακολουθήσουν Γιάννης και Νικόλας και το σκορ θα γίνει 2 – 0 για τους Μαχητές. Εύη και Μελίνα. Το 3 – 0 είναι γεγονός. Χάρης και Νικόλας και 3 -1 το ματς. Τσίλης και Ηλίας για το επόμενο. Οι Διάσημοι θα μειώσουν κι άλλο το σκορ και θα κάνουν το σκορ 3 – 2. Δυστυχώς ο Ηλίας Γκότσης θα σπάσει δύο δόντια και θα χτυπήσει το μάτι. Τι ζημιά έπαθε το παλικάρι στα καλά καθούμενα. Είναι αλήθεια πως είναι φοβερό να σπάσεις τα δύο μπροστινά δόντια σου σε αυτή την ηλικία, ευτυχώς το παιδί δεν χτύπησε χειρότερα. Ατζουνοπαραγωγοί, ξηλωθείτε να βάλετε εμφυτεύματα στο παλικάρι.

Ο αγώνας θα ξαναρχίσει, η Κροατία έβαλε δύο γκολάρες στην Αργεντινή και στον στίβο μάχης θα μπούνε η Εύη και η Βιργινία. 4 – 2 το σκορ για τους Μαχητές. Τσίλης και Αγόρου παίρνουν θέση. 4 – 3 το σκορ. Ηλίας και Χάρης και οι Διάσημοι καταφέρνουν να ισοφαρίσουν σε 4 -4 το ματς.
Τελικό σκορ Κροατία Αργεντινή 3 – 0, αμάν τι ματσάρα ήταν αυτή! Μουντιάλ από αύριο, δαγκωτό.

Δαλάκα εναντίον Εύης. 5 – 4 μπροστά οι Μαχητές. Ακολουθούν Αγόρου και Τσίλης. Μετά από πολλές βολές ο Νικόλας θα κερδίσει και θα κάνει το 6 – 4 για την ομάδα των Μαχητών. Ηλίας και Χάρης στο επόμενο. Μειώνει ο Χάρης σε 6 -5 για τους Διάσημους. Εύη και Κατερίνα. Ισοπαλία για τις δύο ομάδες, 6 -6 το σκορ. Νικόλας και Χάρης και το σκορ θα γίνει 7 – 6 για τους Διάσημους. Επόμενοι ο Ηλίας και ο Τσίλης. Το προβάδισμα για τους Διάσημους μεγαλώνει και θα γίνει 8 -6 το σκορ. Κατερίνα και Εύη πάλι αντιμέτωπες. 8 – 7 το σκορ μετά τη νίκη της Εύης. Νικόλας και Τσίλης. 9 -7 το σκορ για τους Διάσημους να βρίσκονται στο παρά ένα της νίκης. Ακολουθούν Εύη και Κατερίνα και το 10 – 7 είναι γεγονός. Το έπαθλο πηγαίνει στους Διάσημους.

video placeholder


Απόλαυση η Ηλίας αυτοτρολάρεται και βάζει υποψηφιότητα για τελικό. Η Δαλάκα θα πει την επική ατάκα και θα του πει «Ηλία, πες τα έξω από τα δόντια». Εκείνος θα κλαίει από τα γέλια. Ούτε να γελάσει δεν μπορεί ο άνθρωπος. Επειδή όμως θα πάρε στην πλάκα θα γελάσουν όλοι οι παίκτες με την ψυχή τους.

video placeholder


Οι Διάσημοι θα απολαύσουν γαλλική κουζίνα και θα αφηγηθούν την περιπέτειά τους στο Συμβούλιο. Ο Ηλίας συνεχίζει να προκαλεί γέλια ο γίγαντας.

Η συζήτηση επιστρέφει στα προηγούμενα και στην άποψη των Διασήμων ότι η Εύη είναι η πιο χρήσιμη παίκτρια. Η Δαλάκα θεωρεί αδικία την υποψηφιότητά της για λόγους ικανότητας της παίκτριας αλλά και στρατηγικής της ομάδας. Θα συμφωνήσει και η Μελίνα με αυτή την άποψη αλλά θα διαφωνήσουν οι Μαχητές.
Ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει ποιος αποχωρεί και όπως ξέραμε από το πρωί της Πέμπτης, αυτή θα είναι η Εύη Σαλταφερίδου. Κρίμα, ήταν άξια παίκτρια.

video placeholder


Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Δευτέρα, αλλά νωρίτερα, την Κυριακή να πάρετε «Πρώτο Θέμα». Εχουμε συνέντευξη και απίστευτη φωτογράφιση Ροδάνθης. Το κορίτσι θα σαρώσει, θυμηθείτε το…

ΣΧΟΛΙΑ (103)

Φτου, φτου, φτου!...

Παίδες, η αρνητική της ενέργεια είναι ακόμα εκεί μην ψαρώνετε!... Ο Αγόρου δεν προλαβαίνει να κάνει ευχέλαιο, γιατί σακατεύεται στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Πάνος αχρηστεύτηκε ήδη κι ο άλλος έσπασε τα δόντιά του!... Όσο για την Δαλάκα, το κοριτσάκι άγιο είχε και δεν έσπασε αυχένα από τέτοια πτώση 3 μέτρων!

ΑΓΙΟ

είχαν όλοι. Τόση γλωσσοφαφια και κακή ενέργεια πάνω τουςαπορώ πως την βγάλανε όσο καιρό ήταν εκεί η σουπια.

Καβαλαρης

Έφυγε μια παίκτρια που άξιζε από αγωνιστικής πλευράς και από πλευράς χαρακτήρα να μείνει μέχρι το τέλος...Ο κόσμος όπως αποδεικνύεται μόνο κρίση σωστή δεν διαθέτει.Απολαυστε τον φραουλοτρυποκαρυδο μέχρι εκεί είστε.ΕΥΗ είσαι η νικήτρια φεύγεις με το κεφάλι ψηλά και τιμή τους έκανες που τους χαιρετησες ...

ελενη

Ευη, ησουν η καλυτερα απο ολους αυτους που εχουν μεινει!!

(!)

...σίγουρα η καλύτερη!... αλλά στο να τους ξεκάνει όμως όλους τους άλλους, ακόμα και δια της απουσίας της!... Ο κόσμος ξέρει... γι' αυτό και ανάμεσα σε Αγόρου και Σαλταφερίδου προτίμησε να φύγει η "καλύτερη" σε δολοπλοκίες μπας και γλιτώσουν οι υπόλοιποι

νασος

δηλαδη η δαλακα η μελινα και ο παντελονατος τι ηθελαν...να ψηφιστει υποψηφιος ο καλυτερος παιχτης των μαχητων ο ηλιας? τωρα που εγινε ατομικο θα αλληλοσκυλιασουν η εμποδιστρια και η κυπρια...τωρα να τις δω....

Ναι

Αν ψηφιζόταν ο Ηλίας δεν θα έφευγε. Θα έφευγε ο Αγορου. Και Ηλίας και Πάνος , που θα επανέλθει, μια χαρά θα τα πήγαιναν μαζί με την Εύη. Καμία απώλεια για την ομάδα ο Αγορου. Και μην μου πεις ότι δεν το γνώριζαν αυτό Εύη και Πάνος, που μπήκαν αργότερα. Το ήξεραν ότι ο Ηλίας δεν θέλει έφευγε όποιον μαχητή και να είχε απέναντι του. Αντικειμενικά και στατιστικά ο Αγορου έπρεπε να είναι υποψήφιος από την κάλπη, όπως είπε η Μελίνα γιατί είναι ο χειρότερος από τους μαχητές. Και μη μου πεις ότι είναι γρήγορος. Γρήγορος ήταν κι ο Τσεπανης.

Χλ-ευη

Ευτυχως καθαρισε ο τοπος απο ενα ατομο με την χειροτερη συμπεριφορα που εχουμε δει μεχρι τωρα απο παιχτη στο παιχνιδι!... Γλυτωσαν απο το θαψιμο οσοι εμειναν. Αλλα ελεγε μπροστα, αλλα πισω και το αδιανοητο κατηγορουσε αλλους, για οσα η ιδια εκανε. Διαλυσε διασημους, διαλυσε μαχητες, αλλα ας ελπισουμε οτι μεχρι εδω ηταν το κακο...

Photeine

Αξιοθαύμαστη η αντίληψη σου. Λύσε μας μόνο την απορία: ποιο survivor παρακολουθείς κι αν παίζουν υποτιτλοι

@χλ-ευη

γιατρος σε εχει δει τελευταια?

@Χλ-ευη

Εγώ συμφωνώ μαζί σου. Η Σαλταφεριδου ήταν υπεύθυνη για πολλά άσχημα πράγματα που είδαμε μετά την αλλαγή των ομάδων. Ευτυχώς για το παιχνίδι και για το δίκαιο ,οι δολοπλοκίες και οι κατινιες της τις γύρισαν μπούμερανγκ. Τις πλήρωσε η ίδια. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα σχεδίαζε.

Δωρα

Κρίμα πάντως και αβλεψία της παραγωγής.... η Εύη άξιζε να αγωνιστεί στον τελικό... γιατί άραγε δεν έγινε ατομικό λίγο νωρίτερα;

Θα Ν 1

Αφού υπάρχουν ακόμα fan της Δαλακα και της Κυπριας καταλαβαίνεις γιατί καταντήσαμε έτσι... Σανο ατελείωτο , ψευτιά, κωλοτουμπα, κακια, αλαζονεία

Ιωαννης Β

Μειναν μονο σκληροπυρηνικοι παικτες και η Βιργινια ! Λες και καποια αορατη δυναμη την προστατευει . Θυμιζει την Αμαλιιια του παρα πεντε που ηταν Αγγελος τελικα .

Γατονι

Τοφαγες ολο το σανο μονος σου,δεν περισσεψε τιποτα

Ngf

Δαλακομελιναδικο ΌΤΙ χειρότερο έχει περάσει σε reality στην Ελλάδα boo oooooo!

Σώζων

Εγώ την έθαβα κι αυτή έφυγε με τις καλύτερες περγαμηνές γιά τις επιδόσεις και την σοβαρή προσωπικότητά της, ένα βήμα πριν τον τελικό ενώ εμένα με έχουν ξεχάσει οι πάντες!!! Τέτοιο κομπλεξικό ήμουν τελικά......ρε μπας και την γούσταρα και άρπαξα χυλό?.....

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης