Νεκρή βρέθηκε η γνωστή τηλεπερσόνα της Βρετανίας Sophie Gradon

Νεκρή βρέθηκε η γνωστή τηλεπερσόνα της Βρετανίας Sophie Gradon

Η 32χρονη ήταν ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το επιτυχημένο reality Love Island

Sophie-Gradon-dead-Love-Island-star-977512
H Sophie Gradon, μοντρέλο και ριάλιτι σταρ της Βρετανίας βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 32 ετών. Η νεαρή γυναίκα είχε γίνει ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το επιτυχημένο reality Love Island, που παίζει τα τελευταία χρόνια και σαρώνει σε τηλεθέαση. Η γνωστή τηλεπερσόνα βρέθηκε νεκρή σε σπίτι στην περιοχή Ponteland, από αστυνομικούς, το πρωί της Τετάρτης.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, οι αστυνομικές αρχές στην Daily Mail:«Γύρω στις 8:27 (ώρα Αγγλίας) εχθές Τετάρτη, η αστυνομία βρέθηκε σε ένα σπίτι στο Medburn του Ponteland, όπου δυστυχώς βρήκε νεκρή μια 32χρονη γυναίκα».


Η Sophie Gradon “είχε πουλήσει την ψυχή της στο reality”, όπως ανέφεραν τα κοντινά της πρόσωπα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που δημοσίευε στα social media περίεργα μηνύματα, για το νόημα της ζωής και την αγάπη. Μάλιστα, εκτός από διάσημη τηλεπερσόνα ήταν και μοντέλο, αφού το 2010 είχε κατακτήσει το τίτλο Miss Μεγάλη Βρετανία.


Ο θάνατος της, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, δεν θεωρείται ύποπτος για εγκληματική ενέργεια και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από τον ιατροδικαστή για την ακριβής αιτία που της στέρησε τόσο πρόωρα τη ζωή.


Sophie-Gradon
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης