Οι παράξενες εξηγήσεις του Ρόμπι Γουίλιαμς για το... υψωμένο δάχτυλό του στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ

Οι παράξενες εξηγήσεις του Ρόμπι Γουίλιαμς για το... υψωμένο δάχτυλό του στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ

Στην αντίστροφη μέτρηση και στον απρόβλεπτο χαρακτήρα του απέδωσε την άσεμνη χειρονομία ο ποπ σταρ

robbie
Η χειρονομία με ανασηκωμένο το μεσαίο δάκτυλο του χεριού του, στη live μετάδοση της τελετής έναρξης του Μουντιάλ στη Μόσχα, θα μπορούσε να θεωρηθεί παραβίαση της ρωσικής νομοθεσίας, αφού η κυβέρνηση Πούτιν ποινικοποίησε με αυστηρές κυρώσεις τη χρήση βωμολοχιών στην τηλεόραση το 2014.

Ευτυχώς για τον Ρόμπι Γουίλιαμς, η άσεμνη χειρονομία του δεν είχε ως συνέπεια να καθίσει στο σκαμνί του κατηγορουμένου. Παρ' όλα αυτά όμως, οι επικρίσεις που δέχτηκε για αυτήν την αψυχολόγητη πράξη του ήταν πολλές.

Παρόλο που τόσες μέρες είχε τηρήσει σιγή ιχθύος σχετικά με το συμβάν, ο ποπ σταρ προσπάθησε να εξηγήσει σε χθεσινή συνέντευξή του τι ακριβώς συνέβαινε στο μυαλό του την ώρα που, κοιτάζοντας την κάμερα, σήκωνε το χέρι και έδειχνε στην κάμερα και σε εκατομμύρια τηλεθεατών το μεσαίο του δάκτυλο.

«Το σχέδιο ήταν να τραγουδήσω στον σωστό τόνο και να μην γκρεμοτσακιστώ. Κατά 99%, το έφερα εις πέρας. Δεν περνούσε καμία σκέψη από το κεφάλι μου. Υπάρχει ένα εμπόδιο ανάμεσα σ' εμένα και την λογική. Τότε συμβαίνει κάτι και... πέντε λεπτά λεπτά αργότερα αναρωτιέμαι «το έκανα, έτσι δεν είναι;».

Σε μια μάλλον αποτυχημένη απόπειρα να υπερασπιστεί τις πράξεις του, ο Ρόμπι Γουίλιαμς είπε ότι, την ώρα που έκανε τη χειρονομία, από μέσα του μετρούσε αντίστροφα για το λεπτό που του απέμενε να τελειώσει το τραγούδι. «Προηγουμένως είχα σκεφτεί, ότι το σημαντικό σε αυτές τις εκδηλώσεις είναι να μην προκαλέσεις διεθνή κατακραυγή. Παρ' όλα αυτά, έκανα ακριβώς αυτό».

«Μετρούσα αντίστροφα από μέσα μου. Δεν μπορώ να μου έχω εμπιστοσύνη. Το τελευταίο πράγμα που είπα στον μάνατζέρ μου πριν το περιστατικό ήταν "τι μπορεί να πάει στραβα;". Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μπορώ να προβλέψω τι πρόκειται να κάνω».
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης