Χώρισε η Αποστολία Ζώη: Η δήλωση της τραγουδίστριας

Χώρισε η Αποστολία Ζώη: Η δήλωση της τραγουδίστριας

Η τραγουδίστρια όπως είχε γίνει γνωστό μετά το τέλος του Nomads βρισκόταν σε σχέση με τον πιανίστα του Νίκου Βέρτη, Γιώργο Μαραγκό

apostolia-zoi
Συνέντευξη μετά από καιρό παραχώρησε η Αποστολία Ζώη. Η τραγουδίστρια μίλησε στο Happy Day και αναφέρθηκε εκτενώς στα επαγγελματικά της σχέδια.

Όταν όμως η συζήτηση πέρασε στην προσωπική της ζωή και αν βρίσκεται ακόμα σε σχέση, εκείνη αποκρίθηκε: «Τι θέλεις τώρα ρε παιδάκι μου και ρωτάς… και είχα αρχίσει να σε συμπαθώ…;».

Η τραγουδίστρια όπως είχε γίνει γνωστό μετά το τέλος του Nomads βρισκόταν σε σχέση με τον πιανίστα του Νίκου Βέρτη, Γιώργο Μαραγκό.

Λίγο μετά η Αποστολία σημείωσε αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο: «Οι στόχοι μου είναι αυτή τη στιγμή οι πυλώνες στη ζωή μου. Ειλικρινά σου μιλάω έχει κλονιστεί η καθημερινότητα μου και οι αξίες μου. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται να βάλω αυτό σε τάξη. Οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου έρχεται σε δεύτερη μοίρα αυτή τη στιγμή. Αν δεν έχω εγώ την ισορροπία μου, δεν μπορεί να έχει κανένας την ισορροπία μαζί μου, δίπλα μου» και τόνισε: «Χρειάζεται λίγος χρόνος για να τοποθετήσω σωστά τα πράγματα στη ζωή μου».

Πηγή:Peoplegreece.com 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης