Ψυχροπολεμικό το κλίμα μεταξύ Μαχητών και Διάσημων στο Survivor

Ψυχροπολεμικό το κλίμα μεταξύ Μαχητών και Διάσημων στο Survivor

Οι συνεχόμενες νίκες των μπλε έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στους κόκκινους

xzaris-agorou-1
Οι Μαχητές έχουν ανεβασμένη ψυχολογία γιατί έχουν φάει τον Αγλέορα, έχουν νικήσει όλους τους τελευταίους αγώνες, έχουν γίνει πολύ δυνατοί. Οι Διάσημοι έχουν κι αυτοί ανεβασμένη ψυχολογία γιατί έτσι και γιατί περνούν καλά. Γενικά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα στον Αγιο Δομίνικο. Καλά να είστε παιδιά, κουράγιο να έχετε να τρώτε με δέκα πιρούνια, γιατί όπως φαίνεται θα σας χρειαστούν.

Ευτυχώς το περιστατικό μεταξύ Τσίλη και Αγόρου ξεπεράστηκε και πάμε παρακάτω, στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία και συγκεκριμένα με βιντεοκλήση με φίλους.

Survivor | Ανεβασμένη η ψυχολογία των Μαχητών | 19/06/2018


Επαθλο επικοινωνίας
Κλείσιμο
Τσίλης και Γκότσης το πρώτο ζευγάρι με τον Τσίλη να παίρνει τον πρώτο πόντο και να κάνει το 1 – 0 για τους Διάσημους. Ακολουθούν Χάρης και Νικόλας. Νικητής θα αναδειχθεί ο Χάρης και θα κάνει το 2 – 0 για τους Διάσημους. Κατερίνα και Εύη επόμενες μονομάχοι και το σκορ θα μειωθεί για τους Μαχητές σε 2 -1. Ωχ, άρχισαν πάλι τα συνθήματα, την πατήσαμε και πάλι, τηλεθεατάρες. Χάρης και Ηλίας ακολουθούν στον στίβο μάχης. 3 – 1 μπροστά οι Διάσημοι. Νικόλας και Τσίλης και ο Τσίλης μεγαλώνει τη διαφορά και κάνει το 4 -1. Μελίνα εναντίον Εύης. 4 – 2 το σκορ. Και τους δύο πόντους των Μαχητών τους έχει κερδίσει η Εύη. Χάρης εναντίον Ηλία. 5 – 2 το σκορ για τους Διάσημους.

Ακολουθούν Νικόλας και Τσίλης. Και πάλι νικητής ο Τσίλης ο οποίος θα κάνει το 6 – 2 για τους Διάσημους οι οποίοι σήμερα είναι σε φόρμα. Δαλάκα και Εύη και η Εύη παραμένει η παίκτρια η οποία κερδίζει και δίνει πόντους. Θα κάνει το 6 – 3 καθώς έχει νικήσει σε όλες τις μονομαχίες μέχρι στιγμής. Δύο φορές τη Δαλάκα και μία τη Μελίνα.

Χάρης και Ηλίας. Μειώνουν κι άλλο οι Μαχητές. 6 – 4 το σκορ. Ο Νικόλας θα μειώσει κι άλλο σε 6 – 5 νικώντας τον Τσίλη. Εύη και Μελίνα ακολουθούν. Και πάλι εύστοχη η Εύη θα ισοφαρίσει για την ομάδα των Μαχητών. 6 – 6 το σκορ. Όλα από την αρχή. Οι Διάσημοι κατάφεραν κι έχασαν το προβάδισμα μέσα από τα χέρια τους. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Το κακό είναι ότι με κάτι τέτοια ο Αγόρου αρχίζει τα λοκατζίδικα συνθήματα νυχτιάτικα. Ας του πει κάποιος από τους Ατζουνοπαραγωγούς ότι τα αγόρια βλέπουν Μουντιάλ κι εμείς οι γυναίκες που απομείναμε σκιαζόμαστε με τούτα.

Ηλίας και Χάρης και πλέον οι Μαχητές περνούν μπροστά με 7 – 6 καθώς ο Ηλίας θα είναι εύστοχος και θα νικήσει στις βολές τον αντίπαλό του. Στην αναμέτρηση Τσίλη με Αγόρου ο Τσίλης θα επικρατήσει και οι Διάσημοι θα ισοφαρίσουν σε 7 – 7.

Εντωμεταξύ η Ρωσία συνεχίζει να βάζει γκολ και απόψε και μέχρι στιγμής προηγείται στο ημίχρονο με 3 – 0 της Αιγύπτου. Αήττητη η Εύη και πάλι, απέναντι στη Δαλάκα η οποία έχει αρνητικό ρεκόρ. Προηγούνται ι Μαχητές με 8 – 7. Πόντο – πόντο και πάλι το ματς. Χάρης και Ηλίας στο επόμενο ματσάρισμα. Οι Μαχητές θα προηγηθούν με 9 – 7. Τσίλης και Αγόρου και ο αγώνας λήγει με επικράτηση των Μαχητών οι οποίοι νικούν με 10-7.

Survivor | Γιάννης Τσίλης vs Νικόλας | 19/06/2018


Η ώρα της επικοινωνίας των Μαχητών με τους φίλους τους α έρθει και για μία ακόμη φορά ο Νικόλας θα δείξει μία πλευρά πολύ διαφορετική από αυτή που βγαίνει στον στίβο μάχης. Εδώ θα είναι τρυφερός, ευαίσθητος, ευσυγκίνητος, γλυκός, σαν μικρό παιδί που μόλις δει τους αγαπημένους του χοροπηδάει. Ακολουθεί η Εύη με εξωφρενικό περιστατικό. Η φίλη της μιλάει στο κινητό και οδηγεί. Μα, καλά, πάτε καλά εκεί στην Ατζουνοχώρα;;;; Ασχολίαστο, απαράδεκτο. Πιο κουλ ο Πάνος και ο Ηλίας.

Survivor | Έπαθλο επικοινωνίας για τους Μαχητές | 19/06/2018


Οι Διάσημοι θα αποκαλύψουν πως Αγόρου και Πάνος πέρασαν από μπροστά τους και δεν τους είπαν ούτε γεια. Μετά τον αγώνα έσπευσαν να πουν συγχαρητήρια. Προφανώς δεν γνωρίζουν πως οι κάμερες τους έγραψαν. Ούτε πς τους έχουμε πάρει χαμπάρι. Είναι κι αυτό το «Εμείς είμαστε», όπως θα τονίσει και ο Τσίλης το οποίο λέει πολλά.

Survivor | Νεύρα οι Διάσημοι για την συμπεριφορά των Μαχητών | 19/06/2018


Αγώνας συμβόλων
Με σύμβολα πέντε καλαμάκια με ψωμί και πατάτες τηγανιτές συνεχίζεται το επεισόδιο του «Survivor» που σε λίγο θα μετονομαστεί σε «Ταβέρνα ο Μερακλής».
Αυτό τα «Kara Sevda» που μας πετάτε κάθε τρία λεπτά σε τρέιλερ, εκεί στο channel, παιδιά κανονικά έπρεπε να το κρύψετε, όχι να μας κάνετε πλύση εγκεφάλου.
Νικητές σε αυτόν τον ανεξήγητο αγώνα των Συμβόλων, ο οποίος κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει τελικά, θα είναι η Εύη και ο Νικόλας. Κι επειδή κάθε νικητής μπορεί να επιλέξει δύο συμπαίκτες του να τους κεράσει, όπως καταλαβαίνετε, πάλι έφαγαν οι Μαχητές. Σουβλάκια, ψωμιά και πατάτες.

Survivor | Βιργινία vs Εύη | 19/06/2018


Εχουν άδικο οι τηλεθεατές που με ελαφρά βηματάκια εγκαταλείπουν τις ακτές της Δομινικανής Δημοκρατίας και πάνε προς Ρωσία πλευρά να δουν Μουντιάλ και να το ευχαριστηθούν. Εκεί τουλάχιστον σπρωξιές κλπ είναι τουλάχιστον απολαυστικά και όχι αιτία γκρίνιας.

Απόψε πάμε για αγώνα ασυλίας. Λίγο πριν την τελική ευθεία. Μακάρι να έχει ενδιαφέρον.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης