Κατέρρευσε ξανά η Χέδερ Λόκλιερ: Νοσηλεύεται αφού απείλησε να αυτοκτονήσει

Κατέρρευσε ξανά η Χέδερ Λόκλιερ: Νοσηλεύεται αφού απείλησε να αυτοκτονήσει

Ενώ νωρίτερα είχε επιτεθεί στους γονείς της όταν προσπάθησαν να την ηρεμήσουν

xeather-newmug
Πολύ δύσκολες στιγμές φαίνεται ότι περνάει η ηθοποιός Χέδερ Λοκλίαρ η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο αφού απείλησε να αυτοκτονήσει την περασμένη Κυριακή ενώ λίγο νωρίτερα είχε σχεδόν στραγγαλίσει τη μητέρα της που προσπάθησε να τη βοηθήσει.

Αφορμή για την κατάρρευσή της διάσημης ηθοποιού φέρονται να είναι ο καβγάς που είχε με τον αρραβωνιαστικό της Κρις Χέισερ επειδή υποπτευόταν ότι την απατά.

Σύμφωνα με το RadarOnline.com η Λοκλίαρ ήταν σε έξαλλη κατάσταση όλο το Σαββατοκύριακο με αποκορύφωμα την επίθεση στους γονείς της όταν αυτοί προσπάθησαν να την ηρεμήσουν.

«Ενώ προσπάθησαν να τη βοηθήσουν, η Χέδερ έκανε μια λαβή πνιγμού στη μητέρα της και χτύπησε τον πατέρα της» είπε πηγή που επικαλείται η ιστοσελίδα.

Η μητέρα της ηθοποιού έντρομη τότε κάλεσε την αστυνομία. Στο ηχητικό ακούγεται, μάλιστα, να ενημερώνει τους αστυνομικούς ότι η κόρη της ψάχνει ένα όπλο για να αυτοκτονήσει.

Μετά την παρέμβαση των αστυνομικών η 56χρονη Λοκλίαρ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για ψυχιατρική παρακολούθηση.

Κλείσιμο
Τον Φεβρουάριο η Λόκλιαρ είχε κατηγορηθεί ότι είχε χτυπήσει τον 56χρονο αρραβωνιαστικό της στο σπίτι τους με αποτέλεσμα τότε να συλληφθεί αν και τελικά οι κατηγορίες σε βάρος της αποσύρθηκαν.

Μετά το περιστατικό αυτό η Λόκλιαρ είχε υποχρεωθεί να περάσει δύο μήνες σε κλινική αποτοξίνωσης.

Η ηθοποιός που έγινε διάσημη από το ρόλο της στη σειρά The Melrose Place ήταν παντρεμένη για επτά χρόνια με τον ντράμερ των Motley Crue, Τόμι Λι, και 13 χρόνια με τον κιθαρίστα των Bon Jovi Ρίτσι Σαμπόρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης