Άγριος καβγάς με βαριές κουβέντες Τσίλη-Αγόρου στο Survivor

Άγριος καβγάς με βαριές κουβέντες Τσίλη-Αγόρου στο Survivor

SURVIVOR
Αγριος καβγάς Τσίλη – Αγόρου με βαριές κουβέντες
Απόλυτοι κυρίαρχοι οι Μαχητές με δύο στα δύο έπαθλα
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΡΑΜΜΕΛΗ
Αφορμή ένα τράβηγμα του παίχτη των Διασήμων που παρεξήγησε ο παίχτης των Μαχητών

agoriu-tsilis-1
Για να καταλάβετε λοιπόν ότι δεν τα γράφουμε τυχαία, όσα γράφουμε, ακόμη και οι παίκτες τρολάρουν τους Ατζουνοπαραγωγούς. Αναρωτώμενοι για το έπαθλο που θα ανακοινωθεί αφηγούνται όλα όσα έχουν κερδίσει: Μαϊάμι, Βίλες, ΝΒΑ, λουκούλλεια γεύματα, ποτά, κλαμπ, μασάζ, σπα, γιόγκες, πεντάστερα ξενοδοχεία, ψώνια σε σούπερ μάρκετ, γλυκά υπερπαραγωγή, κατσικάκια στη σούβλα, παγωτά να ταΐσουν όλους τους μαθητές Δημοτικού, ταξίδια γονιών και φίλων. Ε, τι άλλο πια! Τι μπορεί να κερδίσουν ως έπαθλο που θα τους εκπλήξει; Να έρθουν Πασαλιμάνι για αγώνες;

Στην παραλία που τους περιμένει ο Σάκης Τανιμανίδης, θα αφηγηθούν την εμπειρία του σούπερ μάρκετ αλλά αυτό που ακολούθησε ήταν η ανταμοιβή μας. Η εικόνα του Τσίλη με μαλλί Ζουλού. Τέτοιο γέλιο δεν έχει πέσει, τηλεθεατάρες μου. Ο Τσίλης ατάραχος κι εμείς να κλαίμε από τα γέλια. Να ‘ σαι καλά, παλικάρι μου.
Στη συνέχεια ο Τανιμανίδης ανακοινώνει πως το έπαθλο είναι χοτ ντογκ, κλαμπ σάντουιτς, χάμπουργκερ και scuba diving. Φτιάξτε βαλίτσες, πάμε Αγιο Δομίνικο, πάμε να φάμε, αδέλφια!

Survivor | Γιάννης: Το κούρεμα μου είναι αεροδυναμικό | 18/06/2018


Κλείσιμο
Αγώνισμα επάθλου

Το αγώνισμα, για την ακρίβεια ο στίβος μάχη είναι από τους καλούς και πρώτοι αναμετρώνται ο Χάρης και ο Αγόρου. Αν και ο Νικόλας προηγήθηκε σημαντικά, ο Χάρης πιο ψύχραιμος στις βολές τον φτάνει και παίρνει και τη νίκη. 1 -0 μπροστά οι Διάσημοι. Ακολουθεί ο Τσίλης και ο Ηλίας. Με άνεση και χαρακτηριστικό μπασκετικό στυλ, ο Ηλίας θα σαρώσει την ώρα που ο Τσίλης χάνει τα’ αυγά και τα καλάθια. Το σκορ θα γίνει 1 -1. Βιργινία και Εύη παίρνουν θέση. Εξαιρετική η Εύη στον στόχο θα πάρει άνετα τη νίκη και θα κάνει το 2 -1 για τους Μαχητές. Τσίλης και Νικόλας. Πολύ πιο συγκεντρωμένος στις βολές ο Τσίλης θα είναι πλέον εύστοχος και θα ισοφαρίσει σε 2 -2 για τους Διάσημους. Χάρης και Ηλίας. Αργεί ο Χάρης κι έτσι βρίσκει ευκαιρία ο Ηλίας και κάνει το 3 -2 για τους Μαχητές.

Survivor | Χάρης vs Ηλίας | 18/06/2018


Μελίνα και Εύη αντιμέτωπες στο επόμενο. Πολύ καλές και οι δύο αλλά η Μελίνα είναι αυτή που θα πάρει τη νίκη καθώς θα την ευνοήσει η μέθοδος «κουτάλα». 3 -3 το σκορ. Ακολουθούν ο Τσίλης και ο Ηλίας. Νικητής θα είναι ο Τσίλης ο οποίος θα κάνε το 4 – 3 για τους Διάσημους. Χάρης και Αγόρου με τον Νικόλα να κερδίζει στον στόχο και το σκορ να γίνεται 4 – 4. Μέχρι στιγμής είναι ντέρμπι και δεν φαίνεται κάποια ομάδα να έχει ιδιαίτερη δυναμική έναντι της άλλης, οπότε λογικά θα πάει πόντο - πόντο.

Εύη εναντίον Δαλάκα. Η Εύη θα νικήσει και θα δώσει προβάδισμα στους Μαχητές με 5 -4. Τσίλης και Αγόρου θα είναι οι επόμενοι. Και πάλι νικητής ο Νικόλας ο οποίος αυξάνει το προβάδισμα των Μαχητών σε 6 -4. Χάρης και Ηλίας για το επόμενο. Το 7 – 4 είναι γεγονός. Μελίνα και Εύη. Πολλά μα πολλά λάθη η Εύη. Η καθυστέρηση είναι μοιραία. Η Μελίνα θα ολοκληρώσει τις βολές κι εκείνη δεν άρχισε καν. 7 – 5 το σκορ, μειώνουν οι Διάσημοι.

Τσίλης και Αγόρου. Ο Τσίλης θα μειώσει σε 7 -6, πήγε πολύ καλά στις βολές. Χάρης και Ηλίας. Το σκορ θα γίνει 8 – 6. Δαλάκα και Εύη. Η Κατερίνα θα μειώσει σε 8 -7 για τους Διάσημους. Επόμενοι παίκτες είναι ο Τσίλης και ο Νικόλας. Θα τσακωθούν στη μέση της διαδρομής με τον Νικόλα να χάνει τη ψυχραιμία του και να συμπεριφέρεται και πάλι σαν παιδί που του έφαγαν το κολατσιό. Θα νικήσει και θα κάνει το 9 -7. Σταυροκοπιέται κιόλας. Γιατί; Του έδειξαν στο replay πώς φέρθηκε; Που έσπρωξε τον Τσίλη; Και θα μιλήσει ο Αγόρου για Ολυμπιακό ιδεώδες και για Ολυμπιονίκες; Υπάρχουν όρια!

Survivor | Τσακωμός μεταξύ Νικόλα και Τσίλη | 18/06/2018


Ηλίας και Χάρης και το ματς θα λήξει υπέρ των Μαχητών με σκορ 10 -7. Ετοιμάζονται για μάσες. Κι όπως πολύ ωραία γράφουν οι τηλεθεατάρες στο Twitter αυτοί μπήκαν αδύνατοι και θα βγουν όπως ο Μπο ενώ ο Μπο μπήκε με παραπανίσια κιλά και βγήκε στυλάκι από την πείνα.

Ο Τσίλης όταν θα δοθούν οι εξηγήσεις θα τα πει έξω από τα δόντια για τον Αγόρου. Θα μιλήσει για «βρώμικο» παιχνίδι και αντιαθλητική συμπεριφορά. Κι επειδή είδαμε τα πλάνα έχει απόλυτο δίκιο. Ας μην πιάνει λοιπόν τους Ολυμπιονίκες στο στόμα του κανείς στα ριάλιτι. Μακριά από ιδεώδη όπως τα Ολυμπιακά, τα ριάλιτι της πλάκας και ενίοτε της ανοησίας. Μιλάμε για το Survivor του Ατζούν Ιλιτζαλί, όχι για Ολυμπιακούς Αγώνες ούτε για προσπάθειες ανθρώπων να ανέβουν level στη ζωή τους. Ας μπει λίγο ο Αγόρου στο twitter να διαβάσει τι είδαν οι τηλεθεατές…

Ο Πάνος εντωμεταξύ δε φτάνει που έχει να παίξει τόσες μέρες κάνει τον Μεγάλο Σοφό και κατά τη διάρκεια και μετά το παιχνίδι, χαϊδεύοντας τα αυτιά των άλλων συμπαικτών του. Φως φανάρι. Κι από κοντά η Σαλταφερίδου. Φέρτε πίσω τον Χάρο, Ατζουνοπαραγωγοί.

Survivor | Διαφορετικές αντιδράσεις των ομάδων για τον τσακωμό | 18/06/2018


Δεύτερος αγώνας επάθλου

Οι δύο ομάδες οδηγούνται και πάλι στον στίβο μάχης με έπαθλο παστίτσιο. Καλό το τοστάκι, τηλεθεατάρα; Ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται τους παίκτες και τους εξηγεί ένα πρωτότυπο και ιδιαίτερο αγώνα που έχει περισσότερο να κάνει με σταθερότητα και καλό υπολογισμό, καθώς η μπάλα θα πρέπει να γκελάρει σε μικρά τραμπολίνο τρεις φορές και να μπει στο καλάθι.

Και πάλι νικητές θα αναδειχθούν οι Μαχητές με double score 10 -5 και θα απολαύσουν το παστίτσιο. Βαρεθήκαμε να τους βλέπουμε να τρώμε ετούτους. Πιο πολύ κάθονται στο τραπέζι πλέον παρά στην καλύβα.

Και μετά τον απόλυτο θρίαμβο των Μαχητών, ραντεβού απόψε με νέους αγώνες και φυσικά τα σχόλιά σας, τηλεθεατάρες.


Survivor | Scuba diving στον βυθό της Καραϊβικής | 18/06/2018
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης