Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ αποκαλύπτει τι έβαλε τον πρίγκιπα Χάρι να του υποσχεθεί για να του «δώσει» την κόρη του

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ αποκαλύπτει τι έβαλε τον πρίγκιπα Χάρι να του υποσχεθεί για να του «δώσει» την κόρη του

'Εδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον γάμο της κόρης του, από τον οποίο απουσίαζε

thomas-markle
Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι έδωσε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, ο οποίος απουσίαζε τη μεγάλη μέρα αφού ανέρρωνε από σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην καρδιά του.

Όπως τόνισε ο Τόμας Μαρκλ, ήταν συντετριμμένος που δεν κατάφερε να παραδώσει την κόρη του στην εκκλησία.

«Έκλαψα. Κατέληξα μια υποσημείωση σε μια από τις σπουδαιότερες στιγμές στην ιστορία, ενώ θα έπρεπε να είμαι ο πατέρας που συνοδεύει την κόρη του στον ναό», είπε χαρακτηριστικά ο 73χρονος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή της Βρετανίας.
Κλείσιμο
Παρά την απογοήτευσή του που δεν μπόρεσε να κάνει το χρέος του ως πατέρας, ο πατέρας της Μέγκαν δήλωσε ευχαριστημένος που μπόρεσε να τον «αντικαταστήσει» ο πατέρας του γαμπρού, ο πρίγκιπας Κάρολος.

«Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο αντικαταστάτη. Έδειχνε πολύ όμορφος. Ένιωσα ζήλια, ευχήθηκα να ήμουν στη θέση του αλλά ευχαριστούσα τον Θεό που ήταν εκεί αυτός».

Υπενθυμίζεται ότι, λίγο πριν την τελετή που παρακολούθησε ολόκληρος ο πλανήτης, ο Τόμας Μαρκλ είχε εμπλακεί σε ένα σκάνδαλο που παραλίγο να επισκιάσει τη μεγάλη στιγμή της κόρης του. Όπως είχε αποκαλυφθεί, είχε συνεργαστεί με έναν παπαράτσι για να «στήσει» φωτογραφίες προετοιμασίας για τον γάμο, με αντάλλαγμα ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό.

Στη συνέντευξη ισχυρίστηκε ότι δεν το έκανε για τα χρήματα, αλλά για να βελτιώσει το ίματζ του που είχε υποστεί αρκετά πλήγματα όλη την περασμένη χρονιά. Όπως είπε, τόσο η κόρη του όσο και ο γαμπρός του έδειξαν κατανόηση και τον συγχώρεσαν αμέσως όταν τους τηλεφώνησε για να απολογηθεί, μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου.
Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε επίσης ότι, όταν ο πρίγκιπας Χάρι τον είχε καλέσει στο τηλέφωνο για να του ζητήσει την άδεια να παντρευτεί την κόρη του, εκείνος τον είχε βάλει να του υποσχεθεί ότι δεν θα άπλωνε ποτέ το χέρι του πάνω της για να τη χτυπήσει. «Με αυτήν την προϋπόθεση σου δίνω τη συγκατάθεσή μου» είχε πει τότε στον μέλλοντα γαμπρό του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης