Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ στον γάμο της ανιψιάς της Νταϊάνα και η παρ' ολίγον... τούμπα

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ στον γάμο της ανιψιάς της Νταϊάνα και η παρ' ολίγον... τούμπα

Μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι, που την κρατούσε από το χέρι, η νέα δούκισσα του Σάσεξ κινδύνευσε να πέσει με τις γόβες στιλέτο στο μονοπάτι προς την εκκλησία - Την τιάρα που φορούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα στον γάμο της φόρεσε και η 29χρονη ανιψιά της

meghan-markle
Εντυπωσιακή, έκλεψε για ακόμα μία φόρα τις εντυπώσεις, η κομψή Μέγκαν Μαρκλ, όταν το Σάββατο μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι παραβρέθηκαν στον γάμο της ανιψιάς της πριγκίπισσας Νταϊάνας, στο Στόουκ Ρόκφορντ του Λινκολνσάιρ. Η 29χρονη Σίλια Μακκορκοντέιλ είναι κόρη της μεγαλύτερης αδελφής της αξέχαστης πριγκίπισσας, λαίδης Σάρας Μακκορκοντέιλ και στο γάμο της με τον Τζορτζ Γουντχάουζ επέλεξε να φορέσει την οικογενειακή τιάρα των Σπένσερ, που είχε φορέσει και η μητέρα του πρίγκιπα Χάρι το 1981 στο γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο αλλά και σε επίσημα ταξίδια στο εξωτερικό.

Ο γάμος της Σίλια έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο με παρόντες τον αδελφό της πριγκίπισσας Νταϊάνας, κόμη Σπένσερ με την σύζυγό του και την εντυπωσιακή κόρη του Κίτι Σπένσερ, που κάνει καριέρα ως μοντέλο στον οίκο Dolce & Gabbana. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δεν παραβρέθηκαν στην τελετή.

Η Μέγκαν Μαρκλ, σχεδόν ένα μήνα μετά τον δικό της παραμυθένιο γάμο έλαμψε και στον γάμο της εξαδέλφης του Χάρι. Με μάξι φλοράλ τουαλέτα σε λευκό και γαλάζιο, λευκές γόβες στιλέτο και λευκό clutch η νέα δούκισσα του Σάσεξ ήταν η επιτομή της κομψότητας. Βέβαια, οι γόβες στιλέτο της Μέγκαν λίγο έλειψε να την «προδώσουν», καθώς παραπάτησε και γλίστρησε στο μονοπάτι με γκαζόν που οδηγούσε στην εκκλησία αλλά το στιβαρό χέρι του πρίγκιπα Χάρι την κράτησε και τα χειρότερα αποφεύχθησαν.

Η διαμαντένια τιάρα, που φόρεσε στο γάμο της η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνας ανήκει στην οικογένεια των Σπένσερ από τον 18ο αιώνα, όταν δόθηκε στη γιαγιά της πριγκίπισσας, Σίνθια υποκόμισσα του Άλθορπ, από συγγενή της ως γαμήλιο δώρο το 1919. Την ίδια τιάρα είχαν φορέσει στους δικούς τους γάμους και οι δύο μεγαλύτερες αδελφές της πριγκίπισσας Νταϊάνας, η Τζέιν και η Σάρα.


Meghan Markle Stumble In A White Heels But Prince Harry Keeps His Grip As She Attend The Wedding
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης