Η Μέγκαν Μαρκλ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το αγαπημένο της φαγητό μετά το γάμο της

meghanmarkl

Πλέον, η Δούκισσα του Σάσεξ πρέπει να ακολουθεί τους αυστηρούς διατροφικούς κανόνες της βασιλικής οικογένειας – Ένας εξ αυτών, την πλήττει ιδιαίτερα

Νέες θυσίες αναγκάζεται να κάνει η Μέγκαν Μαρκλ που ανακαλύπτει ότι μερικές φορές είναι... σκληρό να είσαι γαλαζοαίματη.

Η Δούκισσα του Σάσεξ, μετά την είσοδό της στη βασιλική οικογένεια με το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι είναι αναγκασμένη να ακολουθεί τους αυστηρούς διατροφικούς κανόνες των γαλαζοαίματων, κάτι που συνεπάγεται ότι δεν μπορεί να φάει τα αγαπημένα της θαλασσινά.

Ο βασιλικός μπάτλερ Γκραντ Χάρολντ αποκάλυψε ότι η βασιλική οικογένεια δεν τρώει θαλασσινά, λόγω φόβου δηλητηρίασης. «Είναι μία λογική κίνηση να εγκαταλείπουν τα θαλασσινά κατά την τέλεση των δημόσιων καθηκόντων τους. Δεν θέλουμε ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας να πάθει τροφική δηλητηρίαση, ειδικά αν βρίσκεται σε επίσκεψη στο εξωτερικό», δήλωσε στην Express.

Ο συγκεκριμένος περιορισμός μάλλον προκαλεί απογοήτευση στη Δούκισσα του Σάσεξ, που έχει εκφράσει στο παρελθόν την αγάπη της για τα θαλασσινά.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «The New Potato» είχε δηλώσει ότι το ιδανικό καθημερινό της φαγητό εμπεριέχει πολλά θαλασσινά.

Πέραν των θαλασσινών, θα πρέπει να αρνηθεί και άλλα φαγητά όπως το φουαγκρά, προϊόν που έχει απαγορεύσει στους σεφ ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος.

Η απαγόρευση των θαλασσινών έρχεται σε συνέχεια μιας σειράς περιορισμών καθώς πλέον η Μέγκαν Μαρκλ δεν μπορεί να ψηφίσει, να τραβάει φωτογραφίες, να μην υπογράφει αυτόγραφα και να κουβαλά στη βαλίτσα της, όταν ταξιδεύει πάντοτε ένα μαύρο ένδυμα, σε περίπτωση που ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας πεθάνει.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

papadakis_mpagia

«Εγώ χαίρομαι που η Μπάγια άνοιξε τα φτερά της και κάνει την καριέρα της. Και της εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να πάει πάρα πολύ ψηλά», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής