Ελεονώρα Ζουγανέλη: Έχω την τάση να ερωτεύομαι και να με ερωτεύονται

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Έχω την τάση να ερωτεύομαι και να με ερωτεύονται

Ο έρωτας έχει να κάνει με τη δική, σου διαθεσιμότητα απέναντι στο να σου συμβούν τα πράγματα», λέει η δημοφιλής τραγουδίστρια

Eleonora_Zouganeli
Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Ελεονώρα Ζουγανέλη στον Ελεύθερο Τύπο. Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Πού με φτάσανε οι έρωτες» η δημοφιλής τραγουδίστρια εκτός από τα επαγγελματικά μίλησε και για το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή της.

Στην εποχή μας ο έρωτας έχει γίνει πιο δύσκολος ή αντίθετα οι άνθρωποι έχουν γίνει πιο. ανοιχτοί και πλησιάζονται περισσότερο;
- Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι έχουν γίνει πιο ανοιχτοί. Αλλά ο έρωτας δεν έχει να κάνει με το αν πλησιάζονται οι άνθρωποι ή όχι. Ο έρωτας έχει να κάνει με τη δική, σου διαθεσιμότητα απέναντι στο να σου συμβούν τα πράγματα. Ο έρωτας κάπου θα σε βγάλει, όπου δεν θα είναι πάντα ψηλά. Κάποια στιγμή θα σε ρίξει. Αλλά μετά θα σε ξαναφέρει στη ζωή και αυτή είναι η μεγάλη του μαγεία.

Είσαι ανοιχτή στον έρωτα πάντα;
-«Πάντα ανοιχτή και τον αναζητώ παντού. Ακόμα και στην καθημερινότητα μου, στους ανθρώπους που συναντάω στη λαϊκή. Έχω την τάση -πάντα- και να ερωτεύομαι και να με ερωτεύονται οι γύρω μου».

Κλείσιμο
Που Με Φτάσανε Οι Έρωτες - Ελεωνόρα Ζουγανέλη | Official Lyric Video
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης