Survivor: Στους Διάσημους η ασυλία, Πάνος και Ροδάνθη υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor: Στους Διάσημους η ασυλία, Πάνος και Ροδάνθη υποψήφιοι για αποχώρηση

Σήμερα θα φανεί ποιον αποφάσισε να προστατεύσει το κοινό στην 48ωρη ψηφοφορία που προηγήθηκε

foto-omades-
Ας ξεκινήσουμε με μία διαπίστωση. Και ένα στοίχημα που βάζω. Το Survivor φέτος είναι γυναικεία υπόθεση. Και αυτό δεν είναι μόνο κάτι που φαίνεται από τις επιδόσεις και από την 48ωρη ψηφοφορία αλλά κάτι που αποτελεί συνισταμένη πολλών συνιστωσών. Για παράδειγμα η απουσία ανδρικών χαρακτήρων ικανών να κρατήσουν το ενδιαφέρον του γυναικείου κοινού. Ακόμη και ο Νάσος βγήκε εκτός. Απλά λαϊκά παιδιά, παιδιά τα οποία θα πείσουν το κοινό να τα υποστηρίξει στον αγώνα τους. Κρητικός εκτός παιχνιδιού. Αγόρου δεν δείχνει να έχει τη δύναμη που εκείνος πιστεύει ότι έχει και οι αθλητές κουράζουν πολύ τους τηλεθεατές όπως και οι γυμναστές φυσικά.

Όμως με βάση τα στοιχεία και τα στατιστικά η Κατερίνα Δαλάκα είναι η γυναίκα η οποία έχει καταφέρει να επιβληθεί στο παιχνίδι. Ας μην ξεχνάμε τη δύναμη της Κύπρου στις ψηφοφορίες όπως και πέρσι με τον Μάριο και φέτος με την Μελίνα αλλά φυσικά και τα αουτσάιντερ όπως είναι η γλυκύτατη Βιργινία και η ανατρεπτική και γοητευτική Ροδάνθη.

Ο Τσίλης, ο Ηλίας, ο Πάνος και ο Χάρης δεν έχουν τη δυναμική του νικητή και έχει φανεί αυτό ξεκάθαρα. Θα φανεί και από την αποψινή ψηφοφορία για την αποχώρηση η οποία θα προκύψει από το αγώνισμα.

Ηδη ο Τανιμανίδης ανακοινώνει πως παύει να ισχύει η ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη άρα χάνεται η μία ασυλία. Θα προκύπτει ένας υποψήφιος για αποχώρηση για ψηφοφορία και ένας που θα προτείνεται από αυτόν που θα κερδίζει την ασυλία στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Ετσι λοιπόν οι υποψήφιοι θα είναι δύο και όπως κυκλοφορεί ήδη από το απόγευμα της Τρίτης πάμε για μονομαχία άνδρα και γυναίκας Μαχητών. Θα δούμε…

Πλέον η στρατηγική έχει πολύ μεγάλη σημασία και φυσικά η στάση που θα κρατήσει ο καθένας στην τελική ευθεία του παιχνιδιού. Είναι μόνο πέντε οι παίκτες κάθε ομάδας, δεν υπάρχουν περιθώρια για ήττες και αστοχίες και φυσικά ούτε για συμπεριφορές που αποπροσανατολίζουν και προκαλούν ρήγματα στις ομάδες.

Κλείσιμο
Survivor | Βραδινή "επίθεση" των κοριτσιών | 13/06/2018


Αγώνισμα με έπαθλο την ασυλία

Χάρης και Νικόλας θα είναι το πρώτο ζευγάρι που θα αγωνιστεί. Νικητής θα είναι ο Χάρης και θα προηγηθούν οι Διάσημοι με 1 – 0 στο σκορ. Η Εύη θα νικήσει τη Βιργινία και θα ισοφαρίσει σε 1 – 1 για τους Μαχητές. Ο Τσίλης και ο Ηλίας ακολουθούν με τον Ηλία να σημειώνει το 2 -1 για τους Μαχητές. Δαλάκα και Ροδάνθη στη μάχη με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η Δαλάκα θα τα καταφέρει και θα ισοφαρίσει για τους Διάσημους σε 2 -2. Χάρης και Ηλίας ακολουθούν με τον Χάρη να δίνει και πάλι το προβάδισμα στους Διάσημους με 3 – 2. Πόντο – πόντο το πάνε μέχρι στιγμής.

Δαλάκα και Εύη με την Κατερίνα να κάνει το 4 – 2 για τους Διάσημους. Το 5 – 2 θα γίνει από τον Τσίλη που θα νικήσει τον Αγόρου. Η Βιργινία κερδίζει την Ροδάνθη και το σκορ γίνεται 6 – 2. Τσίλης εναντίον Αγόρου. Ο Νικόλας μειώνει σε 6 – 3 για τους Μαχητές. Μελίνα εναντίον Εύης και το 6 – 4 είναι γεγονός. Ο Χάρης θα κάνει το 7 – 4 νικώντας τον Αγόρου και ακολουθούν Ροδάνθη και Δαλάκα. 8 - 4 οι Διάσημοι. Τσίλης και Ηλίας και μειώνουν οι Μαχητές σε 8 – 5.

Μελίνα εναντίον Εύης. 8 – 6 μειώνουν κι άλλο οι Μαχητές. Ο Νικόλας αντιμετωπίζει τον Χάρη. Οι Διάσημοι πλέον αγγίζουν το 9 – 6 και βρίσκονται μία ανάσα πριν την τελική νίκη. Η Δαλάκα θα κάνει το 10 – 6 απέναντι στη Ροδάνθη την οποία για κάποιο λόγο κατσαδιάζει ο Ηλίας… Αργησε να ξαναστραβώσει ο Ηλίας, πώς το έπαθε… Οι Διάσημοι θα πάρουν την ασυλία και οι Μαχητές πλέον θα χάσουν έναν παίκτη ακόμη.

Οι Διάσημοι πανηγυρίζουν με την Βιργινία να ερμηνεύει το νέο μεγάλο σουξέ «Θες καρύδες» και τους υπόλοιπους στο χορευτικό. Οι Μαχητέ είναι ψύχραιμοι εν όψει της ψηφοφορίας για αποχώρηση αλλά δεν ξεχνούν να αναφέρουν πως ανάμεσά τους υπάρχει ένας εξολοθρευτής με ρεκόρ υποψηφιοτήτων: η Ροδάνθη. Και η Εύη και ο Ηλίας δεν διστάζουν να εκφράσουν την άποψη πως κάθε φορά που είναι υποψήφια κάποιος άλλος φεύγει…

Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας νικητής θα είναι ο Νικόλας Αγόρου. Αυτός θα προτείνει και τον δεύτερο για αποχώρηση υποψήφιο.

Survivor | Αγώνισμα ατομικής ασυλίας | 13/06/2018


Συμβούλιο του Νησιού

Αφού ανακοινώθηκαν οι αλλαγές, ανακοινώνονται και οι πολυτιμότεροι παίκτες των Διασήμων που είναι η Δαλάκα και ο Χάρης. Θα απολαύσουν εντσιλάδας με κοτόπουλο.

Οι παίκτες των Μαχητών είναι ήρεμοι αν και έχουν καταλάβει πως τα πράγματα είναι πλέον οριακά. Κάθε συσχετισμός οδηγεί σε αδιέξοδο. Είτε αγόρι είτε κορίτσι φύγει, και πάλι η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολη. «Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα», θα πει η Ροδάνθη την ώρα που ο Ηλίας μιλά για αλγόριθμους.

Στην ψηφοφορία που ακολουθεί, για μία ακόμη φορά θα βγει υποψήφια με τέσσερις ψήφους η Ροδάνθη. Ο Νικόλας θα προτείνει τον Πάνο ως δεύτερο υποψήφιο. Το ότι φτάσαμε στο σημείο οι δύο άνθρωποι που δεν έλεγαν καλημέρα πριν μερικούς μήνες να αλληλοϋποστηρίζονται, ο Νικόλας και ο Ηλίας, είναι απόδειξη για το ότι όλα συμβαίνουν σ’ ένα ριάλιτι.

Survivor | Συμβούλιο Ψηφοφορίας | 13/06/2018


Λίγο πριν το τέλος του Συμβουλίου ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει μία έκπληξη. Πρόκειται για την διεξαγωγή του αγώνα Ελλάδα – Κολομβία απόψε λίγο πριν την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί.


Survivor | Ψηφοφορία | 13/06/2018
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης