Ο Ρουβάς καλείται να πληρώσει στον Καφίρη €27.900 - Τι απαντά ο τραγουδιστής

sakis_arthroo

Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί των εταιρειών του καλλιτέχνη - Οι οφειλές του Ρουβά στον μάνατζέρ του για την εκπομπή «The Voice Greece 2» - Τι αναφέρει η  Διαταγή Πληρωμής που πέτυχε η εταιρεία δημοσίων σχέσεων Progressive σε βάρος του Σάκη Ρουβά

Μια διαταγή πληρωμής που διεκδίκησε μέσω της δικηγορικής εταιρείας Νίκος Αγαπηνός και εντέλει κέρδισε ο πρώην μάνατζερ του Σάκη Ρουβά και συνεργάτης πολλών γνωστών εταιρειών και διασημοτήτων, Κωνσταντίνος Καφίρης, αποδεικνύει ότι το επαγγελματικό διαζύγιο μεταξύ των δύο συνεργατών που προέκυψε πριν από αρκετούς μήνες προκαλώντας μια ολόκληρη παραφιλολογία για το τι ακριβώς έγινε, μόνο βελούδινο δεν ήταν.

Στην εντολή πληρωμής η οποία εκδόθηκε στις 11 Ιουνίου γίνεται λόγος για ιδιωτικό συμφωνητικό που αθετήθηκε, απο το οποίο προκύπτουν χρέη της εταιρείας του ποπ σταρ Σάκη Ρουβά προς την εταιρεία του μάνατζερ του Κωνσταντίνου Καφίρη. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η απόφαση πληρωμής: «Η αμοιβή για τις υπηρεσίες, τον σχεδιασμό και υλοποίηση προγράμματος δημοσίων σχέσεων και άλλων προωθητικών ενεργειών που θα παρέχει η Progressive για τις μουσικές εμφανίσεις ή και συναυλίες, συμμετοχές και παρουσιάσεις τηλεοπτικών παραγωγών-προγραμμάτων στην Αθήνα και σε διάφορες πόλεις της Ελληνικής Επικράτειας και του εξωτερικού συμφωνείται σε ποσοστό 10% επί της αμοιβής του καλλιτέχνη από τις εν λόγω εμφανίσεις (μη συμπεριλαμβανόμενου του ΦΠΑ). Στα πλαίσια της ανωτέρω σύμβασης και εντεύθεν παροχής υπηρεσιών από πλευράς αιτούσας εταιρείας, επιτεύχθηκε από την τελευταία η συμμετοχή του καλλιτέχνη Αναστάσιου Ρουβά στο τηλεοπτικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα «The Voice Greece 2». Τα γυρίσματα του εν λόγω ψυχαγωγικού προγράμματος ανήλθαν σε 20… και συνεπώς η αμοιβή της αιτούσας ανήλθε στο ποσό των 22.500 ευρώ πλέον ΦΠΑ».

Στην εντολή πληρωμής γίνεται λόγος για τιμολόγιο συνολικού ύψους 27.900 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου δηλαδή και του ΦΠΑ) που εκδόθηκε και η εταιρεία του Σάκη Ρουβά αρνήθηκε για την πληρωμή του. Αναφέρεται δε ότι ο Σάκης Ρουβάς όχι μόνο υποχρεώνεται να καταβάλλει το ποσό αλλά με τον νόμιμο τόκο από την επόμενη επιδόσεως της παρούσας εντολής μέχρι την ολοσχερή εξόφληση καθώς και να επιβαρυνθεί με την δικαστική δαπάνη.

Οι αγωγές γράφουν τη συνέχεια

Η διαταγή πληρωμής αποδεικνύει ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο πρώην συνεργατών μόνο καλές δεν είναι. Γίνεται λόγος για αθέτηση γραπτών συμφωνιών και οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε χθες η δικηγορική εταιρεία Ν. Αγαπηνός «η Εταιρία μας έχει αναλάβει την διεκδίκηση των απαιτήσεων «PROGRESSIVEPR M.EΠΕ» Δημόσιες Σχέσεις – Διαφημίσεις κατά του Σάκη Ρουβά και εταιριών συμφερόντων του. Ήδη κατόπιν αιτήσεως της «PROGRESSIVEPR M.EΠΕ» εξεδόθη σε βάρος της Σάκης Ρουβάς ΕΠΕ διαταγή πληρωμής από το Πρωτοδικείο Αθηνών, δυνάμει της οποίας επιβλήθηκε συντηρητική κατάσχεση σε βάρος της εις χείρας των τραπεζικών ιδρυμάτων και ακολούθως δεσμεύθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εν λόγω εταιρίας. Ταυτόχρονα κατατέθηκαν και δύο αγωγές σε βάρος του Σάκη Ρουβά και εταιριών συμφερόντων του δια των οποίων η Εταιρία «PROGRESSIVEPR M.EΠΕ» διεκδικεί χρηματικές αξιώσεις της σε βάρος τους για υπηρεσίες που παρείχε στη μεταξύ τους συνεργασία. Σημειωτέον ότι μεταξύ των εταιριών συγκαταλέγεται και η εταιρία SK Κτηνοτροφική μέσω της οποίας ο Σάκης Ρουβάς δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της πράσινης ενέργειας».
doc2
doc1


Η απάντηση του ποπ σταρ

Από την Αυστραλία στην οποία βρίσκεται για περιοδεία και επιστρέφει σήμερα, ο Σάκης Ρουβάς αναφέρει για το θέμα: 
 
«Αναφορικά με το δελτίο τύπου και τα σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία κυκλοφόρησαν με θέμα τη δικαστική διένεξη με τη μέχρι πρότινος συνεργάτιδά μου εταιρεία Progressive PR, δηλώνω ότι, μέχρι στιγμής, ουδεμία επίδοση δικογράφων έχει πραγματοποιηθεί, προκειμένου να λάβω γνώση των επικαλούμενων απαιτήσεων και των σχετικών νομικών ενεργειών.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, όπως σε όλες τις μέχρι σήμερα συνεργασίες μου, έτσι και στη συγκεκριμένη, έχω υπάρξει απόλυτα συνεπής και έχω τηρήσει πλήρως τις υποχρεώσεις μου. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ως μόνη αρμόδια πια θα επιληφθεί για την εν λόγω υπόθεση αλλά και για την προστασία της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψής μου και τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων μου. Επιφυλάσσομαι, δε, για κάθε υλική ή ηθική ζημία υποστώ»
Αθήνα, 12.6.2018

Σάκης Ρουβάς»

Η δέσμευση πάντως των τραπεζικών λογαριασμών των εταιριών του Σάκη Ρουβά και οι αγωγές που έχουν ήδη κατατεθεί από τον επικοινωνιολόγο- μάνατζερ και άνθρωπο που ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις και την διαφήμιση Κωνσταντίνο Καφίρη εις βάρος του πρώην συνεργάτη του αλλά και η γεμάτη νόημα απάντηση του Σάκη Ρουβά αποδεικνύουν ότι ο δικαστικός «πόλεμος» μεταξύ των δύο, μόλις ξεκίνησε…

ΣΧΟΛΙΑ (43)

Μπεεε

Δεν εχω καταλαβει κατι! Γιατι να πληρωσει ενας 27.000 ευρω που εχει προσφερει τοσα στην κοινωνια και να μην προσφερουν 1000 ατομα 270 ευρω ο καθενας αντι αυτου? Αλλωστε ετσι δεν γινεται μονιμα σε αυτη τη κοινωνια? Ολοι μας πρεπει να σηκωσουμε τα βαρη του μεγαλου ευεργετη της χωρας μας!

μαθε λιγη αριθμητική ...

Δε θα σου κάνει κακό ...

marigoula

Στην Australia τι πήγε να κάνει να αρμέξει τα καγκουρό η σουφροκλανιστρα ?

123

Με αλλα λογια, δυο κατοσταρικακια και κατι ψιλα εβγαλε απο το Voice ο Αναστασης. ΘΑ ειχε ενα ενδιαφερον να δουμε/δουν (οι αρμοδιοι) αν και ποσα απο αυτα δηλωσε.

Μησης

Μπαταχτσης ο εκκολαπτομενος ΔΑΠιτης

...

Εσένα όποιος σου ζητάει λεφτά του τα δίνεις; Αν ναί, δος μου δέκα χιλιάρικα

jimy

Να με συνγχωρειτε αλλά γράφετε αρλούμπες εκ του πονηρού. Μια διαταγή πληρωμής μπορεί να βγάλει ο καθένας αν νομίζει ότι του χρωστούνται χρήματα. Από εκεί και πέρα μένει να αποδειχτεί ότι πραγματικά ο Ρουβας οφείλει αυτά τα χρήματα. Οταν λοιπόν τελειωσει η υπόθεση πέστε μας και το αποτέλεσμα

Χχ

Τίποτα τυχαίο σε αυτή Τήν συγκυρία . Ο Σάκης είναι προγραμματισμενο στο άμεσο μέλλον να πολιτευτεί όποτε όλο αυτό έχει σκοπό να πλήξει το προφίλ του... Κάτι ψήνουν οι βασιλικοί και γιαυτο προσπαθούν να του χτίσουν προφίλ οικογενειάρχη και επιτυχημένου επιχειρηματία... Ψάξτε να δείτε που έχει επενδύσει τελευταία...

μην

Μην ξεχνάς ότι της έκανε μακαρόνια με κιμά για να φάει

@

Ο Σάκης δεν χρειάζεται να του φτιάξουν προφίλ οικογενειάρχη, είναι οικογενειάρχης, αφοσιωμένος στην οικογένεια του και δεν έχει ακουστεί τίποτα αντίθετο. Επίσης έχει επενδύσει τα λεφτά του αρκετά επιτυχημένα. Επιπλέον κράτησε πολύ καλή στάση κατά τη διάρκεια του γελοίου δημοψηφίσματος. Οπότε ναί, θα τον ψηφίσω.

Κ

Το φτωχό και το χωριάτη ξένη έγνοια τον γερνάει.

adekastos mparas

Κάτια γύρνα σπίτι σήμερα νωρίτερα να δεις τι κάνει ο Σάκης με τα σουτιέν σου μπροστά στον καθρέπτη...

Πολύ κόμπλεξ και κακία

Πολλοί σχολιαστές εδώ μέσα είναι προφανές ότι είναι πλήρως αποτυχημένοι. Αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η κακία που ξεχειλίζει στα σχόλια. Δεν είμαι φαν του Ρουβά και τον θεωρώ απλά έναν celebrity δηλ. κάποιον που δεν προσφέρει πραγματικά στο τραγούδι κλπ. Απο την άλλη η έλλειψη εκτίμησης στο πρόσωπό του δεν με οδηγεί στο να παίρνω θέση σε μια διεκδίκηση που δεν γνωρίζω. Επιπλέον δεν νιώθω κανένα συναίσθημα (ούτε ικανοποίησης ούτε στενοχώριας) για το γεγονός της έκδοσης της διαταγής πληρωμής. Το γεγονός αυτό είναι μια συνηθισμένη διαφορά σχετική με μεσιτεία (δηλ. άερας) που κάποια πλευρά έχει δίκιο και η άλλη άδικο (δεν με ενδιαφέρει ποια). Επιπλέον το ποσό είναι μικρό και ούτε κάποιος θα πλουτίσει ούτε θα φτωχύνει. Παρακαλώ όλους τους κομπλεξικούς να αναζητήσουν βοήθεια ψυχιατρική και επίσης να μην ψηφίσουν μέχρι να θεραπευτούν αφού είναι βέβαιο ότι δεν διαθέτουν ορθή κρίση.

Λούλης

Κι ένας δισεκατομμυριούχος θέλει την καταστροφή άλλων μεγάλων (και όχι μόνο) επιχειρηματιών. Αυτό δεν τον καθιστά ούτε κομπλεξικό ούτε αποτυχημένο. Η καταστροφή κάποιου, είναι το κέρδος και η σωτηρία (άμεσα ή έμμεσα) κάποιου άλλου. Αν ασχοληθείς λιγάκι με τα οικονομικά και τα Επενδυτικά, θα τα μάθεις καλυτερα όλα αυτά.

Ελληνας Δημοκρατικός Πολίτης

Εχετε δίκιο, κύριε/-α 13:30, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. Σε μία επιδίκως ΑΓΟΥΡΗ υπόθεση, και κατά κυριολεξίαν "πριν αμφοίν μύθον ακούσεις", σπεύδουν και δικάζουν δίκη, οπότε ναι, περισσεύουν το κόμπλεξ, η αμάθεια και η αφελής κακία. Γιαυτό είναι κακό πράμα το μικρό χωριό!! (Σημείωση: Απαξιώ για το είδος της τέχνης που επιδίδεται ο εν λόγω καλλιτέχνης και το οποίο προωθεί ο "διάσημος" προαγωγός του, στη νεοελληνική κοινή "σπόνσορας").

Σιγά το κελεπούρι...

Τα 28.000 ευρώ είναι τα φρουφρου και τα αρώματα τής πρώην playmate, Κάτιας Ζυγούλη, για έναν μήνα...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης