Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Ντέιβιντ με τη Βικτόρια Μπέκαμ;

Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Ντέιβιντ με τη Βικτόρια Μπέκαμ;

Παρά την επίσημη διάψευση του ζευγαριού, οι φήμες για κρίση στο γάμο τους παραμένουν – Ο πατέρας της κοπέλας που κατηγορείται ότι ήταν «πέτρα του σκανδάλου» χαρακτηρίζει «γελοία» όσα της αποδίδονται 

beckham
Αντιμέτωποι με νέες φήμες που τους θέλουν να παίρνουν διαζύγιο είναι ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, παρά την επίσημη διάψευση ότι ο γάμος τους περνάει κρίση.

Μια κοπέλα θεωρήθηκε «πέτρα του σκανδάλου», με τη φήμη ότι διατηρεί σχέση με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Η φήμη ήταν τόσο έντονη που η γυναίκα βομβαρδίστηκε με περισσότερα από 800 αιτήματα φιλίας στο Facebook.

Ωστόσο, ο πατέρας της μιλώντας στην Sun διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες, λέγοντας ότι η κόρη του δεν έχει καν συναντήσει το διάσημο ποδοσφαιριστή, ενώ έκανε λόγο για γελοιότητες.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μπορεί να έχει επισκεφθεί τον εργασιακό χώρο της κόρης του, όμως η ίδια δεν τον έχει συναντήσει ποτέ.

«Η κόρη μου δεν τον έχει συναντήσει ποτέ. Τέλος ιστορίας, δήλωσε, προσθέτοντας: «Είναι γελοίο. Δεν έχουμε ιδέα πώς ξεκίνησαν οι φήμες. Είναι πολύ όμορφο κορίτσι και συνδέθηκε με fake news».

Επίσης, έσπευσε να διευκρινίσει ότι η κόρη του είναι σε σχέση και είναι πολύ ευτυχισμένη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης