Τσακωμοί, «χουλιγκανισμοί» και υποψήφιοι Μουρούτσος, Μελίνα και Βιργινία στο Survivor

Τσακωμοί, «χουλιγκανισμοί» και υποψήφιοι Μουρούτσος, Μελίνα και Βιργινία στο Survivor

Τεντωμένα τα νεύρα ανάμεσα στις δύο ομάδες - Αφορμή ο αγώνας της Εύης με τη Βιργινία που έκρινε την ασυλία

dalaka-evi-new
Το Survivor 2 μπαίνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία του και τα πράγματα ζορίζουν ακόμη και για παίκτες που μέχρι τώρα θεωρούνταν... «ιερά τοτέμ»!

Οι Μαχητές πήραν τη σημερινή νίκη και έστειλαν στο Συμβούλιο τους αντιπάλους τους, ώστε να αποφασίσουν ποιος θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει και θα επέλθει αριθμητική ισορροπία μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Χάρης Γιακουμάτος, ως πολυτιμότερος παίκτης της εβδομάδας, κέρδισε την πρώτη ασυλία, ενώ τη δεύτερη, μέσω του αγωνίσματος, πήρε ο Γιάννης Τσίλης.

Η Βιργινία Δικαιούλια πήρε τέσσερις ψήφους στην κάλπη και αναδείχθηκε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Οι Χάρης Γιακουμάτος και Γιάννης Τσίλης έβγαλαν προτεινόμενους τους Μιχάλη Μουρούτσο και Μελίνα Μεταξά αντίστοιχα.

«Έπαιξα έντιμά και έχω καθαρή τη συνείδηση μου. Νιώθω υπερήφανος και νικητής που κατάφερα να φτάσω μέχρι εδώ. Βλέπω τον τερματισμό. Βλέπω ότι μένουν λίγα βήματα ακόμα και θέλω να συνεχίσω γιατί νιώθω δυνατός», τόνισε ο Μουρούτσος μετά την ψηφοφορία.

Κλείσιμο
Survivor | Εντάσεις για τις συμπεριφορές που ενοχλούν τις ομάδες στο Συμβούλιο | 06/06/2018


Ενταση και «χουλιγκανισμοί»

Ωστόσο η διαδικασία σημαδεύτηκε από όλα όσα προηγήθηκαν στο αγώνισμα για την ασυλία και τα σπρωξίματα και τις «χειρονομίες» ανάμεσα στον Ηλία, τον Αγόρου, τον Μουρούτσο, την Κατερίνα Δαλάκα και την Εύη Σαλταφερίδου.

Όλα ξεκίνησαν μετά το τελευταίο αγώνισμα ανάμεσα στην Εύη και τη Βιργινία με τη γυμνάστρια των μπλε να χαρίζει τη νίκη με 10-7 στους Μαχητές.

Survivor | Βιργινία vs Εύη | 06/06/2018


Μετά τη λήξη του αγώνα ο Νικόλας Αγόρου απευθύνθηκε στον Μιχάλη Μουρούτσο και του είπε «ντροπή». Η λέξη αυτή πυροδότησε τεράστια ένταση με τον Ολυμπιονίκη του ταε κβο ντο να ζητά το λόγο από τον «φραουλίτσα».

Survivor | Σπρωξίματα και ανεβασμένοι τόνοι στον τελευταίο γύρο | 06/06/2018


Θέμα της διαμάχης που συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά αποτέλεσε αρχικά η κίνηση του Αγόρου να τραβήξει από το χέρι τον Μουρούτσο και τον Τσίλη γιατί, όπως είπε στη συνέχεια, είχαν μπει σχεδόν μπροστά στην Εύη την ώρα που εκτελούσε τις βολές της. Ο Μουρούτσος από την πλευρά του όχι μόνο επέμενε ότι ποτέ δεν ακούμπησε κανέναν αλλά επιτέθηκε και στον Ηλία γιατί όπως είπε του έκανε «χειρονομία».

Η ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν εκτονώθηκε όσο περνούσε η ώρα αλλά συνεχίστηκε και στην καθιερωμένη συζήτηση με τον Σάκη Τανιμανίδη μετά τη λήξη του αγωνίσματος.

Εκεί πρωταγωνίστησε η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία περιέγραψε τι είδε να εκτυλίσσεται μπροστά της, με τα ριπλέι να την δικαιώνουν. Η πρωταθλήτρια του στίβου έκανε λόγο για «χουλιγκανισμό» από τους μπλε προκαλώντας νέα έκρηξη των Μαχητών - με επικεφαλής των Ηλία - που απέρριψαν ως απαράδεκτη τη λέξη αυτή. Και σαν να μην έφταναν αυτά, «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε η κατηγορία της Μελίνας κατά του Ηλία ότι προσπάθησε να την αποσυντονίσει φωνάζοντας στη Ροδάνθη σε έναν από τους αγώνες που είχαν τα δύο κορίτσια, ότι το ξύλο της Μελίνας δεν είχε τοποθετηθεί καλά.

Survivor | Ένταση μετά τον αγώνα για τα σπρωξίματα | 06/06/2018


Χρειάστηκε, τελικά, η διακοπή του καβγά από τον Σάκη Τανιμανίδη προκειμένου οι δύο ομάδες να σταματήσουν να τσακώνονται και να επιτίθενται η μια στην άλλη, καθώς είναι σίγουρο ότι αν τους άφηναν ακόμα στην παραλία θα βρίσκονταν οι δύο ομάδες.

Survivor | Βιργινία: Δεν είναι σωστό η Εύη να σταματάει όλους τους αγώνες στη μέση | 06/06/2018


Survivor | Αγόρου: Ο Μουρούτσος αυτοαναιρείται | 06/06/2018
Survivor | Μελίνα: Είχε δίκιο ο Σώζων για την Εύη | 06/06/2018




Όλοι πλέον περιμένουν το σημερινό επεισόδιο για να μάθουν ποιον παίχτη θα αποχαιρετήσουν οι κόκκινοι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης