Σωσίας της Μέγκαν Μαρκλ σκέφτεται να κάνει καριέρα παριστάνοντας την δούκισσα του Σάσεξ

Σωσίας της Μέγκαν Μαρκλ σκέφτεται να κάνει καριέρα παριστάνοντας την δούκισσα του Σάσεξ

Η 33χρονη Ντάνιελ Χάρις από την Αριζόνα σκέφτεται να εκμεταλλευτεί επαγγελματικά την ομοιότητά της με την Μέγκαν

Daniel_-_Meghan_new
Η 33χρονη Ντάνιελ Χάρις, μοιάζει πολύ με την Μέγκαν Μαρκλ, και όπως η ίδια λέει είναι πολλές οι φορές που την μπερδεύουν στο δρόμο με τη σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι.

Παρά την εμφανή ομοιότητα των δύο γυναικών, ο γάμος της Ντάνιελ το 2017, απείχε κατά πολύ από τον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν. Η Ντάνιελ παντρεύτηκε το σύζυγο της, Wu Olsen, στην Αριζόνα με το μπάτζετ του γάμου τους να μην ξεπερνά τα 49,000 δολάρια, ποσό που δεν συγκρίνεται με τα - όπως φημολογείται- 42 εκατομμύρια δολάρια που ξοδεύτηκαν για τον πρόσφατο πριγκιπικό γάμο. Αντί για τον Έλτον Τζον το ζευγάρι χόρεψε με τις μουσικές επιλογές ενός ντόπου DJ και είχε μόλις 115 καλεσμένους, σε αντίθεση με τους 600 καλεσμένους του πριγκιπικού ζεύγους.

Daniel_Harris_1
Daniel_Marriage1


«Ο γάμος μας ήταν τόσο κομψός και μοντέρνος» λέει η Χάρις. «Είχε πολύ, πολύ πλάκα και δεν το λέω αυτό επειδή ήμουν η νύφη. Οι καλεσμένοι μας χόρευαν μέχρι το πρωί».

Κλείσιμο
Ωστόσο παραδέχεται ότι ζήλεψε ορισμένες πτυχές της τελετής που έγινε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου. «Δεν θα άλλαζα τον γάμο μου για τίποτα στο κόσμο, αλλά η αλήθεια είναι πως ζήλεψα την χορωδία, ήταν εκπληκτικοί. Επίσης όταν την παρακολουθούσα να περπατά στο διάδρομο σκέφτηκα ότι ίσως να έπρεπε να φορέσω και εγώ πέπλο».

«Σηκώθηκα στις 4 το πρωί για να παρακολουθήσω τον γάμο, και έκλαψα όταν είπαν τους όρκους τους» παραδέχεται η Χάρις. «Το νυφικό της δεν μου άρεσε. Προτιμώ το δικό μου. Πάντως ήταν πραγματικά υπέροχη».

Πρώτη φορά που μπέρδεψαν την Χάρις με την δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν ήταν τέσσερα χρόνια πριν όταν ένα φίλος της είπε ότι έμοιαζε υπερβολικά με την «Rachel Zane» τον χαρακτήρα που υποδυόταν η Μέγκαν Μαρκλ στη τηλεοπτική σειρά «Suits».

«Δεν το πολύ σκεφτόμουν μέχρι και τον περασμένο χρόνο περίπου όταν η σχέση του
Χάρι και της Μέγκαν δημοσιοποιήθηκε. Ένα είχα 5 $ για κάθε ένα που μου έλεγε ότι μοιάζω με εκείνη τον τελευταίο χρόνο, θα είχα πλουτίσει».

Μετά από όλα αυτά η Χάρις σκέφτεται σοβαρά να ξεκινήσει καριέρα σαν επαγγελματίας σωσίας της Μέγκαν. Μάλιστα ο σύζυγος της πρότεινε να γίνει ο μάνατζερ της.

«Είμαστε και οι δύο μιγάδες και έχω και έχω φακίδες όπως η Μέγκαν» είπε η 33χρονη και συμπλήρωσε: «Είναι πραγματικά πολύ όμορφη και το παίρνω ως κοπλιμέντο όταν οι άνθρωποι μου λένε ότι της μοιάζω. Με κάνει να χαμογελάω.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης