Ένα εξοχικό το γαμήλιο δώρο της γιαγιάς Ελισάβετ στον Χάρι και τη Μέγκαν

Ένα εξοχικό το γαμήλιο δώρο της γιαγιάς Ελισάβετ στον Χάρι και τη Μέγκαν

Το York Cottage είναι βασιλική ιδιοκτησία στο 81 τετραγωνικών χιλιομέτρων κτήμα Σάντριγκαμ, στο Νόρφολκ, περίπου 177 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Kensington Palace

queen-elizabeth-prince-harry-meghan-markle
Πιάτα και διάφορες οικιακές συσκευές είναι τα δώρα που συνήθως παίρνουν οι νεόνυμφοι. Ο Χάρι και η Μέγκαν πήραν, όμως, κάτι πιο πολυτελές. Η Ελισάβετ η δεύτερη τους δώρισε ένα εξοχικό. Αλλά τι εξοχικό!

Σύμφωνα με το Metro το York Cottage είναι βασιλική ιδιοκτησία στο 81 τετραγωνικών χιλιομέτρων κτήμα Σάντριγκαμ, στο Νόρφολκ, περίπου 177 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Kensington Palace. Η βασίλισσα το κληρονόμησε από τον πατέρα της, τον Γεώργιο 6ο, το 1952. Παλιά, ήταν γνωστό ως το Εξοχικό του Εργένη.

Το εξοχικό-γαμήλιο δώρο μοιάζει «με τρεις pub της "Merrie England", ενωμένες (σε ενιαίο κτίριο), αποπνέοντας χάρη και χαρακτήρα» περιγράφουν οι ρεπόρτερ του Metro.

H βασίλισσα έχει δωρίσει μια κατοικία στο κτήμα Σάντριγκαμ και στον Ουίλιαμ και την Κέιτ. Προηγουμένως, και για σύντομο χρονικό διάστημα, το βασιλικό ζεύγος έμενε στο Amner Hall, και ο μεγαλύτερος γιος τους, ο Τζορτζ, πήγαινε νηπιαγωγείο εκεί κοντά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης