Η Αριάνα Γκράντε πάσχει από αγχώδη διαταραχή μετά την επίθεση Μάντσεστερ

Η Αριάνα Γκράντε πάσχει από αγχώδη διαταραχή μετά την επίθεση Μάντσεστερ

«Δεν πιστεύω ότι θα βρω ποτέ τον τρόπο να μιλήσω για αυτό χωρίς να κλάψω», είπε η τραγουδίστρια στη βρετανική Vogue

Ariana_Grande_new
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της στη βρετανική Vogue δήλωσε πως της είναι δύσκολο να μιλήσει για το μοιραίο γεγονός και να περιγράψει το τι ακριβώς συνέβη το βράδυ της 22ας του Μαΐου 2017, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Μάντσεστερ της Αγγλίας.

Η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να αναφερθεί σε αυτό χωρίς να ξεσπάσει σε κλάματα. Μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι βιώνει σε μεγάλο βαθμό μετατραυματική αγχώδη διαταραχή.

«Ο χρόνος είναι μεγάλος. Αισθάνομαι ότι κανονικά δεν θα έπρεπε καν να μιλάω για τη δικιά μου εμπειρία από εκείνο το βράδυ, δεν θα έπρεπε να λέω τίποτα. Πραγματικά, δεν πιστεύω ότι θα βρω ποτέ τον τρόπο να μιλήσω για αυτό χωρίς να κλάψω».

«Μου είναι τόσο δύσκολο να μιλήσω για αυτό, αφού τόσοι πολλοί άνθρωποι έχασαν κάποιον αγαπημένο τους και υποφέρουν από την απώλεια. Αλλά ναι συνέβη και είναι αληθινό»

Η ποπ τραγουδίστρια μόλις είχε τελειώσει τη συναυλία της όταν ένας βομβιστής αυτοκτονίας ενεργοποίησε βομβιστικό μηχανισμό, αφαιρώντας τη ζωή 22 νέων ανθρώπων.

Το περασμένο μήνα η Γκράντε αποκάλυψε ένα τατουάζ που έκανε και αφιέρωσε στα θύματα της βομβιστικής επίθεσης. Το τατουάζ είναι μια μέλισσα συνοδευμένη με τη φράση «για πάντα». Είναι αξιοσημείωτο ότι η μέλισσα είναι ένα έμβλημα του Μάντσεστερ, που συμβολίζει το βιομηχανικό παρελθόν της πόλης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης