Η μεγάλη επιστροφή των Μαχητών στο Survivor: Διπλή νίκη και ένταση με τον Αγόρου

Η μεγάλη επιστροφή των Μαχητών στο Survivor: Διπλή νίκη και ένταση με τον Αγόρου

Η νίκη θρίλερ με 10-9 επισκιάστηκε από το επεισόδιο με τον παίχτη των μπλε

survivor01_main01
Αντε ν’ αρχίσει το Μουντιάλ να δούμε κανονικούς αγώνες, τηλεθεατάρες, γιατί πήξαμε στη γούρνα και στο τοτέμ. Πήδα εμπόδιο, βούτα στη γούρνα, βγες από το νερό, ρίξε το τοτέμ, γκώσαμε πια. Εντωμεταξύ τούτοι φέτος είναι πλυμένοι, φαγωμένοι, κοιμούνται σε ανατομικά στρώματα με σεντόνια που άλλοι τα πλένουν άλλοι τα σιδερώνουν, πάνε σε κλαμπ και σε βίλες, τρώνε γλυκά, τους κάνουν μασάζ. Εγώ νομίζω πως εμείς είμαστε οι Survivors που και στις εισπρακτικές απαντάμε, και στις ουρές στεκόμαστε και στην Κηφισίας οδηγούμε. Δώστε σύμβολα στον λαό, Ατζουνοπαραγωγοί!

Στις Δομινικανές Ακτές όλοι αυτοί λοιπόν ζουν ζωή χαρισάμενη, δεν τσακώνονται κιόλας, κάνουν και τα μπανάκια τους και σε λίγο ετοιμάζονται για το αγώνισμα της επικοινωνίας. Μέχρι στιγμής, όλα καλά και ανθηρά.

Survivor | Προπόνηση από την Βιργινία και την Μελίνα | 04/06/2018


Αγώνας με έπαθλο επικοινωνίας

Κλείσιμο
Πρώτο ζευγάρι Ηλίας και Χάρης. Νικητής θα αναδειχθεί ο Ηλίας που θα βρει τον στόχο πιο γρήγορα και θα κάνει το 1 – 0 για τους Μαχητές. Ακολουθούν οι Βιργινία και Εύη. Η ψηλή ξανθιά παίκτρια των Διασήμων θα πάρει τη νίκη και θα κάνει το 1 – 1 ισοφαρίζοντας το σκορ.

Επόμενο ζευγάρι Μιχάλης και Πάνος. Πολύ εύκολα ο Πάνος θα κάνει το 2 -1 για τους Μαχητές.  Οι άλλοι φωνάζουν συνθήματα, χάσουν κερδίσουν. Αυτό σημαίνει πως δεν γλιτώνουμε με τίποτα.

Ροδάνθη και Δαλάκα στο επόμενο. Η Ωραία Κοιμωμένη θα κάνει και πάλι την ανατροπή και θα νικήσει την Δαλάκα, θα πάρει τον πόντο και θα το πανηγυρίσει. 3 – 1 το σκορ για τους Μαχητές.

Τσίλης εναντίον Αγόρου και οι Διάσημοι θα μειώσουν και θα κάνουν το 3 – 2. Χάρης και Πάνος θα βρεθούν αντίπαλοι και ο Χάρης επιστρέφει στις καλές στιγμές ευστοχίας και θα ισοφαρίσει το σκορ σε 3 -3. Οι Διάσημοι ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι και πλέον όλα ξαναρχίζουν.

Ακολουθεί το κορυφαίο tweet της βραδιάς. Σύνθημα dedicated σε Μουρούτσο από Γιαννόπουλο «Αστον Μάικλ Τζάκσον, ήσυχο Μιχάλη. Αστον να χαρείς, μην τον κάνεις χάλι». Πόσο θεός, πόσο ρε Ποσειδώνα. Δαλάκα εναντίον Εύης. Η Δαλάκα θα κάνει το 4 -3.

Ακολουθούν Μιχάλης και Αγόρου και οι Διάσημοι θα αυξήσουν το προβάδισμά τους σε 5 – 3. Επόμενο ζευγάρι, Μελίνα και Ροδάνθη. Η Μελίνα θα είναι αυτή που θα ευστοχήσει και πλέον το προβάδισμα των Διασήμων γίνεται double score 6 – 3.

Τσίλης και Ηλίας ακολουθούν και ο Τσίλης με απίστευτη σταθερότητα θα πετύχει τον στόχο δύο φορές και θα αυξήσει τη διαφορά στο 7 – 3.

Πάνος εναντίον Χάρη και οι Μαχητές επιστρέφουν κάνοντας μία νίκη μετά από αρκετές μονομαχίες και μειώνουν το σκορ σε 7 – 4. Τίποτα δεν είναι δεδομένο.
Εύη και Μελίνα μονομαχούν στο επόμενο. Κι άλλος πόντος για τους Μαχητές που θα κάνουν το 7 – 5. Πάμε για ντέρμπι μάλλον.

Μιχάλη και Αγόρου. Επαναλαμβάνεται το χθεσινό έργο μόνο που πλέον πρωταγωνιστές είναι οι Μαχητές οι οποίοι συνεχίζουν την ανατροπή και κάνουν το 7 – 6.
Ροδάνθη και Δαλάκα ακολουθούν. Η Κατερίνα επαναφέρει τους Διάσημους στις νίκες και κάνει το 8 – 6.

Τσίλης και Ηλίας είναι οι επόμενοι. Ο Ηλίας είναι πολύ γρήγορος στον στόχο και θα κάνει το 8 – 7. Πάλι μία ανάσα οι Μαχητές από τους Διάσημους.Πάνος και Μιχάλης και η ισοφάριση είναι γεγονός. 8 – 8 το σκορ και πλέον είναι ντέρμπι το ματς.

Ακολουθούν η Δαλάκα και η Εύη. Η Κατερίνα θα δώσει τον ένατο πόντο στους Διάσημους και θα κάνει το 9 – 8. Ηλίας και Χάρης για τον επόμενο, κρίσιμο πόντο. Άλλη μία ισοπαλία στο ματς και οι Μαχητές «ξαναφτάνουν» τους Διάσημους με το 9 – 9.

Τελευταίος πόντος και από τους Μαχητές αγωνίζονται Πάνος και Εύη και από τους Διάσημους Δαλάκαι και Χάρης. Ο αγώνας ξεκινά και οι Μαχητές είναι αυτοί που θα κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας καθώς θα κάνουν το 10 – 9 μετά από τις εύστοχες βολές του Πάνου.

Survivor | Χάρης, Κατερίνα vs Πάνος, Εύη | 04/06/2018


Ο Νικόλας Αγόρου θα ζητήσει συγγνώμη για το βρίσιμο που έριξε κατά την διάρκεια του αγώνα. Η Μελίνα τον αμφισβητεί χαρακτηρίζοντας γελοία τη συμπεριφορά του καθώς όπως ισχυρίζεται, ο Αγόρου πλασάρεται ως ηθικός και παιδί με τρόπους, όμως είναι αυτός ο οποίος βρίζει επανειλημμένα. Θα συμφωνήσει και ο Τσίλης ο οποίος θα πει πως ο Αγόρου το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν και πως δεν πείθει ότι μετάνιωσε.

Survivor | Διάσημοι: Mας έχει πει πολλές φορές πως κερδίζουμε από τύχη ο Νικόλας | 04/06/2018


Το κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων είναι ψυχρό και ειδικά οι Διάσημοι κάθε λίγο και λιγάκι επαναλαμβάνουν πως είτε λείπουν είτε είναι εκεί οι Μαχητές δεν υπάρχει καμία διαφορά καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων δεν μιλούν μεταξύ τους και δεν κάνουν παρέα.

Η ώρα του επάθλου ήρθε για την ομάδα των Μαχητών οι οποίοι θα συνομιλήσουν με τους δικούς τους αφού φάνε πρώτα τα γιαουρτάκια τους και πιουν και ροφήματα πρωτεΐνης.

Πες το αλλιώς, πιο αλλιώς δε γίνεται

Αντε πάλι ταλαιπωρία με την ευφυία των παικτών. Για παράδειγμα η Ροδάνθη διαβάζει τον κουμπάρο ως κουμπαρά και με χαρακτηριστική άνεση. Αλήθεια όμως, η Ροδάνθη πώς ήξερε ότι ήλθε ο κουμπάρος από την στιγμή που δεν επικοινωνούν με τους έξω οι παίκτες;

Ακολουθεί η Μελίνα η οποία για να περιγράψει τον αναπνευστήρα θα πει «πέφτει από το αεροπλάνο». Μνήσθητί μου, Κύριε… Σε τι αεροπλάνο έχει μπει, τούτη;
«Όταν τρέχεις τι κάνεις;» Ρωτάει ο Ηλίας. «Τρως» λέει η Ροδάνθη. «Σώσε με δώσ’ μου να πιω το δηλητήριο, είν’ η ζωή μου ένα μαρτύριο» αρχίζουμε να τραγουδάμε όλοι μαζί παιδιά. Πάμε δυνατάααα.

Ηλίας: «Μαζεύτηκε ο Χριστός με τους μαθητές του σε ένα τραπέζι. Πώς λέγεται αυτό;». Ροδάνθη «Συνάντηση». Εντάξει, έχει βαλθεί να μας αποτελειώσει το κορίτσι, έχει στόχο να μας εξοντώσει, να μας κονιορτοποιήσει, να μην αφήσει τίποτα όρθιο. Θα μας ξεκάνει, τούτη, θυμηθείτε το.

Survivor | Πες το αλλιώς - Ροδάνθη - Ηλίας | 04/06/2018


Το γλέντι στο twitter είναι ασταμάτητο, ανεβάζουμε φωτογραφίες, τηλεθεατάρες.

surv-twie1
surv-twie2


Τελικά οι Μαχητές θα είναι οι νικητές του σημερινού παιχνιδιού και θα πάρουν και το τιραμισού.

Απόψε, αγώνας επάθλου μάσας, πάμε γερά…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης