Μύκονος: Οι συνήθεις ύποπτοι, o spaceman Λάκης και οι magnum υπερβολές

Μύκονος: Οι συνήθεις ύποπτοι, o spaceman Λάκης και οι magnum υπερβολές

Το νησί των ανέμων περιμένει τους Άραβες και «βολεύτηκε» για το τριήμερο που πέρασε με τους Έλληνες που κατέβηκαν για να γιορτάσουν το Άγιο πνεύμα

Psarou-beach-Mykonos-2
Η εντυπωσιακή δίμετρη καλλονή σηκώθηκε από την ξαπλώστρα-στρώμα στον Πάνορμο κρατώντας ένα ποτήρι ροζέ κρασί Clos de Capelune από το κτήμα Chateau Saint-Maur, που απλώνεται πάνω από τον κόλπο του Σεν Τροπέ. Το ταξίδι της magnum φιάλης που το φιλοξενούσε από την Γαλλική Ριβιέρα μέχρι την Μύκονο όπου και ανοίχτηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είχε φτάσει στο τέλος του.

Ένα τριήμερο, όπου οι Έλληνες έδωσαν το παρόν στο νησί των ανέμων που ζει και αναπνέει για την πιο δυνατή σεζόν των τελευταίων ετών σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις.

Στην Ψαρρού, στον Πάνορμο, στο Καλό Λιβάδι, στην Φτελιά στον Scorpios και αλλού τα πάρτι συγκέντρωσαν πολύ κόσμο, ένα mix ελλήνων και ξένων, που δύσκολα θα δούμε ξανά.

Το φιδίσιο μονοπάτι που οδηγεί στον κόλπο της Ψαρρούς, εκεί όπου η απατηλή πολλές φορές λάμψη της ανθρώπινης ματαιοδοξίας βρίσκει την απόλυτη έκφανσή της «στέναξε» από θηριώδη τζιπ και SUV.

Ειδικά την Κυριακή το απόγευμα, το πάρτι που στήθηκε στο Nammo's με πρωταγωνιστή στα deck's τον Αντώνη Δημητριάδη-τον dj που ανοίγει μόνιμα τα live του Αντώνη Ρέμου-κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα σχεδόν.

Κλείσιμο
parousies_nammos

Ωραίες παρουσίες στο Nammos

Για την ακρίβεια θύμισε τα χρόνια προ κρίσης, τότε που εγχώριες καλλονές ανέβαιναν στα τραπέζια και χόρευαν αισθησιακά τσιφτετέλια ή λικνίζονταν με μεγάλες χορευτικές επιτυχίες.

Σε εξωτερικό τραπέζι του διάσημου beach bar μαζί με φίλες της λικνιζόταν η χαριτόβρυτος Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία κατέβηκε στο νησί για το τριήμερο, την οποία μάλιστα προσέγγισαν δυο-τρεις νεαροί.

petros_kostopoulos

Και ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε στο νησί των Ανέμων το τριήμερο

Λίγο πιο πέρα, φιλοξενούμενος στην παρέα Λιβανέζας φίλης του πολύ αγαπητής στην Ελλάδα, ο Ηλίας Ψινάκης χόρευε όρθιος.

Σε απόσταση ενός μέτρου από τον Δήμαρχο Μαραθώνα καθόταν ο ομόλογός του της Μυκόνου και «γητευτής» των δημοσίων σχέσεων Κωνσταντίνος Κουκάς.

Ο τελευταίος μπήκε αρκετές φορές στον κύριο χώρο του εστιατορίου, για να χαιρετήσει γνωστούς και φίλους που έδωσαν το παρόν στο πάρτι, ένα από τα πολλά που αναστάτωσαν το τριήμερο το νησί των ανέμων.

Το ίδιο βράδυ ο Γιώργος Σαμπάνης γέμισε το Solymar στο Καλό Λιβάδι, που φέτος άλλαξε και έκλεισε νόμιμα τον δρόμο, προκαλώντας ποικίλα σχόλια, τα περισσότερα θετικά.

Αυτοί που γκρίνιαξαν είναι οι Μυκονιάτες, οι οποίοι πλέον προσδοκούν τις ορδές των ξένων από τις αρχές του Ιούνη, για να βγάλουν τη σεζόν με όσα περισσότερα κέρδη μπορούν.

Οι βουτιές του ζεύγος Κανελλοπούλου και ο κεφάτος Παπαλέκας

Δεν ήταν και λίγοι αυτοί που απόλαυσαν πρώτη ξαπλώστρα παραλία στην Ψαρρού της υπερβολής, εκεί όπου μπορεί να προκύψει θέμα ακόμη και για τα νερά της θάλασσας.

Αυτό συνέβη όταν ο Ζαννής Φρατζέσκος έκανε μια από τις πολλές βόλτες του στην παραλία και είδε ότι η θάλασσα είχε «ανέβει» και έφτανε στην δεύτερη σειρά από τις ξαπλώστρες με τα στρώματα της Loro Piana.

Lee_Kanelopoulou_neo
Ιδιαίτερα μαυρισμένη η Lee Κανελλοπούλου

nellos1
Με κίτρινο μαγιό ο Νέλλος Κανελλόπουλος

Ζήτησε εξηγήσεις από τον υπεύθυνο της παραλίας και συνέχισε την βόλτα του την ίδια στιγμή που ο αντιπρόεδρος της ΤΙΤΑΝ Νέλλος Κανελλόπουλος απολάμβανε την ωραία μέρα μαζί με την σύζυγό του Λη και έναν φίλο τους.

Alexandros_Ellinas_roz_magio
Με ροζ μαγιό έκανε τις βουτιές του ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Έλληνας

Το ζευγάρι που λατρεύει το νησί εδώ και δεκαετίες, συνομίλησε με τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Έλληνα που επέλεξε Μύκονο για το τριήμερο και έφυγε λίγο πριν αρχίσει το πάρτι.


papalekas__parea

Ο Γιάννης Παπαλέκας με την παρέα του

papalekas_bradi_me_filo_tou

Ο Γιάννης Παπαλέκας το βράδυ συνομιλεί με φίλο του

Εκεί όπου κατέληξε και ο ισχυρός ανήρ του real estate στην Ρουμανία αλλά και στο νησί των ανέμων, Γιάννης Παπαλέκας, ο οποίος γευμάτισε στο Nammos Consept μαζί με την παρέα του, απολαμβάνοντας κρέατα εξαιρετικής ποιότητας και κοπής, ροζέ Domaine Ottl magnum και βότκα Belvedere.

Ο επιχειρηματίας προτίμησε να κάτσει όρθιος κάπου στο κέντρο του εστιατορίου, λίγα μέτρα μακριά από το τραπέζι του Σέρου Μύρτα στο οποίο βρέθηκε και ο Ζαννής Φρατζέσκος.

Με τον Ρέμο να έχει την τιμητική του και τον κόσμο να το απολαμβάνει δεόντως το γλέντι κράτησε μέχρι τις έντεκα το βράδυ όταν άρχισαν να αποχωρούν σιγά-σιγά οι παρέες.

olga_lainopoulou

Σε fun διάθεση χόρευε και η κυρία Όλγα Λαϊνοπούλου

Σε fun διάθεση χόρευε και η κυρία Όλγα Λαϊνοπούλου, την ίδια στιγμή που ο Σαμπάνης ξεσήκωνε τους θαμώνες στο Solymar με το «Μόνο εσύ» και τις άλλες του μεγάλες επιτυχίες.

Ατυχές γεγονός, ο καυγάς που ξέσπασε ανάμεσα σε δύο παρέες νεαρών, ο οποίος όμως αντιμετωπίστηκε άμεσα και δεν χάλασε τη βραδιά, η οποία συνεχίστηκε για πολλούς στην Χώρα.

Η Luis Vuitton τσάντα σκύλου και ο Spaceman Λάκης Γαβαλάς

Στην Μύκονο πλέον μπορείς να δεις τα πάντα, ακόμη και μια καλλίγραμμη κυρία να περπατάει νωχελικά στην παραλία έχοντας το μικρό της σκυλάκι αγκαλιά και κρατώντας μια τσάντα σκύλου Luis Vuitton αξίας 2.400 ευρώ στο δεξί της χέρι!

Ο διάσημος οίκος έχει προνοήσει εδώ και χρόνια για τα μικρά τετράποδα, και την άνεσή τους με μια τσάντα που μόνο στο νησί των ανέμων, στο Κάπρι και στην Κυανή ακτή μπορείς να την πετύχεις σχετικά εύκολα.

Η κίνηση στην Χώρα ήταν αυξημένη το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όπου άνοιξαν πολλά μαγαζιά, ενώ εκεί όπου κάποτε βρισκόταν το θρυλικό Pierro's φέτος άνοιξε η Cinderella.

Εκεί μπορεί να συναντήσει κανείς ως εργαζόμενο-κι αυτό είναι μόνο προς τιμήν του-τον Λάκη Γαβαλά ο οποίος συνεργάζεται με τον Γιάνννη Μωράκη σε αυτό το project.

lakis_3
lakis_4
Πάντα ιδιαίτερος, πάντα glam και πάντα ανατρεπτικός ο Λάκης Γαβαλάς εμφανίστηκε με περικεφαλαία γεμάτη στρας και ανάλογα γυαλιά του οίκου Gucci

Η εμφάνισή του με περικεφαλαία γεμάτη στρας και ανάλογα γυαλιά του οίκου Gucci ήταν ένα stylish consept που μόνο αυτός θα μπορούσε να υποστηρίξει, το οποίο συμπλήρωνε η Kelly Bag Hermes τσάντα του.

Στις πιο αθόρυβες παρουσίες του τριημέρου καταχωρήθηκαν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ που εθεάθησαν στην Χώρα μια φορά, ο Θωμάς και η Νατάσσα Λιακουνάκου αλλά και ο Σωκράτης Κόκκαλης που πήγε μόνος του μια βόλτα στο Nammos Village, ψώνισε από κάποια μαγαζιά και επέστρεψε στην κατοικία του.

espadrigia_Christian_louboutin_560____evro
boutique_Louboutin_tavani

Η νέα μπουτίκ του Christian Louboutin στο εμπορικό της Ψαρρούς μαγνητίζει τα βλέμματα  ενώ η ανδρική εσπαντρίγια του οίκου τιμάται 560 ευρώ! 

Η νέα μπουτίκ του Christian Louboutin στο εμπορικό της Ψαρρούς είναι γεγονός, οι τιμές είναι φυσικά ανάλογες του brand και έτσι, η ανδρική εσπαντρίγια του οίκου τιμάται 560 ευρώ!

nea_ftelia_3

Οι εργασίες στη Φτελιά συνεχίζονται πυρετωδώς

Στην Φτελιά οι εργασίες για το νέο glam consept που οραματίζεται ο Αλέξανδρος Βαρβέρης συνεχίζονται καθημερινά και ετοιμάζεται μεγάλη πισίνα για τους πελάτες, αφού ο αέρας εκεί δεν σταματάει σχεδόν ποτέ.

zevgos_Fix_Farma

Στην «Φάρμα» επέλεξαν να φάνε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας ο Κάρολος Α. Φίξ και η σύζυγός του Μαίρη μαζί με φίλο τους 

Απέναντι από την παραλία, το Alemagou είχε το πρώτο θορυβώδες πάρτι του ενώ στην «Φάρμα» επέλεξαν να φάνε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας ο Κάρολος Α. Φίξ και η σύζυγός του Μαίρη μαζί με φίλο τους, σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους.

Το ίδιο βράδυ, η Χώρα της Μυκόνου είχε επιστρέψει στην γνώριμη ηρεμία της, η κίνηση ήταν χαλαρή και στα Ματογιάννια όποιος ήθελε καφέ μετά τις επτά και μισή, δύσκολα θα έβρισκε.

Όλα σχεδόν τα μαγαζιά μετά τις επτά δέχονται παραγγελίες για αλκοόλ, σε ένα νησί που κάθε χρόνο μεταλλάσσεται όλο και πιο πολύ, διατηρώντας ελάχιστα δείγματα της Μυκόνου που ξέραμε.

Το τραγούδι που της ταιριάζει είναι μάλλον το «The times they are a changin» του Μπομπ Ντίλαν, αλλά μάλλον δεν θα το ακούσετε πουθενά αν βρεθείτε εκεί....
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης