Αυτοψία: Δημόσια πρόσωπα που έπεσαν θύματα «λιντσαρίσματος» μιλούν στον Αντώνη Σρόιτερ

Αυτοψία: Δημόσια πρόσωπα που έπεσαν θύματα «λιντσαρίσματος» μιλούν στον Αντώνη Σρόιτερ

Με αφορμή  την πρόσφατη επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη

Αντωνης_Σροιτερ__1_
Λίγες μέρες μετά την άγρια ομαδική επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη, η εκπομπή «Αυτοψία» ανοίγει τον φάκελο του φαινομένου της μαζικής βίας.

Δημόσια πρόσωπα που έπεσαν θύματα «λιντσαρίσματος» μιλούν στον Αντώνη Σρόιτερ και θυμούνται τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν όταν βρέθηκαν ανυπεράσπιστοι στο έλεος εξαγριωμένων ομάδων. Εξομολογούνται τον φόβο που βίωσαν για την ίδια τη ζωή τους και την αγωνία αν θα βρισκόταν τελικά κάποιος να τους σώσει και να τους βοηθήσει να ξεφύγουν από τον όχλο.

Οι Κωστής Χατζηδάκης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Κώστας Ζουράρις, Νίκος Ξυδάκης, Θεόδωρος Πάγκαλος, Άδωνις Γεωργιάδης και Γιάννης Παναγόπουλος διηγούνται καρέ-καρέ τις άγριες επιθέσεις που δέχτηκαν, ενώ αποκαλύπτουν πως, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι δράστες έμειναν ατιμώρητοι.


Απαντούν, επίσης, στο ερώτημα «πού οφείλεται η αύξηση των βίαιων επιθέσεων και αν το φαινόμενο σχετίζεται με την οικονομική κρίση». Σκιαγραφούν το προφίλ των δραστών και περιγράφουν τι τους άφησε η δραματική εμπειρία σε ψυχολογικό επίπεδο, με τους περισσότερους από αυτούς να φοβούνται να κυκλοφορήσουν πια ελεύθερα στον δρόμο.

«Αυτοψία», με τον Αντώνη Σρόιτερ: Την Πέμπτη 31 Μαΐου, στις 24:00, στον Alpha.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης