Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στον Γιάννη Βούρο: «Εσείς μας είπατε τι να κρατήσουμε από τη δήλωση σας»

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στον Γιάννη Βούρο: «Εσείς μας είπατε τι να κρατήσουμε από τη δήλωση σας»

Ο ηθοποιός ανέφερε με έντονο ύφος ότι η εκπομπή τον εξαπάτησε και έπαιξε δηλώσεις του 

kenourgiou-vouros
Τη δυσαρέσκεια του με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου εξέφρασε δημόσια ο Γιάννης Βούρος, πριν μερικές ημέρες, καθώς προβλήθηκαν σε βίντεο τηλεφωνικές δηλώσεις του ως επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της κόρης του, Μαρίας Λουίζας Βούρου. Στην ανάρτησή του ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε με έντονο ύφος ότι η εκπομπή τον εξαπάτησε και έπαιξε δημόσια δηλώσεις του, χωρίς ο ίδιος να δώσει την έγκρισή του. Σήμερα, η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε την απάντηση της.

«Την Παρασκευή στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με την ανάρτηση του Γιάννη Βούρου. Δεν την είχα δει, την διάβασα μέσα από τα sites. Εγώ προσωπικά τον εκτιμώ πολύ τον κύριο Βούρο και έχω και πολύ καλή σχέση μαζί του. Θέλω να ακούσουμε και ο ίδιος βέβαια γιατί μπορεί να μην έγινε κατανοητό ότι του ζητήσαμε την άδεια να μεταδώσουμε κάποιες δηλώσεις, τώρα που έγινε η παρεξήγηση…», είπε η παρουσιάστρια το πρωί της Δευτέρας, προβάλλοντας το ξέσπασμα του ηθοποιού, το απόσπασμα που τον ενόχλησε και ολόκληρη την τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί του δημοσιογράφος της εκπομπής.



Μετά την προβολή των βίντεο, συνέχισε: «ήταν ξεκάθαρο από τη συνάδελφό μας και, επειδή είδα στη σελίδα του στο Facebook ότι είχε ενοχληθεί αρκετά και έλεγε ότι θα κινηθεί και νομικά, θα το πάρω πάνω μου το συγκεκριμένο, επειδή τον εκτιμώ πολύ. Ίσως να μην έγινε κατανοητό, ίσως να νόμιζε ότι θα γινόταν η δήλωση του γραπτώς σε κάποια κάρτα. Εμείς, όμως, είπαμε ότι κρατάμε τη δήλωση, σας ενημερώσαμε κύριε Βούρο. Οπότε μάλλον έχει γίνει κάποια παρεξήγηση και εσείς συγκεκριμένα μας είπατε τι να κρατήσουμε από τη δήλωση. Επειδή σας εκτιμώ πολύ και ξέρω ότι είστε ένας εξαιρετικός άνθρωπος και έχω και πολύ καλή σχέση με την κόρη σας, θέλω να το λήξουμε εδώ, γιατί η κοπέλα πραγματικά έκανε τη δουλειά της, είναι μια εξαιρετική συνάδελφος. Δεν σας υπέκλεπτε».


Δείτε στο βίντεο το χαρακτηριστικό απόσπασμα:


Κλείσιμο



Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βούρος είχε γράψει στο Facebook: «Σε παίρνουν τηλέφωνο για δήλωση που αφορά οικογενειακό σου θέμα. Αρνείσαι ευγενικά διότι είναι πάγια θέση σου να μην τοποθετείσαι δημόσια για τέτοια ζητήματα. Συνεχίζεις ευγενικά να συζητάς επί του συγκεκριμένου για ένα δύο λεπτά και κλείνεις το τηλέφωνο. Και ω του θαύματος σε λίγο στα πρωινάδικα εμφανίζονται “δηλώσεις σου” καθώς το δημοσιογραφάκι-τρομάρα του- έχει απομονώσει δύο φράσεις σου και τις μοστράρει ως μεγάλη του επιτυχία. Α ρε βρεγμένη σανίδα που θέλετε. Κι εσείς που κάνετε την λάντζα κι αυτοί που σας κανακεύουν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης