Τα κλάματα της πρώην του πρίγκιπα Χάρι μια εβδομάδα πριν το γάμο

Τα κλάματα της πρώην του πρίγκιπα Χάρι μια εβδομάδα πριν το γάμο

Είχε τηλεφωνική συνομιλία μαζί του και μάλιστα σκεφτόταν να μην πάει στο γάμο που ήταν καλεσμένη

Chelsy-marriage
Τα κλάματα έβαλε μία από τις ουκ ολίγες πρώην ερωμένες του Δούκα του Σάσεξ Χάρι μιλώντας στο τηλέφωνο με τον κοκκινομάλλη πρίγκιπα, μία εβδομάδα πριν το γάμο του με την Μέγκαν Μαρκλ.

Όπως αποκαλύπτει φίλος της βασιλικής οικογένειας, η γοητευτική ξανθιά Τσέλσι Ντέιβι, πρώην αγαπημένη του Χάρι, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην Δον Ζουάν των βασιλικών ανακτόρων, επτά ημέρες πριν από το γάμο του.

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «Vanity Fair», η Τσέλσι ξέσπασε σε λυγμούς μετά το τηλεφώνημα που είχε με τον πρίγκιπα που κάποτε αγαπούσε.

«Ο πρίγκιπας Χάρι είχε μία συγκινητική τηλεφωνική επικοινωνία με την πρώην ερωμένη του, Τσέλσι Ντέιβι, πριν από το γάμο του», όπως γράφει το αμερικανικό περιοδικό.

Η 32χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων ήταν συγκινημένη αλλά και απογοητευμένη που δεν είχε προσκληθεί στο γαμήλιο πάρτι.

Κλείσιμο
chelsy_and_harry


Το περιοδικό γράφει επικαλούμενο οικογενειακό φίλο του Χάρι που δεν κατονομάζεται: «Ήταν το τελευταίο τηλεφώνημά τους, ένα τηλεφώνημα χωρισμού στο οποίο έγινε ξεκάθαρο ότι ο Χάρι προχωράει μπροστά»...

«Η Τσέλσι ήταν ιδιαίτερα ευσυγκίνητη με όλα αυτά. Μετά το τηλεφώνημα ήταν “ράκος” και σκεφτόταν να μην πάει ούτε γάμο. Τελικά όμως πήγε», σχολιάζει το περιοδικό «Vanity Fair».

Η Τσέλσι που κατάγεται από Ζιμπάμπουε είχε επτά χρόνια σχέση με τον πρίγκιπα Χάρι. Το 2010 το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.

Πριν από το γάμο, όπως γράφει το περιοδικό, η Τσέσλι έδειχνε ενθουσιασμένη με το γάμο και με το φόρεμα που θα αγόραζε. Όμως όταν εμφανίστηκε στο γάμο, ήταν σιωπηλή...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης