Οι Διάσημοι έσπασαν το σερί των ηττών και έστειλαν υποψήφιους Ροδάνθη, Ντάρια και Νάσο

Οι Διάσημοι έσπασαν το σερί των ηττών και έστειλαν υποψήφιους Ροδάνθη, Ντάρια και Νάσο

Σε έναν αγώνα που ξεχώρισε η προκλητική χειρονομία του Πάνου στη Δαλάκα, οι κόκκινοι πέτυχαν τη νίκη και τώρα οι μπλε θα πρέπει να αποχωριστούν έναν παίκτη τους

daria-surv-1
Διαβάζοντας ένα προς ένα τα σχόλια σας ένα έχω να πω: «Ψυχραιμία Χριστιανοί». Survivor είναι, όχι πόλεμος. Τέτοιο βρισίδι που τρώνε οι παίκτες ούτε ο Νότης στην Αλβανία δεν έφαγε… Χαλαρώστε και απολαύστε το ριάλιτι επιβίωσης. Οσο για τα σχόλια περί υποστήριξης, μην τσιμπάτε… Ούτε Διάσημους, ούτε Μαχητές επιλέγουμε. Εμείς την δουλειά μας να κάνουμε, την ώρα μας να περνάμε και να επικοινωνούμε, να τα λέμε και να σπάμε και την πλάκα μας.

Αναμένω κι απόψε τα σχόλια καθώς μία ανατροπή έρχεται, υποψηφίους θα έχουμε, ένταση θα υπάρχει… Χαλαρουίτα και καλοκαιράκι. Ηρεμία κι αφήστε την ένταση για την Βουλή, αγόρια και κορίτσια.

Πάμε τώρα στο «ψητό». Η χθεσινή επίδοση των Διασήμων δεν είναι κάτι που προσπερνιέται εύκολα. Στο αγώνισμα επικοινωνίας έφτασαν πολύ κοντά στη νίκη και στο «Πες το αλλιώς» κέρδισαν. Λογικά θα ανακάμψουν κάποια στιγμή και θα γυρίσει το παιχνίδι. Η ψυχολογία των Μαχητών είναι πολύ καλή και πλέον χορτάτοι από φαγητό και από νίκες στοχεύουν στα επόμενα. Δυσκολεύονται να κατανοήσουν τον λόγο για τον οποίο διαμαρτύρονται οι αντίπαλοι για τους πανηγυρισμούς. Θα το πει και ο Νάσος στη συζήτηση που θα έχουν. Δεν υπάρχει πρόθεση προσβολής αλλά διάθεση χαράς και ενθουσιασμού. Θα συμφωνήσει και ο Νικόλας Αγόρου ο οποίος θα πει ότι «τους πειράζει που χάνουν και γι αυτό συκοφαντούν».

Η Εύη θα αποκαλύψει ότι άκουσε τις συνομιλίες των Διασήμων και όλα όσα ειπώθηκαν για την ομάδα τους. Η Ροδάνθη από την πλευρά της θα πει ότι ενώπιον όλων οι Διάσημοι δεν διαμαρτύρονται αν και πισώπλατα τους κατηγορούν. «Επειδή δεν ξέρουν να χάνουν, βρίσκουν άλλα πατήματα για να επαναπαυθούν» θα πει η Ωραία Κοιμωμένη - θυμωμένη.

Survivor | Εύη: Έχουν ειρωνική στάση οι Διασημοι | 23/05/2018
Κλείσιμο


Θα φτάσουν μέχρι και σε θέματα και ζητήματα θρησκείας… Οι ερμηνείες δίνουν και παίρνουν και η τρίχα έγινε τριχιά, όπως καταλάβατε. Κάποια στιγμή θα καταλάβουν ότι ακολουθεί αγώνας ασυλίας και θα σταματήσουν και οι μεν και οι δε.

Κρίσιμος αγώνας ασυλίας

Δε γλυτώνουμε απόψε, αδέλφια. Πάλι συζήτηση γιατί οι Μαχητές κερδίζουν και γιατί οι Διάσημοι χάνουν. Οι Διάσημοι είναι αισιόδοξοι πως κάτι δείχνει να αλλάζει. Ο Τσίλης μάλιστα είναι υπεραισιόδοξος.

Ο Σάκης Τανιμανίδης διαχειρίζεται ψύχραιμα τις ομάδες και δεν πυροδοτεί την συζήτηση. Θα γίνουν τα ματσαρίσματα και ο αγώνας θα ξεκινήσει άμεσα.

Πρώτοι θα μπουν Νικόλας και Μιχάλης. Πολύ εύστοχος ο Μιχάλης θα κερδίσει και θα κάνει το 1 -0 για τους Διάσημους. Ακολουθούν οι Μελίνα και Εύη. Συνθήματα ακούγονται από τον πάγκο των Διασήμων. Λίγη εγκράτεια, παιδιά, μη γυρίσουν σε μοιρολόγια. Η Μελίνα θα κάνει το 2 -0 για τους Διάσημους.

Survivor | Μελίνα vs Εύη | 23/05/2018


Τσίλης και Πάνος. Ο Πάνος μειώνει για τους Μαχητές σε 2 -1. Βιργινία εναντίον Ροδάνθης. Περίεργο, η Ροδάνθη απόψε δεν φοβάται μήπως της φύγουν οι φακοί επαφής… Η Βιργινία θα είναι η νικήτρια και θα κάνει το 3 -1 για τους Μαχητές.

«Κοίτα τον στόχο και πέτυχέ τον Χάρη, ό,τι και να κάνεις είσαι παλικάρι». Τα συνθήματα δίνουν και παίρνουν απόψε και είναι τραγέλαφος αυτό που ακούμε, έλεος ρε Διάσημοι!

Χάρης και Νάσος. Ο Χάρης θα κάνει το 4 -1 για τους Διάσημους με μία ανατροπή στον στόχο. Στον στίβο μάχη μπαίνουν ο Αγόρου και ο Τσίλης. Ο Νικόλας μειώνει σε 4 -2 για τους Μαχητές. Μελίνα και Ροδάνθη. Η 19χρονη θα κάνει την ανατροπή και θα μειώσει για τους Μαχητές σε 4 -3. Μουρούτσος και Νάσος. Το 5 -3 είναι γεγονός για τους Διάσημους. Κατερίνα Δαλάκα εναντίον Εύης και το σκορ θα γίνει 6 -3.

Χάρης εναντίον Πάνου. Ο Μαχητής δεν παραδίδεται εύκολα και έτσι θα μειώσει σε 6 -4 για την ομάδα του.

Survivor | Η χειρονομία που ενόχλησε | 23/05/2018


Ηλίας και Τσίλης στην αρένα και το σκορ θα γίνει 7 – 4 με τους Διάσημους να προηγούνται σταθερά σε όλη την αναμέτρηση. Μελίνα και Εύη και η Κύπρια θα πάρει τον πόντο και θα κάνει το 8 – 4.

Μουρούτσος και Πάνος. Για μία ακόμη φορά ο Πάνος θα αποδειχθεί πολύτιμος για τους Μαχητές καθώς θα μειώσει σε 8 -5. Νικόλας και Χάρης στη συνέχεια. Ο Χάρης ξαναβρίσκει τον παλιό καλό εαυτό του στο συγκεκριμένο αγώνισμα και θα κάνει το 9 – 5 για τους Διάσημους οι οποίοι πλέον βρίσκονται μία ανάσα από την πολύτιμη ασυλία.

Κατερίνα και Ροδάνθη στην πιο κρίσιμη φάση του αγώνα. Για να δούμε αν θα γίνει η ανατροπή. Για την ακρίβεια ποια ανατροπή θα γίνει… Η Δαλάκα ευστοχεί και όλα τελειώνουν. Οι Διάσημοι θα νικήσουν με 10 – 5 και επιστρέφουν στις νίκες την πιο κρίσιμη στιγμή.

Πάνος και Μελίνα θα λογομαχήσουν καθώς έχει προηγηθεί μία χειρονομία στην Δαλάκα η οποία προκάλεσε θυμό και θα συζητηθεί πολύ στη συνέχεια και από τις δύο ομάδες.

Το παιχνίδι γυρίζει μετά από καιρό και όλα πλέον αλλάζουν. Η ψυχολογία των Διασήμων βελτιώνεται και το ομολογούν και στη συζήτηση που θα κάνουν μετά το αγώνισμα με τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο παρουσιαστής αναρωτιέται πώς προέκυψαν τα συνθήματα τα οποία ακούστηκαν στην διάρκεια του αγώνα. Αποκαλύπτεται πως στιχουργός είναι ο Μιχάλης, εκτός από χορευτής τελικά… Μάικλ Τζάκσον δεν μας χόρεψε και ανησυχεί το κοινό του στο twitter. Το οποίο τον περιποιείται μια χαρά και του προτείνει όταν επιστρέψει στην Ελλάδα να συνεργαστεί με τα Ζουζούνια μετά από τέτοιους στίχους. «Μήπως ξέρουμε» γράφει ο @Lefteris , «αν ο Μουρούτσος είχε γράψει και την περσινή επιτυχία του Μπο «Και και και»;»

Η Ροδάνθη βρίσκει αφορμή να γκρινιάξει και να κατηγορήσει τους Διάσημους ότι κάνουν όλα όσα κοροϊδεύουν. Η συζήτηση θα συνεχιστεί με το θέμα της χειρονομίας του Πάνου. Σε δουλειά να βρισκόμαστε, τηλεθεατάρες. Ωρες ώρες νομίζεις πως αν αθροίσεις την ωριμότητα που υπάρχει στο πρoαύλιο ενός παιδικού σταθμού το άθροισμα θα είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο στην παραλία του Survivor…

Survivor | Κατερίνα: με πείραξε η χειρονομία αυτή | 23/05/2018

Survivor | Πάνος: έτσι είναι ο ανταγωνισμός είπα στη Μελίνα | 23/05/2018


Αγώνισμα ατομικής ασυλίας Μαχητών

Οι Μαχητές θα δώσουν μάχη για την ατομική ασυλία. Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα ο Σάκης θα ανακοινώσει τον πολυτιμότερο παίκτη αυτής της εβδομάδας. Ο Πάνος θα κερδίσει την πρώτη ατομική ασυλία. Οπότε οι υπόλοιποι θα αγωνιστούν. Ο Ηλίας θα είναι ο νικητής του αγωνίσματος και θα πάρει την δεύτερη ασυλία.

Η ώρα του Συμβουλίου του Νησιού φτάνει. Ροδάνθη, Ντάρια και Νάσος θα είναι οι τρεις υποψήφιοι οι οποίοι απόψε το βράδυ τέτοια ώρα θα γνωρίζουν ποιος θα κουνήσει το μαντήλι…

Survivor | Συμβούλιο Ψηφοφορίας | 23/05/2018
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης