Ποια είναι η γυναίκα-αράχνη που διέλυσε τον γάμο της Αθηνάς Ωνάση

Ποια είναι η γυναίκα-αράχνη που διέλυσε τον γάμο της Αθηνάς Ωνάση

Η καυτή Nicky T. και ο οκταετής παράνομος δεσμός με τον Αλβάρο σε ένα βιβλίο γεμάτο ροζ περιπέτειες και σεξουαλικές συνευρέσεις πληρωμένες με τα λεφτά της χρυσής κληρονόμου

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
girl_arthroo

Την ιστορία της Nicky T., ενός call girl πολυτελείας που ισχυρίζεται ότι διατηρούσε επί οκτώ χρόνια παράνομο δεσμό με τον πρώην σύζυγο της βαθύπλουτης κληρονόμου, αναδεικνύει στο νέο βιβλίο του ο επί χρόνια στενός συνεργάτης της Αθηνάς Ωνάση και του πατέρα της Τιερί Ρουσέλ, Αλέξης Μανθεάκης. Ενα βιβλίο γεμάτο ροζ ιστορίες από τον βίο και την πολιτεία του άπιστου Αλβάρο και μια σκοτεινή για την αγέλαστη Αθηνά.


Αγοραίος έρωτας με αντίτιμο χιλιάδες ευρώ, πολυτελή ταξίδια σε πανάκριβα θέρετρα σε Ευρώπη και Νότια Αμερική, σεξουαλικές στιγμές γεμάτες ηδυπάθεια και ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων σε swingers clubs, VIP καλέσματα σε διεθνή ιππικά σόου και μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη θα μπορούσαν να περιγράψουν κωδικοποιημένα το χρονικό της απιστίας του έκδοτου καταπώς φαίνεται στις ηδονές Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο που οδήγησε στο -παραλίγο χρυσό- διαζύγιό του από την Αθηνά Ωνάση. Στην πραγματικότητα οι πικάντικες αποκαλύψεις του πρώην call girl Nicky T., με το οποίο ο Αλβάρο διατηρούσε σχέση τα 8,5 από τα συνολικά 11 χρόνια του γάμου του με την Αθηνά, λειτούργησαν ως από μηχανής θεός για τη χρυσή κληρονόμο, η οποία απέφυγε έτσι να ικανοποιήσει τις αξιώσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων που προέβαλε ο τέως πλέον σύζυγός της. Τα παραπάνω ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με ζουμερές λεπτομέρειες και ανάγλυφες περιγραφές μέσα από τις 322 σελίδες του νέου βιβλίου του κ. Αλέξη Μανθεάκη «Athina Onassis, The Red File». Τα στοιχεία που αποκαλύπτονται στο βιβλίο αξιοποιήθηκαν από τους δικηγόρους της Αθηνάς Ωνάση στην πολύμηνη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της και στηρίζονται σε όσα εκμυστηρεύτηκε το πρώην call girl στον συγγραφέα του βιβλίου.

Οι αποκαλύψεις

Η Nicky T. τοποθετεί χρονικά τη γνωριμία της με τον Αλβάρο τον Ιανουάριο του 2006, όταν εκείνη εργαζόταν ως συνοδός πολυτελείας. Εκείνος της συστήθηκε με το όνομα Romeu, αποφεύγοντας εύλογα να αποκαλύψει την αληθινή ταυτότητά του. «Τον γνώρισα την περίοδο που εργαζόμουν ως call girl. Δεν ήξερα ποιος ήταν. Είχα ακουστά την οικογένεια Ωνάση αλλά τίποτα για τον Ντόντα». Αν πιστέψει κανείς τους ισχυρισμούς της, της πήρε μία πενταετία προκειμένου να αντιληφθεί με ποιον στ’ αλήθεια μοιραζόταν το κρεβάτι αλλά και τη ζωή της. «Ηταν το 2011, όταν παρακολουθούσα στην τηλεόραση ιππικούς αγώνες και ανάμεσα σε άλλους Βραζιλιάνους ιππείς αναγνώρισα τον Ντόντα. Μετά από αυτό τον ενημέρωσα ότι ήξερα πλέον ποιος είναι, αλλά τον διαβεβαίωσα ότι τίποτα δεν θα άλλαζε ανάμεσά μας. Τότε ξεκινήσαμε και τα κοινά ταξίδια. Τον ακολούθησα στο Ρίο για να παραβρεθώ στο Athina Onassis Horse Show. Σιγά-σιγά εκείνος άρχισε να μου εμπιστεύεται πολλά οικογενειακά μυστικά, όπως για παράδειγμα τους λόγους που η Αθηνά δεν μιλούσε πλέον με τον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ».

Το πρώην call girl συνέχισε να βλέπει τον Ντόντα μέχρι και τον Ιούνιο του 2014. Τότε η Nicky T. ήταν έγκυος, αλλά όχι από τον Ντόντα, όπως η ίδια είπε στον κ. Μανθεάκη. Αλλωστε παράλληλα με τον παράνομο δεσμό της με τον Αλβάρο διατηρούσε κι άλλες σχέσεις - ακόμα και με φίλους αλλά και συναθλητές του Ντόντα, τους οποίους συναντούσε στα ιππικά σόου. «Συνέχισα να βλέπω τον Ντόντα έως τον Ιούνιο του 2014, όταν συναντηθήκαμε στο Σεν Τροπέ για τους αγώνες Athina Onassis Horse Show. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδα. Στο τελευταίο βραδινό ραντεβού μας είχαμε μια έντονη λογομαχία στο αυτοκίνητο. Επειτα από αυτόν τον καβγά μας πήρε την απόφαση να τελειώσει μαζί μου. Από τη μεριά μου του ξεκαθάρισα ότι δεν θα συνέχιζα να ήμουν το παιχνιδάκι του. Απαίτησα να είναι ειλικρινής και τίμιος απέναντί μου, όπως ακριβώς υπήρξα και εγώ. Θύμωσα πολύ και ακόμη περισσότερο όταν λίγες εβδομάδες αργότερα επικοινώνησαν μαζί μου οι δικηγόροι του προκειμένου να διασφαλίσει έτσι τη σιωπή μου και να προστατέψει την ηρεμία της ιδιωτικής ζωής του».

Κλείσιμο
«Πλήρωνε για να κάνω σεξ με φίλους του»

Η Nicky T. έδωσε στον Μανθεάκη μέχρι κεραίας λεπτομέρειες για την κρυφή ερωτική σχέση που διατηρούσε με τον Αλβάρο, όπως τις ακριβείς ημερομηνίες των ταξιδιών που πραγματοποιούσαν, τα ονόματα των ξενοδοχείων όπου διέμεναν, ενώ αποκάλυψε ακόμα και την ταυτότητα των φίλων του με τους οποίους συνευρισκόταν τακτικά. Περιγράφει μάλιστα με λεπτομέρειες και τις σεξουαλικές διαστροφές του Ντόντα. Ηθελε οι συναθλητές του να συνευρίσκονται ερωτικά με το συγκεκριμένο call girl - και μάλιστα την πλήρωνε ο ίδιος για να εκτελεί τα «καθήκοντά» της. «Ηταν επιθυμία του Αλβάρο να κάνω σεξ με φίλους του. Μια φορά έκανα σεξ με έναν από αυτούς μέσα στο αυτοκίνητό του και ένας άλλος μας παρακολουθούσε. Πολλές φορές πήγαινα στη Βραζιλία απλώς για να κάνω σεξ», περιγράφει η ίδια. Ανάμεσα στις συναναστροφές της ήταν οι Φλάβιο Αμπρού, Φελίπε Ράμος και Πέδρο Κόστα. Με κάποιους -και τον Αλβάρο- επισκέπτονταν ακόμα και clubs ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων.

Στο βιβλίο του κ. Μανθεάκη, το οποίο κυκλοφορεί στην Αμερική και μπορεί κανείς να αγοράσει μέσω του Amazon.com, αναφέρεται ότι η Nicky Τ. μαζί με ένα άλλο call girl είχαν κάνει σεξ με τον Αλβάρο σε πολυτελές ξενοδοχείο της Λιέγης - μάλιστα για μία ώρα η συνοδός με το όνομα Marie-G πληρώθηκε 1.000 ευρώ, ενώ η Nicky πήρε τα διπλάσια. Στα μηνύματα που αντάλλασσε με τον Αλβάρο εκείνη είχε την κωδική ονομασία «πριγκίπισσα Σαρλότ» και εκείνος το ψευδώνυμο «Ρωμαίος» - αν και το ιδιαίτερα καυτό περιεχόμενο των μηνυμάτων τους κάθε άλλο παρά θα ταίριαζε σε μια πριγκίπισσα ή σε έναν ευγενή εραστή όπως ο Ρωμαίος. Οπως εκείνα που αντάλλαξαν τη μέρα που προβληματίζονταν για το αν θα επισκέπτονταν κάποιο swingers club ή ένα sex cinema ή τα άλλα όπου η «πριγκίπισσα Σαρλότ» ενημέρωνε περιχαρής τον «Ρωμαίο» πως έχει βρει ένα ωραίο μικρό διαμέρισμα στο Βέλγιο, ιδανικό για να φιλοξενεί τις σεξουαλικές συναντήσεις τους.

Η Nicky εξομολογήθηκε ακόμα στον συγγραφέα του βιβλίου ότι πολλές φορές που ο Αλβάρο ήταν μαζί της, δεχόταν τηλεφωνήματα από την τότε σύζυγό του Αθηνά Ωνάση και πάντοτε εκνευριζόταν. Φαίνεται, πάντως, ότι η χρυσή κληρονόμος δεν ζούσε στην άγνοια. Ηξερε ότι ο σύντροφός της απιστούσε.

«Η Αθηνά είναι… κούκλα από ατσάλι»

Εκτός από τις πιπεράτες εξομολογήσεις του πρώην call girl για τη σχέση του με τον Αλβάρο, στο βιβλίο του κ. Μανθεάκη γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην Αθηνά και στο πώς εκείνη τον πρόδωσε με χαρακτηριστική αχαριστία. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ενώ τη βοήθησε προσκομίζοντας στους δικηγόρους της στοιχεία για τη διπλή ζωή του Αλβάρο γλιτώνοντάς τη από αποζημιώσεις και οικονομικές αξιώσεις εκατομμυρίων δολαρίων, εκείνη όταν ο Μανθεάκης χρειάστηκε τη βοήθειά της τον αντιμετώπισε με σοκαριστική ψυχρότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο ίδιος αφιερώνει δύο κεφάλαια στην Αθηνά - και όχι για τους σωστούς λόγους. Στο ένα την αποκαλεί «κούκλα από ατσάλι» αναφέροντας παραδείγματα για το σκληρό πρόσωπό της, όπως όταν τραυματίστηκε το αγαπημένο της άλογο Ad Camille Z, το οποίο ενώ θα μπορούσε να φροντίσει να χειρουργηθεί και να το αφήσει να ζήσει, έδωσε εντολή να το θανατώσουν αφού δεν της ήταν πια χρήσιμο. Το άλλο παράδειγμα που αναφέρει ο κ. Μανθεάκης για το σκληρό πρόσωπο της Αθηνάς ήταν όταν έκοψε το οικονομικό επίδομα στη θεία της Ολγα Ωνάση αν και μετά από χρόνια της το έδωσε ξανά για να μπορούν να ζουν εκείνη και τα δυο της παιδιά.

Τα παραπάνω περιστατικά δεν ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον κ. Μανθεάκη να διακόψει τις σχέσεις του με την Αθηνά, αλλά κυρίως προσωπικοί. Οπως αναφέρει στο βιβλίο του, όταν πριν κάποιους μήνες η σύζυγός του Δήμητρα διαγνώστηκε με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που απαιτούσε άμεση εγχείριση, εκείνος ζήτησε από την Αθηνά οικονομική βοήθεια. Μόνο που, αντί για βοήθεια, εκείνη του γύρισε την πλάτη αγνοώντας τον. Το σίγουρο είναι ότι μετά από 20 χρόνια στενής συνεργασίας το μόνο που έμεινε από τη σχέση του συμβούλου με την κληρονόμο του Αριστοτέλη Ωνάση είναι δύο λέξεις: αχάριστη και άπονη, όπως την κατακεραυνώνει συνεχώς στις πρόσφατες συνεντεύξεις του. Μοναδική παρηγοριά, το πολύκροτο βιβλίο με όλες τις ζουμερές λεπτομέρειες της απιστίας του Βραζιλιάνου playboy με το call girl, που όσο και να πληγώνουν την Αθηνά κάνουν καλό στις πωλήσεις.


call1
call2
call3
call4
call5
Ο Αλέξης Μανθεάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης