Survivor: Νίκη για τους εντυπωσιακούς Κολομβιανούς - Φαγωμάρα στους Έλληνες

Survivor: Νίκη για τους εντυπωσιακούς Κολομβιανούς - Φαγωμάρα στους Έλληνες

Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε με 10-6 την ώρα που η παραλία Μαχητών και Διασήμων θυμίζει ναρκοπέδιο…

kolovia-surv
Αν κάτι βαρεθήκαμε να βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες, είναι τους Μαχητές να τρώνε. Είτε μπριζόλες, είτε παγωτά, είτε εμπανάδας που έφαγαν με το που ξεκίνησε το νέο επεις΄διο. Αφράτεψαν πλέον, είναι εμφανές. Εκτός από τα κιλά που έβαλαν, και η αλαζονεία στην ζυγαριά δείχνει να ανεβαίνει και κάτι θυμίζει σε σχέση με τα μαθήματα της ιστορίας.

«Εχεις γράμμα» και πάλι και οι δύο ομάδες διαβάζουν πως θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Κολομβίας. Ανάμεικτα τα συναισθήματα καθώς είναι κάτι άγνωστο από τη μια, προκλητικό από την άλλη.

Θα φτάσουν στην παραλία όπου τους περιμένουν οι αντίπαλοι και ο Τανιμανίδης. Ευτυχώς για εμάς, σήμερα λόγω αυξημένων αγωνιστικών υποχρεώσεων, το κομμωτήριο έκλεισε μια ώρα αρχύτερα.

Οι Κολομβιανοί συστήνονται στο κοινό. Η Λουσία είναι πρώην Μις Κολομβία. Τα λόγια είναι περιττά, που έλεγε και η Μαρινέλλα, τηλεθεατάρες. Μιλάμε για θεά. Ο άλλος έσκασε στην παραλία με μάσκα μονομάχου. Σκιαχτήκαμε λίγο αλλά το προσπερνάμε. Πάντως, σωματικά, δείχνουν πιο νορμάλ σε σχέση με τους Τούρκους και τους Ρουμάνους. Και χαμογελαστοί είναι και όμορφοι είναι. Ασχημη γυναίκα δεν υπάρχει στην ομάδα τους.

Survivor | Η Μάσκα του κολομβιανού παίκτη δεν βγαίνει ποτέ γιατί... | 21/05/2018


Η ώρα της μάχης: Ελλάδα εναντίον Κολομβίας

Πρώτος από την ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί ο Χάρης ο οποίος θα χάσει και οι Κολομβιανοί θα προηγηθούν με 1 – 0. Στον στίβο μάχης θα μπει η Μελίνα η οποία θα χάσει από την εκπληκτική αντίπαλό της. 2 -0 το σκορ υπέρ της Κολομβίας. Ο Τανιμανίδης ξελαρυγγιάζεται σταθερά και αδιάκοπα.

Κλείσιμο
Ο Τσίλης είναι ο επόμενος παίκτης. Άλλος ένας πόντος θα χαθεί για την ελληνική ομάδα και οι Κολομβιανοί προηγούνται με 3 -0.  Ωρα για την Δαλάκα. Ναι, θα εείναι η πρώτη που θα σπάσει το σερί των Κολομβιανών. Η ελληνική ομάδα θα μειώσει σε 3 -1. Στον στίβο μάχης θα μπει ο Πάνος. Πολύ εύστοχος ο αντίπαλός του και η Κολομβία θα κάνει το 4 -1.

Εύη Σαλταφερίδου στον αγώνα. Αν και ξεκίνησε καλά δεν τα κατάφερε μέρχι τέλους και τελικά και αυτός ο πόντος θα πάει στην Κολομβία. 5 – 1 το σκορ.
Η ώρα της σύγκρουσςη δεν αργεί να έρθει. Ο Τσίλης θα τσακωθεί με τον Αγόρου καθώς διαφωνεί με την τακτική του ουρλιαχτού. Όπως πολύ σωστά θα πει ο Ολυμπιονίκης σκοπός είναι να δίνουν συμβουλές και όχι να τσιρίζουν. Ο Αγόρου δεν συμφωνεί γιατί θεωρεί εμψυχωτική τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Μετά την φραστική διαμάχη ο Αγόρου θα μπει στον στίβο μάχης. Δεν θα τα καταφέρει ούτε κι αυτός και το σκορ θα γίνει 6 – 1 υπέρ της Κολομβίας.  Η ώρα της Ντάριας. Η οποία στις βολές θα μας τρομάξει λίγο καθώς ρίχνει λες και θέλει να πετύχει κάτι εκτός γηπέδου. Η μοίρα μας είναι η χασούρα απόψε και το σκορ ντροπιαστικό. 7 – 1.

Δεύτερος γύρος ματσαρισμάτων, για να δούμε μπας και γυρίσει. Μιχάλης Μουρούτσος αγωνίζεται. Δεν έχουμε ελπίδα. 8 – 1 το σκορ. Τι τα θέλουμε τα διεθνή ματς…
Μελίνα στον στίβο μάχης. Είναι απίστευτος ο διασυρμός μας απόψε. 9 – 1. Μαζέψτε τα να φύγουμε, παιδιά. Μην μας το κάνετε αυτό. Ευτυχώς ο Ηλίας θα μειώσει σε 9 – 2 και θα απαλύνει τον πόνο μας.

Η Δαλάκα η οποία έχει φέρει νίκη θα ξαναπροσπαθήσει μήπως και σώσουμε κάτι. Μπράβο, ρε Δαλάκαααα. Νάος ο τρίτος ο πόντος, τηλεθεατάρες, 9 – 3 το σκορ. Το πλάνο στη συνέχεια θα δείξει την Εύη να αγκαλιάζει την πρώην κολλητής της.

Επόμενος ο Πάνος. Θα παίξει με τον μασκοφόρο. Απίστευτη ανατροπή. Ο Πάνος θα κερδίσει τον Μπάτμαν – μούφα και θα κάνει το 9 – 4. Τουλάχιστον να μην ξεφτιλιστούμε…

Αρχίζουν και τα τραγούδια στον πάγκο «Ελλάς ολέ ολέ». Με το μαλακό, παιδιά…

Η Εύη θα προσπαθήσει να συνεχίσει τις νίκες. Και θα τα καταφέρει! 9 – 5 μειώνει η Ελλαδάρα, μπράβο! Ο Αγόρου θα κάνει το θαύμα του και θα μειώσει κι άλλο το σκορ το οποίο γίνεται πλέον 9 -6.

Ντάρια στον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς θα χάσει στο παρά πέντε καθώς οι τελευταίες βολές της δεν ήταν ψύχραιμες αλλά όπου να ‘ναι κι έτσι θα χαθεί όχι μόνο ο πόντος αλλά και το ματς με σκορ 10 -6.

Survivor | Ντάρια vs Daniela Estrada | 21/05/2018


Η πιο όμορφη στιγμή είναι αυτή που ακολουθεί. Οι Κολομβιανοί θα δώσουν τα χέρια στους Ελληνες. Η Ντάρια το πήρε πολύ βαριά δυστυχώς και είναι απαρηγόρητη.
Κοινή διαπίστωση όταν οι δύο ομάδες θα επιστρέψουν στην παραλία θα είναι πως πλέον δεν είναι η ίδια ομάδα όπως παλιά. Οι διαφορές είναι πολλές και το κλίμα πλέον είναι ψυχρό.

Οι Μαχητές όπως θα αποκαλυφθεί λειτουργούν λίγο σαν τουρίστες, καλοταϊσμένοι και χαλαροί. Θα χρεώσουν τους Διάσημους για την ήττα και πλέον η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Οσο περνάει η ώρα θα αποκαλυφθεί πως κάποιοι εκ των Διασήμων υποτίμησαν τον αντίπαλο. Θα το πει και ο Τσίλης και ο Χάρης και η Μελίνα αλλά και η Δαλάκα.

Survivor | Κατερίνα: Με ενόχλησε που οι Μαχητές δεν υποστήριζαν την ομάδα | 21/05/2018


Πού είναι ο Ντίναρος, ο ειρηνοποιός θα μαγέψει όλη την Κολομβιανή ομάδα;

Ένα πλάνο σχεδόν αναπάντεχο ακολουθεί. Η Μελίνα ξεσπά σε λυγμούς στην κάμερα. Εξομολογείται πως δεν είναι η σκληρή κοπέλα που έχουμε δει μέχρι τώρα, δεν είναι η «πέτρα που νομίζαμε». Είναι μία κοπέλα ευαίσθητη η οποία μάλλον φροντίζει να το κρύβει καλά. Είναι όντως σοκαριστική η εικόνα… Νιώθει πίεση, έγιναν πολλά, είναι η συνθήκη του ριάλιτι που πιέζει αφόρητα. Είναι όμως επιλογή και μάλιστα ενηλίκων.

Survivor | Μελίνα: Αισθάνομαι πως δεν είμαι ο εαυτός μου | 21/05/2018


Ο αγώνας των συμβόλων: για μια θέση στον τελικό

Ακολουθεί ο βαρετός και μονότονος αγώνας των συμβόλων όπου ο νικητής θα κερδίσει μία θέση στον μεγάλο τελικό. Οι παίκτες κρατούν τα σύμβολα που έχουν κερδίσει στους προηγούμενους αγώνες και πλέον διεκδικούν τα επόμενα.

Ο Μουρούτσος θα νικήσει τον Πάνο, ο Τσίλης τον Ηλία, ο Νικόλας τον Χάρη, ο Νάσος τον Μουρούτσο, ο Νικόλας τον Τσίλη, ο Νάσος τον Νικόλα, η Μελίνα την Εύη, η Ντάρια την Δαλάκα, η Μελίνα την Ροδάνθη, η Ντάρια τη Μελίνα.

Survivor | Νάσος Παπαργυρόπουλος vs Νικόλας | 21/05/2018


Οι νικητές θα πάρουν σύμβολα, σάντουιτς με κοτόπουλο πανέ, οι τηλεθεατές και δικαιολογημένα δυσκολεύονται να κατανοήσουν την φάση με τα σύμβολα και εμείς βαρεθήκαμε.

Ραντεβού απόψε με καβγάδες, γκρίνιες και αγώνισμα επικοινωνίας. Εσείς τηλεθεατάρες, την άποψή σας σταθερά και δυναμικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης