Survivor: Τσεπάνης, Χάρης και Βιργινία υποψήφιοι για αποχώρηση - Σε αουτσάιντερ μεταμορφώνεται η Ροδάνθη

Survivor: Τσεπάνης, Χάρης και Βιργινία υποψήφιοι για αποχώρηση - Σε αουτσάιντερ μεταμορφώνεται η Ροδάνθη

Προβληματισμός για τον αυξανόμενο ανταγωνισμό- Η μάχη των δύο στρατοπέδων και η ώρα του Συμβουλίου

survivor_mesa
Υπάρχει προβληματισμός για τον αυξανόμενο ανταγωνισμό. Κοινή διαπίστωση και σε Μαχητές και σε Διάσημους το γεγονός πως πλέον έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Η Εύη εκφράζει με πικρία την ψυχρότητα της Κατερίνας με την οποία μέχρι πρότινος ήταν φίλες. Το μόνο που απασχολεί την Δαλάκα είναι ο στίβος μάχης και η νίκη, ο στόχος. Πώς θα γίνει αντιπερισπασμός, πώς θα αποπροσανατολιστεί ο αντίπαλος και πώς θα νικήσουν οι Διάσημοι.

Survivor | Ηλίας: Είμαστε πολύ ενωμένοι σαν ομάδα | 16/05/2018


Αυτό που μονοπωλεί τις συζητήσεις είναι η αγωνία για το αγώνισμα ασυλίας. Οι παίκτες είναι πλέον πολύ λίγοι, δεν υπάρχουν περιθώρια για ήττα διότι σε αυτή την περίπτωση θα αναγκαστούν να αλληλοψηφιστούν.
Κλείσιμο
Κάθε ομάδα πιστεύει και υποστηρίζει πως το κλίμα είναι πολύ καλό και πως όλα είναι εξαιρετικά. Γι' αυτό και στα περισσότερα πλάνα Μαχητές και Διάσημοι γυμνάζονται εντατικά και αναγνωρίζουν ότι και οι παίκτες οι οποίοι στο παρελθόν έδειχναν πιο αδύναμοι, όπως η Ροδάνθη, έχουν ανακάμψει και πλέον είναι πολύ δυναμικοί.

Survivor | Έυη: Δεν είμαστε όπως πριν στη παραλία | 16/05/2018



Αγώνας ασυλίας

Ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχεται τους παίκτες και θα γίνει μία συζήτηση για την κατάσταση και για τις προσδοκίες. Να εκφράσουμε την θερμή μας συμπαράσταση στον Νικόλα τον Αγόρου ο οποίος είπε πως οι γυναίκες της ομάδας του είναι πιο αδύναμες από αυτές των αντιπάλων. Το βλέμμα της Ροδάνθης και της Ντάριας αρκούν για να τον λυπηθούμε σε πρώτη φάση…
Θα γίνουν τα ματσαρίσματα και ο αγώνας ξεκινά…
Κωνσταντίνος και Νάσος. Μικρή διαδρομή, παζλ και ρίψη μπάλας σε τοτέμ η σύνθεση του αγωνίσματος. Ο Κωνσταντίνος παίρνει τη νίκη και οι Διάσημοι κάνουν το 1- 0.
Ακολουθούν Ντάρια και Μελίνα. Πιο εύστοχη η Μελίνα θα κάνει το 2 – 0 για τους Διάσημους.
Μουρούτσος εναντίον Αγόρου και «να ζήσουν τα Δωδεκάνησα!" Πιο εύστοχος ο Νικόλας, ο οποίος θα μειώσει σε 2 -1 το σκορ για τους Μαχητές.


Βιργινία και Ροδάνθη

Η 19χρονη πλέον εμφανίζει ένα άλλο πρόσωπο, πολύ πιο μαχητικό και πιο αποφασισμένο. Για να δούμε αν θα επαναληφθεί και σήμερα όπως συνέβη και τις δύο προηγούμενες ημέρες. Και, ναι! Ο πύραυλος Καπαρού θα πάρει τον πόντο. Μιλάμε για ολική επαναφορά ο κορίτσαρος, μπράβο! 2 -2 το σκορ.
Η Βιργινία έχει τραυματιστεί στο γόνατο και δέχεται τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς.
Στον στίβο πλέον έχουν μπει ο Χάρης και ο Πάνος. Ο Πάνος θα χαρίσει τη νίκη στους Μαχητές οι οποίοι θα προηγηθούν με 3 -2.
Δαλάκα εναντίον Σαλταφεριδου. Δύο πρώην κολλητές αντιμέτωπες.


Survivor | Κατερίνα Δαλάκα vs Έυη Σαλταφερίδου | 16/05/2018

Η Δαλάκα καλύτερη στον στόχο θα κάνει το 3 -3 και θα ισοφαρίσει για την ομάδα των Διασήμων.
Τσίλης και Ηλίας. Στον στόχο θα κριθεί και αυτός ο πόντος με τον Τσίλη να είναι ταχύτερος και να κάνει το 4 – 3 για τους Διάσημους οι οποίοι πλέον έχουν προβάδισμα.
Η Βιργινία θα ξεσπάσει σε λυγμούς λόγω του τραυματισμού της και θα αποχωρήσει. Κάτι τέτοιες ώρες σκέφτομαι τους γονείς που παρακολουθούν…
Μιχάλης και Νάσος είναι οι επόμενοι. Ο Μιχάλης θα νικήσει και στο τέλος του αγωνίσματος θα σπεύσει να αγκαλιάσει τον Νάσο. Λίγο ψυχρός φάνηκε ο Παπασίλβερ, νομίζω. 5 – 3 το σκορ για τους Διάσημους.
Ηλίας εναντίον Τσεπάνη. Ο Ηλίας θα μειώσει για τους Μαχητές σε 5 – 4.

Survivor | Μιχάλης Μουρούτσος vs Ηλίας | 16/05/2018




Δαλάκα και Ντάρια
Η Κατερίνα θα σημειώσει τη δεύτερη νίκη της και θα κάνει το 6 – 4 για τους Διάσημους.
Χάρης και Αγόρου είναι οι επόμενοι παίκτες. Πρώην συμπαίκτες, νυν αντιμέτωποι. Ο Νικόλας είναι εύστοχος στο συγκεκριμένο αγώνισμα και θα μειώσει για τους Μαχητές σε 6 -5 κάτι που θα τον κάνει να πανηγυρίσει ξέφρενα θαρρείς και πήρε το πρωτάθλημα. Ο παλιός καλός Αγόρου επιστρέφει και αρχίζει να λέει κάτι γραφικά στον πάγκο θαρρείς και τον στείλαμε να απελευθερώσει ομήρους.
Η Ροδάνθη θα αντιμετωπίσει την Μελίνα και πλέον το κορίτσι είναι τυφώνας. Θα πάρει τον πόντο και θα ισοφαρίσει σε 6 -6. Πού την έκρυβε όλη αυτή τη δύναμη;
Πετάγεται και ο Αγόρου «Όταν μιλάμε για πίστη, αυτό είναι πίστη». Νταξ…

Τσίλης και Πάνος στο επόμενο. Ο Τσίλης έχει τον στόχο για πλάκα, δεν υπάρχει αυτό. Θα πάρει τον πόντο και το σκορ θα γίνει 7 -6.
Εντωμεταξύ μην τα ξαναλέμε τηλεθεατάρες… Από το βάθος ακούγεται το «εμείς είμαστε».
Ηλίας εναντίον Μιχάλη και ο Τανιμανίδης φωνάζει λίγο περισσότερο απ’ όσο μπορεί να αντέξει ο πιο υπομονετικός τηλεθεατής. Είναι όμως καλός και έχει παλμό απίστευτο. Ο Ηλίας κερδίζει και η ισοπαλία είναι για μία ακόμη φορά γεγονός. 7 – 7 το σκορ.
Ροδάνθη και Δαλάκα. Ε, τώρα είναι τα ωραία. Για να δούμε τι θα δούμε. Το φαινόμενο Ροδάνθη είναι ασύλληπτο. Μιλάμε για υπερόπλο, για το αήττητο προσωποποιημένο. Ελπίζω η μητέρα της να καμαρώνει την κοράκλα της. 8 – 7 μπροστά οι Μαχητές.
Πάνος και Χάρης. Ο Πάνος θα πάρει πολύτιμο πόντο και θα κάνει το 9 – 7 για τους Μαχητές.
Σε κάθε γυναίκα ο Αγόρου λέει «δεν στο λέω έτσι, το εννοώ». Την αποθεώνει και ελπίζει να αποφύγει την κατσάδα που είπαμε νωρίτερα.
Μελίνα και Εύη για τον καθοριστικό πόντο… Όλα τώρα παίζονται. Η Μελίνα θα κρατήσει ζωντανούς τους Διάσημους στο αγώνισμα κάνοντας το 9 -8.

Survivor | Νάσος: Είμαι πιο χαρούμενος στον στίβο μάχης | 16/05/2018


Αγόρου και Τσίλης. Παραλήρημα. Ασυλία οι Μαχητές και αρχίζουν τα «Ηθικόν ακμαιότατον», κλπ κλπ.
Ο απολογισμός θα γίνει και από τις δύο ομάδες και αυτή που θα αποθεωθεί είναι φυσικά η Ροδάνθη.
Πολυτιμότερη παίκτρια των Διασήμων θα αναδειχθεί η Δαλάκα ενώ στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας θα νικήσει η Μελίνα. Οι δυο τους εξαιρούνται από την ψηφοφορία.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται και η Ροδάνθη θα μιλήσει με την Μελίνα προκειμένου να την κάνει να μην παρεξηγηθεί με αυτό που είπε για την δυναμική των γυναικών. Η Μελίνα θεωρεί πως έκανε φάουλ η Ροδάνθη καθώς δεν έπαιζε στο παρελθόν και εκείνη έφερνε τις νίκες. Αμφισβητεί την ξαφνική ανάκαμψή της και πλέον είναι εμφανές ότι τα δύο κορίτσια δεν θα μονιάσουν ποτέ. Υπάρχει αρνητική διάθεση και φάνηκε από την στιγμή που χώρισαν πως ανακουφίστηκαν αμφότερες.
Η Δαλάκα δηλώνει κι αυτή από την πλευρά της ενοχλημένη για τα όσα είπε η Ροδάνθη και σχολιάζει την στάση της. Καλό θα ήταν πάντως να χαλαρώσει λίγο η Δαλάκα γιατί δεν απολαμβάνει τίποτα. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι τα αγωνίσματα και οι νίκες. Όμως δεν είναι μόνο αυτή η χαρά του παιχνιδιού. Υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείς να ευχαριστηθείς και η Κατερίνα δείχνει και να μην τα βλέπει και να μην θέλει να τα δει.

Στην καλύβα των Μαχητών η Εύη ντοπάρει ψυχολογικά την Ροδάνθη και της εξομολογείται πως είχε καταλάβει πως χρειαζόταν ψυχολογική στήριξη.
Η σειρά του Νάσου να δώσει και να πάρει εξηγήσεις για τους πανηγυρισμούς. Ο ψηλός θα πει απλά και ειλικρινά πως όλη αυτή χαρά έχει να κάνει με μία εσωτερική διεργασία και τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα. Είναι πολύ πιο απλό απ’ όσο το βλέπουν οι άλλοι και ειδικά η Δαλάκα. Ο Μουρούτσος θα του επιβεβαιώσει ότι είναι πολύ διαφορετικός πλέον και κυρίως πολύ πιο παθιασμένος. «Δεν θα χάσω εγώ το χαμόγελό μου, ένα μικρό παραστράτημα είναι πολύ μικρής σημασίας» θα πει και όλα λήγουν όμορφα και απλά. Κι όποιο θέλει να «τρώγεται με τα ρούχα του» θα συνεχίσει να το κάνει.

Survivor | Αγώνισμα ατομικής ασυλίας | 16/05/2018


Η ώρα του Συμβουλίου

Οι δύο ομάδες θα πάρουν τις θέσεις τους στο Συμβούλιο του Νησιού όπου θα τους υποδεχθεί ο Σάκης Τανιμανίδης. Το πρώτο που θα ανακοινωθεί είναι οι δύο πολυτιμότεροι παίκτες των Μαχητών οι οποίοι θα απολαύσουν γεμιστές μελιτζάνες με κιμά. Η πολυτιμότερη είναι η Εύη Σαλταφερίδου και ο πολυτιμότερος είναι ο Νικόλας Αγόρου.
Στην συζήτηση που θα ακολουθήσει θα προκύψει κι άλλο πρόβλημα, μεταξύ Μελίνας και Ηλία. Δεν μας έφταναν όλα όσα είχαμε κάθε φορά που μιλούν ανοίγει κι ένα νέο μέτωπο. Πόσο μίζερο να ζεις έτσι, ακόμη και στον μικρόκοσμο του ριάλιτι…
Φουντώνει η συζήτηση και ο Χάρης απαιτεί από τον Ηλία να μιλήσει «παντελονάτα» και να κατονομάσει ποιοι είναι αυτοί με τους οποίους δεν θα γίνει ποτέ μια παρέα. Ο Ηλίας θα μιλήσει και ο Χάρης θα πει πως είχε ξεκαθαρίσει πως δεν ήθελε ανάμειξη με καβγάδες. Φουλ στα μπουγαδόνερα ο Αγιος Δομίνικος, τηλεθεατάρες.

Survivor | Συμβούλιο Ψηφοφορίας | 16/05/2018


Μιζέρια, γκρίνια, αλληλοκαρφώματα, παράπονα, λόγια. Ενας μικρόκοσμος σε αποσύνθεση. Ένα ριάλιτι που μόνο αγωνιστικό δεν δείχνει. Ο καθένας το βιολί του, κι ο Τανιμανίδης στην ενορχήστρωση.
Ευτυχώς κάποια στιγμή σταματάει η συζήτηση και αρχίζει η ψηφοφορία. Πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης. Η Δαλάκα θα ψηφίσει με αγωνιστικά κριτήρια την Βιργινία. Η Μελίνα θα επιλέξει τον Χάρη. Και το βράδυ θα μάθουμε ποιος αποχωρεί τελικά.

Survivor | Ψηφοφορία | 16/05/2018
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης