Τεράστια ανατροπή και ραγδαίες ανακατατάξεις στο Survivor

survivors-ekso

Οι ομάδες αλλάζουν σύνθεση, το παιχνίδι ουσιαστικά κάνει επανεκκίνηση και η μία έκπληξη διαδέχεται την άλλη

Στην παραλία των Διασήμων γίνεται ένας πρώτος απολογισμός της αποχώρησης του Χάρου. Ο Τσίλης θα υπολογίσει σωστά πως η ομάδα σε επίπεδο δυναμικής μειώνεται σημαντικά. Ο Μιχάλης και ο Νάσος εκφράζουν ευγνωμοσύνη και χαρά για την επιλογή του κοινού να παραμείνουν εντός.

Η Εύη συνεχίζει να δείχνει πως ανακουφίστηκε με την συγκεκριμένη αποχώρηση, κάτι που εξέφρασε από την στιγμή που ακούστηκε το όνομά του στο Συμβούλιο του Νησιού.

Survivor | Χάρης: Είναι λίγο άδικο να μου λέει πως έχω στρατηγική | 13/05/2018


Η Δαλάκα χάρηκε που δεν έφυγε ο Νάσος και ο Μιχάλης αλλά δεν χάρηκε που έφυγε ο Σώζων. Γενικά, όπως καταλαβαίνετε, η Δαλάκα δεν χάρηκε με τίποτα.

Στους Μαχητές, ο Χάρης συνεχίζει να απορεί για την αντίδραση του Σώζοντα να του χρεώσει ευθύνη και σχέδιο εξόντωσης στην διάρκεια του αγώνα.

Survivor | Εύη: Θα είναι καλύτερα τώρα που έφυγε ο Σώζοντας | 13/05/2018


Στην παραλία φτάνει ένα γράμμα. Η Δαλάκα θα το διαβάσει και θα ενημερώσει τους παίκτες πως καλούνται σε έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού. Οι παίκτες αιφνιδιάζονται και προσπαθούν να καταλάβουν τους λόγους που γίνεται αυτό.

Στους Μαχητές το γράμμα θα λάβει χαμογελαστή η Ροδάνθη η οποία λογικά δεν ξέρει ότι θα της κοπεί συντομότατα ο γέλωτας. Αγόρου δείχνει ψύχραιμος, οι υπόλοιποι προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν το μήνυμα… Επικρατεί αναταραχή και αναστάτωση και όλα τα πλάνα τους δείχνουν να συζητούνε και να εκφράζουν την αγωνία τους.

Η ώρα του Συμβουλίου

Ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχεται τους παίκτες των δύο ομάδων στον χώρο του Συμβουλίου. Θα ξεκινήσει να τους μιλά και θα τους κάνει έναν καλό πρόλογο. Τους εξηγεί πως ο μικρόκοσμος του Survivor θα έχει ανατροπές όπως και η κανονική ζωή. Τίποτα δεν μένει στάσιμο, όλα ανατρέπονται θα εξηγήσει και η αγωνία ανεβαίνει στο κατακόρυφο. Εδώ δικαιώνεται η αγαπημένη φράση του «το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών».

«Οι δύο ομάδες θα ξαναγίνουν από την αρχή. Ο τρόπος με τον οποίο θα δημιουργηθούν είναι πολύ απλός και είναι ο εξής. Ο καλύτερος παίκτης των Διασήμων και ο καλύτερος παίκτης των Μαχητών θα επιλέξουν τις ομάδες τους». Τάδε έφη Τανιμανίδης και όλα ανατρέπονται.

Survivor | Συγκίνηση & η μάχη να συνηθίσουν οι παίκτες το νέο χρώμα | 13/05/2018


Από τους Μαχητές ο καλύτερος παίκτης είναι ο Ηλίας Γκότσης και από τους Διάσημους η Κατερίνα Δαλάκα. Οι υπόλοιποι παίκτες καλούνται να αποχωρήσουν από το Συμβούλιο. Σαστισμένοι και αιφνιδιασμένοι βγαίνουν από την αίθουσα του Συμβουλίου.

Η Κατερίνα και ο Ηλίας παραμένουν προκειμένου να ενημερωθούν για την διαδικασία. Ο Ηλίας ξεκινά πρώτος καθώς είναι λίγο καλύτερος σε επίπεδο στατιστικών. Υπάρχουν τρεις κανόνες που θα πρέπει να προσέξουν.

1.Κανένας δεν μπορεί να επιλέξει δύο συνεχόμενες φορές παίκτη από την ίδια ομάδα.
2. Πρώτη επιλογή από αντίπαλη ομάδα
3. Για κάθε ομάδα θα επιλεγούν τέσσερα αγόρια και τρία κορίτσια.
Αυτή την στιγμή θα γραφτεί και το κορυφαίο tweet, τηλεθεατάρες «Ευτυχώς που δεν διαλέγει ο Μουρούτσος να το κάνει άρρενων – θηλέων». Εγραψες, μεγάλε!

Η ώρα της επιλογής

Ο Ηλίας επιλέγει την Εύη Σαλταφερίδου. Η Κατερίνα την Μελίνα. Ο Ηλίας θα μείνει με ανοιχτό το στόμα. Κι εμείς. Τι επεισοδιάρα είναι αυτή!!!

Μελίνα και Εύη κεραυνοβολούνται ακούγοντας τις επιλογές.
Η Κατερίνα επιλέγει τον Τσίλη και ο Ηλίας τον Πάνο. Εδώ τα πράγματα είναι πιο ήρεμα.
Ο Ηλίας επιλέγει τον Νάσο. Η Δαλάκα επιλέγει τον Χάρη.

Survivor | Το πρώτο βράδυ σε διαφορετική καλύβα | 13/05/2018


Ο Νάσος 66% νιώθει πιο κοντά στους Διάσημους και 33% στους Μαχητές. Μας άφησε το 1% να απορούμε. Και οι δύο μόλις μάθουν πού θα πάνε γελάνε αμήχανα.
Η Κατερίνα επιλέγει Μουρούτσο και ο Ηλίας τον Αγόρου. Τον Νικόλα τον «χτύπησε κεραυνός»… Όμως είναι τυχερός διότι θα καταλήξει στους Μαχητές.

Ο Ηλίας επιλέγει την Ντάρια και η Κατερίνα την Βιργινία. Οι δύο κοπέλες αιφνιδιάζονται από το θέαμα, παθαίνουν σοκ.

Όπως καταλάβατε, τηλεθεατάρες, σφάζονται παλικάρια για την Ροδάνθη, ποιος θα την πρωτοπάρει… Αναγκαστικά η Ροδάνη θα πάει στους Μαχητές και ο Τσεπάνης στους Διάσημους.
Ολοι είναι σαστισμένοι, είναι κεραυνοβολημένοι, είναι σοκαρισμένοι. Προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι είναι αυτό που έχει συμβεί ξαφνικά… Η τράπουλα ανακατεύτηκε για τα καλά.
Η Δαλάκα θα πει πως αυτή είναι η πιο δύσκολη μέρα στο παιχνίδι και θα ήθελε να έχει πάρει τον Αγόρου αλλά δηλώνει ευχαριστημένη.

Survivor | Μελίνα: Έγινε η μεγαλύτερη αλλαγή της ζωής μου | 13/05/2018


Ο Ηλίας θα μιλήσει για την απώλεια της Μελίνας και τα πλάνα θα δείξουν την Μελίνα ιδιαίτερα στεναχωρημένη και προβληματισμένη από την εξέλιξη. Μιλώντας θα πει πως το κόκκινο δεν της αρέσει καθόλου.
Η συνέχεια στην παραλία είναι δύσκολη και ειδικά για την Μελίνα η οποία προσπαθεί αλλά δεν το έχει χωνέψει αυτό που της συνέβη…
Οι υπόλοιποι απλά προσπαθούν να βρουν τα «πατήματά» τους. Και δείχνουν πιο χαλαροί απέναντι στην αλλαγή.
Είναι γεγονός πάντως πως η αλλαγή ήταν πολύ μεγάλη. Ακόμη και για εμάς, τους τηλεθεατές, είναι μεγάλη η αλλαγή και οι διαφορές. Λογικά θα χρειαστεί χρόνος προκειμένου να συνηθίσουν όλοι τις αλλαγές…
Πάνος, Ηλίας και Μελίνα θα καθίσουν στην παραλία και θα συζητήσουν όλα όσα συνέβησαν. Ο Ηλίας θα πει στην Μελίνα πως είναι και θα είναι η πρώτη του επιλογή αν και εκείνη είναι δύσπιστη γιατί νιώθει πως δεν την διάλεξε. Τελικά, θα πειστεί πως δεν υπήρχε πρόθεση και πως τελικά έτσι όπως έγιναν τα πράγματα τελικά δεν φταίει κάποιος.


Πρώτος αγώνας επάθλου μετά την μεγάλη αλλαγή

Οι νέες ομάδες Μαχητών και Διασήμων παρατάσσονται στην άμμο για πρώτη φορά. Ο Τανιμανίδαρος θα εξομολογηθεί πως και αυτός χρειάζεται χρόνο για να συνηθίσει. «Το παιχνίδι ξεκινάει και πάλι από την αρχή» θα πει, και μάλλον έχει δίκιο καθώς όλα είναι πλέον πολύ διαφορετικά. Βέβαια, καλό θα ήταν να άλλαζαν και τα ονόματα των ομάδων, κυρίως των Διασήμων που πλέον μόνο διάσημοι δεν είναι οι άνθρωποι, και ευτυχώς εδώ που τα λέμε.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει και οι παίκτες θα διεκδικήσουν τα κρεβάτια και τα μαξιλάρια και επιπλέον και μία βόλτα με αερόστατο. Για να κάνουν την βόλτα φυσικά θα χρειαστεί να ταξιδέψουν και να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο, κάτι που τους χαροποιεί ιδιαίτερα.

Χάρης εναντίον Πάνου. Ο Πάνος θα είναι ο νικητής για την Ομάδα των Μαχητών και θα κάνει το 1- 0.


Ακολουθεί η Μελίνα απέναντι στην Ντάρια. Η Μελίνα θα φέρει την πρώτη της νίκη στη νέα ομάδα της, την ομάδα των Διασήμων και θα σοφαρίσει σε 1 -1.

Μιχάλης εναντίον Νάσου. Ο Μουρούτσος θα είναι πιο εύστοχος και θα κάνει το 2 -1 για τους Διάσημους.

Επόμενες παίκτριες, Βιργινία και Ροδάνθη. Θα πρέπει να έριξαν διακόσιες βολές η κάθε μία. Τελικά με μία ανατροπή στον στόχο τη νίκη θα πάρει η Ροδάνθη και το σκορ θα γίνει 2 -2 για τις δύο ομάδες.


Ηλίας εναντίον Τσεπάνη και πλέον οι Μαχητές θα προηγηθούν με 3 – 2 καθώς ο Ηλίας θα πετύχει πιο γρήγορα τον στόχο.

Δαλάκα εναντίον Εύης στο πιο ενδιαφέρον αγώνισμα για απόψε. Για κλάσματα δευτερολέπτου η Εύη θα «κλέψει» τον πόντο και θα κάνει τα 4 -2 για τους Μαχητές.

Τσίλης εναντίον Αγόρου. Ενώ ο Τσίλης έχει μείνει με ένα τοτέμ για πολλή ώρα, όσο και να προσπαθεί δεν τα καταφέρνει και τελικά ο Νικόλας θα είναι πιο γρήγορος και πιο αποτελεσματικός και θα πάρει τον πόντο. 5 – 2 μπροστά οι Μαχητές.

Ηλίας και Χάρης θα είναι οι επόμενοι. Με ένα μαγικό τρόπο οι Μαχητές κάνουν την ανατροπή και κερδίζουν το παρά ένα το ματς. 6 -2 το σκορ.

Αυτό θα αποδειχθεί και στη συνέχεια όπου η Ροδάνθη θα νικήσει την Δαλάκα και θα κάνει το 7 – 2 στο σκορ για τους Μαχητές.

Survivor | Κατερίνα Δαλάκα vs Ροδάνθη | 13/05/2018


Μιχάλης και Αγόρου στο επόμενο και οι Διάσημοι θα μειώσουν σε 7 – 3.

Βιργινία και Ντάρια και τα σκορ θα γίνει 8-3 υπέρ των Μαχητών.

Τσίλης εναντίον Νάσου με τον ψηό να κερδίζει και να κάνει το 9 – 3 για τους Μαχητές.

Μελίνα και Εύη στον πιο κρίσιμο πόντο. Οι Μαχητές θα κερδίσουν τον αγώνα με 10 -3 και πολύ καλύτερη επίδοση. Το έπαθλο τους ανήκει και τους αξίζει.

Survivor | Βιργινία: με πείραξε που έβλεπα τους Μαχητές να πανηγυρίζουν έτσι | 13/05/2018


Το πανηγύρισαν τρελά και αυτό όχι μόνο φάνηκε σε κάθε πόντο αλλά και ειδικά στον Νάσο ο οποίος έκανε σαν τρελός κάθε φορά. Θα το σχολιάσουν οι Διάσημοι οι οποίοι δηλώνουν έκπληκτοι με τις αντιδράσεις του Νάσου ο οποίος μέχρι χθες ήταν σαν αρνί στον πάγκο.. Ο ίδιος είπε πως έκανε κλικ το μυαλό του και το αντιμετώπιζε σαν κάτι που δεν είχε ξανακάνει στο παρελθόν.

Παράπονα θα γίνουν από τους Μαχητές και για την συμπεριφορά της Μελίνας την οποία χαρακτηρίζουν ως εριστική την ώρα που η ίδια θα σχολιάσει την Ροδάνθη η οποία επειδή κέρδισε μία φορά την Δαλάκα αποφάσισε ότι είναι η Αννα Κορακάκη του Survivor.

Survivor | Μαχητές: ο πάγκος μας ήταν τελείως διαφορετικός σήμερα | 13/05/2018


Η Ομάδα των Μαχητών θα απολαύσει το έπαθλο που κέρδισε. Γεύμα στο ξενοδοχείο, ύπνος σε κρεβάτια και βόλτα με αερόστατο.

Το παιχνίδι συνεχίζεται και φυσικά ο δικός σας σχολιασμός, τηλεθεατάρες, τον οποίο αναμένω με αγωνία. Για πάμε…

Survivor | Έπαθλο Μαχητών | 13/05/2018

Survivor | Το trailer του 73ου επεισοδίου | 14/05/2018

ΣΧΟΛΙΑ (92)

Ροδάνθη σούπερ σταρ

Όλα τα λεφτά η Ροδάνθη, παίδες. Έκανε δυο νίκες και αυτοανακηρύχθηκε σχεδόν ισάξια της Δαλάκα και της Μελίνας. Στατιστική δεν κάναν στο σχολείο; Σκέτο περιβόλι αυτό το κορίτσι.

ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ!

Ο Ηλίας κατάλαβε τελευταία στιγμή το πονηρό της υποτιθέμενης αθώας επιλογής παικτών. Προτίμησε το λιγότερο κακό. Εάν έκανε το λάθος να ξεκινήσει την επιλογή με άνδρα - πρώτη του επιλογή θα ήταν τσίλης ως ο δυνατότερος από εκεί - η άλλη θα του επαιρνε συνολικά 3 άνδρες εάν πάντα ίσχυε ο κανόνας επιλογής ίδιου φύλου. Σε αυτή την περίπτωση θα γλίτωνε μεν αυτός τη Μελίνα αλλά θα του έπαιρνε τους πιο δυνατούς - Νικόλα, Χάρη και Πάνο. Το κατάλαβε αυτό και ξεκίνησε τις επιλογές με τις γυναίκες, έχασε τη επιλογή Μελίνα αλλά του πήρε μόνο δύο άνδρες η άλλη. Και ήταν τόσο κουτοπόνηρος ο τρόπος επιλογής ώστε έδινε πάντα στην δαλάκα τη δυνατότητα να είναι αυτή που θα επέλεγε πρώτη από την ομάδα της και δεύτερος ο Ηλίας. Η μόνη περίπτωση να έχανε και τρεις άνδρες και την Μελίνα ήταν να υπήρχε η επιλογή όταν διάλεγε ο Ηλίας πρώτος άνδρα η δαλάκα να διάλεγε ώς πρώτη επιλογή Μελίνα.

@

Σωστά! Και εάν ξεκινούσε την επιλογή με άνδρα ο Ηλίας, θα έχανε και τρείς άνδρες καί θα του έμενε στο τέλος - χωρίς επιλογή - ο Κωστάρας για να μπορέσει να συμπληρώσει τετράδα.

@ 17:41

Και θα έπαιρνε 3 άνδρες κατόπιν επιλογής αν ξεκίναγε ανάποδα ο Ηλίας, ενώ τώρα η δαλάκα πήρε στην πραγματικότητα έναν με επιλογή και της έμεινε στο τέλος ο δεύτερος δηλαδή ο κωστάρας.

Μπράβο!

Στον εμπνευστή του τρόπου χωρισμού των ομάδων! Τελικά με αυτό τον τρόπο φανερωθηκαν οι πραγματικοί χαρακτήρες (ή τουλάχιστον μερικοι). Προσωπικά : από χτες είμαι φαν της Μελίνας (πιο πριν την αντιπαθουσα), γιατί ήταν η μόνη που στεναχωρηθηκε πραγματικά. Σημάδι ότι πίστευε/ει στη φιλία κ δεν ήταν η ομάδα της απλώς ένα μέσο για τον τελικό. Αντίθετα η μεγάλη αποκάλυψη-ξεβρακωμα ήταν ο Νάσος. Όλο αυτό το περισπουδαστο, φιλοσοφικό, φιλήσυχοι, ειρηνοποιο, "δεν τρέχει τίποτα, άμα βγω" κλπ υφακι, αποδείχτηκε ένα καλοδουλεμενο προσωπείο. Αυτός πίστευα ότι θα είναι ο ιδεαλιστης, προσηλωμένος κ πιστός στην ομάδα κ τελικά μπροστά του ο Εφιάλτης κοκκινίζει. Κρίμα, γιατί τον γούσταρα αφάνταστα, έτσι χαλαρός κ με ωραίες ατάκες που ήταν. Οι δε δικαιολογίες που είπε ("τώρα κατάλαβα ότι είναι ένα παιχνίδι ") είναι αστείες κ απλώς κατάλαβε την λαλακια του κ θέλησε να το συμμαζέψει. Πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων και οι μαχητές πανηγύριζαν λες είχαν τους Τούρκους απέναντι κι όχι ανθρώπους που έζησαν μαζί για τοσους μήνες κ από ότι ξέρουμε ΔΕΝ είχαν τσακωθεί (π.χ. Ο σπάλ στο περσινό είχε κ ένα δίκιο). Ρε Ηλία η Μελίνα η κολλητή που σε στήριξε την φτύνεις τώρα; ρε φράουλιτσα, η Βιργινία η κολλητή είναι! Ρε Νασο, τοσους μήνες εκεί ένα κιχ δεν είπες γι αυτούς κ τώρα κάνεις σαν τον κλόουν;;

Τώρα απέκτησε ενδιαφέρον το ριάλιτι

Πάλι τους μπλε προτιμώ. Μόνο για την Μελίνα στεναχωρέθηκα που πραγματικά έδωσε πολλά για την ομάδα της κ ξαφνικά βρέθηκε στην αντίπαλη. Αλλά κ για τους πρώην μαχητές που κ αυτοί ένιωσαν έξω από τα νερά τους. Η Εύη κ ο Νάσος εγκλιματιστηκαν μια χαρά στους μαχητές δεν μου φάνηκαν να στεναχωρέθηκαν ιδιαιτερα. Η Βιργινία κ ο τσεπανης θα είναι σιγουρακια για υποψήφιοι αν χάσουν ασυλία. Έφυγε ο σώζων κ ήρθαν τα πάνω κάτω στις ομάδες.! Λες κ τους καταράστηκε...

Ρε παιδιααααα.....

Το ξαναειπα νωριτερα,οι κανονισμοι εκρυβαν δολο.Δεν μας ειπε κανεις οταν διαλεγε ο πρωτος αντρα επρεπε και ο επομενος να διαλεξει αντρα;οταν δηλαδη ξεκινησε ο Γκοτσης με Σαλτα ηταν υποχρεωτικο και η Δαλακα να διαλεξει γυναικα;εκει υπαρχει το μεγαλο ερωτημα.Γιατι αν δεν ισχυε τοτε οπως και να εχει θα επερνε η Δαλακα την Μελινα.Επισης ο Γκοτσης θα μπορουσε να ξεκινησει με αντρα αν ηθελε οπωσδηποτε να παρει την Μελινα αφου αυτος ξεκινησε πρωτος.Ε γατακια;τι γινεται τελικα;

Ναι

τις πρώτες εντυπώσεις κερδίζουν οι νέοι Μαχητές και πράγματι βρήκαν γρήγορα τη χημεία τους, αγωνιστικά και ως προς το κλίμα . Αντίθετα βαριά κ ασήκωτη η ατμόσφαιρα στους νέους Διάσημους, δεν σου φτιάχνουν τη διάθεση.Κρίμα...ήταν η ομάδα μου.Κ η Δαλάκα τι έχει πάθει; Ο Νάσος τελικά φέρνει πολύ καλή ενέργεια όπου πάει, είχε μπλοκάρει μάλλον τώρα τελευταία κι του πήγε η αλλαγή. Το θέμα «Εύη» ένα αίνιγμα...

ΜΟΝΟ ΜΑΧΗΤΕΣ

Οι Διάσημοι βρήκαν και πάλι ώς δικαιολογία για την ήττα τους,τις φωνές απ'τον πάγκο των Μαχητών.Μέχρι κι ο Χάρης,ο οποίος έως προχθές υποστήριζε το αντίθετο.(μέγας κωλοτούμπας).Μπράβο στην Εύη για την υποστήριξη στη Ροδάνθη.

@

Για τον Χάρη μαλλον του είπαν από την παραγωγή που έκαναν το γύρισμα, "πές και εσύ τίποτα" να μην φαίνετε μόνη της η ξινή. Δεν τα πίστευε αυτά που έλεγε.... Για τις ανάγκες του reality κομματιού το έκανε....

Που το είδες;;

Ότι χρησιμοποιησαν σαν δικαιολογία τις φωνές;; αυτό που είπαν ήταν το λογικό που θα έλεγε ο καθένας μας, κι εσύ ακόμα αν μπορείς να σκεφτείς : πως είναι δυνατόν να πανηγυρίζουν τοοοσο έξαλλα οι άνθρωποι που πριν λίγη ώρα ήταν συμπαίκτες, που κοιμοντουσαν δίπλα δίπλα, που μοιράζονταν το ίδιο φαΐ, που ήταν εν τέλει 24 ώρες το 24ωρο για μήνες Μαζί και θεωρούνταν ΦΊΛΟΙ.. Χτες αποκαλύφτηκε πόσο παροδικές είναι αυτές οι "φιλιες". Η μόνη τελικά που τιμάει τη φιλία ήταν η Μελίνα που φάνηκε πόσο στεναχωρηθηκε. Ο Ηλίας την έσβησε στο λεπτό. Ο φιλόσοφος Νάσος έγινε φιλαργυρος Νάσος. Σωστή επίσης η Εύη που έδωσε το χέρι στη δαλακα (η όποια πάλι κοίταξε το συμφέρον της). Φραουλιτσας σιγά μην νοιάστει για Κώστα κ Βιργινία. Μου Ρούσσος, τσίλης απάθεις ως συνήθως. Χάρης φάνηκε να ενοχλήθηκε...

Survivor

Κανεις δεν μπορει να βγαλει συμπερασματα απο 1 παιχνιδι. Θελει 1 βδομαδα να προσαρμοστουν. Ομως Χαρης Μελινα Δαλακα ειναι λιονταρια του πολεμου. Δεν εχουν καμια τυχη οι μαχητες μολις δεθουν για τα καλα οι διασημοι.

Ανέπνευσαν Νάσος και Εύη

Γλύτωσαν από την καταδυνάστευση και το πατρονάρισμα της Δαλάκα, αλλά και από τους κανόνες που είχε θέσει ο κομπλεξικός Μουρούτσος με τη μουτσούνα ως το πάτωμα. Ουστ ! Οι νέοι μαχητές με ενέπνευσαν. Κρίμα που δεν πρόλαβε ο Ηλιας να πάρει τη Μελίνα που την άρπαξε σαν γεράκι η πρωταθλήτρια - αντίπαλος Ροδάνθης, η οποία Ρο χθες παρεμπιπτόντως τη γλέντησε κιόλας ! Όλα εδώ πληρώνονται. Χθες ο ανδρούτσος η Δαλάκα, άρχισε να δίνει εντολές στην ξεκούρδιστη ομολογουμένως Βιργινία που έριχνε εκεί και ως έτυχε τις βολές. Την έχει δει αρχηγός. Ας τη βγάλουν στον τάκο μια φορά και θα δείτε που θα πάει ! Πάντως έξυπνη κίνηση εκ μέρους της παραγωγής να ξανανακατέψει την τράπουλα. Ξεφορτώθηκαν οι μαχητές τα δύο παλτά Βιργινία και Τσεπάνη. Πιστεύω ακράδαντα ότι στον τελικό θα βρεθεί κάποιος από τους μαχητές. Κατά πάσα πιθανότητα ο Ηλίας ή ο Αγόρου !

@

ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ, ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ. ΠΑΛΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ, ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΗΣ. ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ....

ρεαλιστής

Εγώ θα ήθελα να παραμείνουν ως έχουν τα δίδυμα Δαλάκα - Σαλταφερίδου και Ηλία - Μελίνας.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

adelina2

Σπουδάζει  Καλές Τέχνες και στα μελλοντικά της σχέδια ετοιμάζει βαλίτσες γεμάτες με χορό, ζωγραφική και ένα book μοντέλου που ταιριάζει πολύ με τις αναζητήσεις διεθνών πρακτορείων στις μεγαλουπόλεις της Ευρώπης

2