Μετά την βιομάζα, ο Σάκης Ρουβάς δείχνει ενδιαφέρον και για την αιολική ενέργεια

Μετά την βιομάζα, ο Σάκης Ρουβάς δείχνει ενδιαφέρον και για την αιολική ενέργεια

Ο Σάκης Ρουβάς ως επενδυτής στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί, μαζί με τους συνεργάτες του, για τα νέα δεδομένα

sakis
Πάνω από 450 άτομα παρακολούθησαν την Ημερίδα της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ), με θέμα «Οι επενδύσεις Α.Π.Ε. -και ειδικότερα αιολικών πάρκων- ενώπιον των διαγωνισμών και του νέου μηχανισμού στήριξης» εν όψει των πρώτων διαγωνισμών εγκατάστασης αιολικών και φωτοβολταϊκών που έχουν προγραμματιστεί για τις 2 Ιουλίου.

Sakis1


Μεταξύ των παρευρισκομένων, ήταν και ο γνωστός τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, ο οποίος τα τελευταία χρόνια επενδύει στην πράσινη ενέργεια κι έχει δημιουργήσει Ανώνυμη Εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των θερμοκηπίων, της παραγωγής βιολογικών αγροτικών προϊόντων και την παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές όπως τη βιομάζα και το βιοαέριο. Μάλιστα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης επισκέπτεται συχνά την Καρδίτσα όπου κατασκευάζει μονάδα παραγωγής ρεύματος από βιομάζα.

Κλείσιμο
Sakis2


Ο Σάκης Ρουβάς ως επενδυτής στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί, μαζί με τους συνεργάτες του, για τα νέα δεδομένα, δίνοντας παράλληλα λάμψη στην ημερίδα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται στο μέλλον να επεκτείνει τις δραστηριότητές του και στην αιολική ενέργεια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης