Εκτός Survivor o Χάρος - Ανακούφιση στους Διάσημους

soson-exodos-1

Οι «κόκκινοι» γνώρισαν άλλη μια ήττα και αποχαιρέτησαν άλλο ένα μέλος της ομάδας τους

Επεισόδιο αποχώρησης το σημερινό και τα στοιχήματα έδιναν και έπαιρναν στα sites και στα κοινωνικά δίκτυα με τον Μιχάλη και τον Σώζοντα να συγκεντρώνουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες αποχώρησης.

Ο Νάσος ψύχραιμος, ήρεμος και για τέταρτη φορά υποψήφιος εξομολογείται πως δεν αγχώνεται καθόλου και πως σημασία τελικά έχει η διαδρομή και όχι ο προορισμός. Ας θυμόμαστε σε αυτό το σημείο πως ο Νάσος είναι πολύ δημοφιλής σε όλα τα γυναικεία κοινά και πως όσες φορές έχει βγει υποψήφιος έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες θετικές ψήφους και με μεγάλη διαφορά από τον επόμενο. Ο Σώζων δηλώνει ευδιάθετος, εκείνος ξέρει τι και πώς, εμείς ειλικρινά σηκώνουμε τα χέρια ψηλά με την περίπτωσή του. Ελεος, δηλαδή. Πόσο να αντέξεις νυχτιάτικα, πόσο…Ο Μιχάλης είναι ιδιαίτερα συγκρατημένος καθώς αντιμετωπίζει την υποψηφιότητά του με μαθηματική λογική και κατά βάθος νοιώθει πως δεν θα φύγει.
Στους Μαχητές το κλίμα είναι χαλαρό και ήρεμο και οι δύο πολυτιμότεροι παίκτες της εβδομάδας, ο Ηλίας και η Μελίνα απολαμβάνουν το έπαθλό τους, γεύμα με μελιτζάνες.

Στην παραλία των Διασήμων ο Τσίλης προσπαθεί να πείσει τον Σώζοντα να τερματίσει την διαμάχη του με την Εύη και να πάψουν πια να τσακώνονται αλλά «στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα» που λέει και ο σοφός λαός.Η Δαλάκα και η Εύη προσπαθούν να αναλύσουν τις αιτίες της ήττας των Διασήμων και εμφανίζονται προβληματισμένες αν και η Κατερίνα επιμένει στο ότι θα πρέπει να κάνουν όλοι αυτοκριτική καθώς κάποιοι εμφανίζονται λιγότερο ορεξάτοι στα αγωνίσματα.

Η ώρα του αγωνίσματος πλησιάζει και οι δύο ομάδες ετοιμάζονται για αναχώρησηΜε έπαθλο ψαρούκλες στα κάρβουνα
Ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται τις δύο ομάδες και μετά από μία μικρή συζήτηση το αγώνισμα με συνδυασμό ζευγαριών ξεκινά.

Πρώτοι θα είναι ο Σώζων με τον Τσίλη απέναντι στον Ηλία και τον Πάνο. Οι Μαχητές θα νικήσουν και θα ανοίξουν το σκορ κάνοντας το 1- 0. Ακολουθούν ο Μιχάλης με τον Νάσο εναντίον Νικόλα και Χάρη και το 2 – 0 είναι γεγονός καθώς η μάδα των Μαχητών εμφανίζεται να έχει καλύτερο συντονισμό.

Τρίτη αναμέτρηση με γυναικείο άρωμα. Δαλάκα και Εύη εναντίον Μελίνας και Ροδάνθης και επιτέλους οι Διάσημοι μειώνουν σε 2 -1. Ακολουθούν Τσίλης και Σώζων με αντιπάλους τους Χάρη και Νικόλα. Για μία ακόμη φορά τα Διάσημα αγόρια δεν τα καταφέρνουν και το σκορ θα γίνει 3 -1.

Νάσος και Μιχάλης απέναντι στους Ηλία και Πάνο είναι οι επόμενοι και η ψαλίδα ανοίγει κι άλλο και το σκορ να γίνεται 4 – 1. Εύη και Κατερίνα αντιμετωπίζουν και πάλι την Μελίνα και την Ροδάνθη και θα μειώσουν σε 4 -2. Στη συνέχεια ο Τσίλης με τον Μιχάλη α νικήσουν τον Πάνο και τον Χάρη και θα μειώσουν κι άλλο κάνοντας το 4 – 3.

Σώζων και Νάσος εναντίον Χάρη και Πάνου. Οι Μαχητές για μία ακόμη φορά εμφανίζονται πιο εύστοχοι και έτσι το σκορ θα γίνει 5 – 3 υπέρ τους.
Δαλάκα και Εύη εναντίον Βιργινίας και Ντάριας. Όλα κρίνονται στον στόχο και τελικά η Δαλάκα μειώνει για τους Διάσημους σε 5 – 4.

Μουρούτσος και Τσίλης με Ηλία και Αγόρου. Οι Μαχητές θα κάνουν το 6 – 4. Συνεργάζονται καλύτερα και στον στόχο είναι πιο ψύχραιμοι.  Αγόρου και Ηλίας αγωνίζονται και πάλι εναντίον Νάσου και Σώζοντα. Ο Νάσος δεν βρίσκει τον στόχο σε αντίθεση με τον Αγόρου ο οποίος θα κάνει το 7 – 4 για τους Μαχητές οι οποίοι πλέον έχουν σαφές προβάδισμα.

Εύη και Κατερίνα εναντίον Ντάριας και Βιργινίας. Τα κορίτσια των Διασήμων είναι δυνατά και το αποδεικνύουν. Μειώνουν σε 7 – 5. Τίποτα δε έχει τελειώσει ακόμη.
Πάνος και Νικόλας εναντίον Σώζοντα και Μιχάλη. Οι Μαχητές δείχνουν πιο συγκεντρωμένοι στην διαδρομή. Θα δούμε τι θα γίνει με τις βολές. Ο Πάνος θα είναι αυτός που θα καταφέρει να πάρει τον πόντο και θα κάνει το 8 – 5 για τους Μαχητές.

Ακολουθούν Νάσος και Τσίλης με Χάρη και Ηλία αντιπάλους. Ο Γιάννης Τσίλης καταφέρνει οριακά και μειώνει το σκορ για τους Διάσημους. 8 – 6 το σκορ. Τα κορίτσια των Διασήμων, Κατερίνα και Εύη, αντιμετωπίζουν την Μελίνα και την Ντάρια και θα τα καταφέρουν για μία ακόμη φορά μειώνοντας το σκορ σε 8 – 7. Στο πόντο η διαφορά για τις δύο ομάδες, και πάλι ένα ντέρμπι εξελίσσεται στην άμμο της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Αγόρου και Πάνος απέναντι στον Σώζοντα και τον Μιχάλη. Οι Μαχητές θα προηγηθούν στην διαδρομή. Ο Αγόρου θα οδηγήσει τους Μαχητές στο 9 και πλέον ένας πόντος τους χωρίζει από την τελική νίκη στο αγώνισμα. Το σκορ είναι 9 – 7.

Η Εύη και η Κατερίνα βρίσκονται αντιμέτωπες με την Μελίνα και την Ντάρια. Τα κορίτσια των Διασήμων δεν αφήνουν τους Μαχητές να πάρουν εύκολα τη νίκη και θα μειώσουν σε 9 – 8 το σκορ.

Χάρης και Ηλίας με Νάσο και Τσίλη. Όλα κρίνονται στον στόχο και ο Χάρης θα καταφέρει να νικήσει και έτσι οι Μαχητές θα Ψήσουν τα ψάρια και θα τα απολαύσουν. Βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και αυτό φάνηκε και από το πώς συνεργάστηκαν μεταξύ τους στην διαδρομή. Είναι σε φόρμα, δεν πιάνονται πλέον και ψυχολογικά είναι πιο ήρεμοι και πιο ανεβασμένοι.Στους Διάσημους, τα κορίτσια είναι αήτηττα. Εξι στις έξι νίκες και το πρόβλημα είναι τα αγόρια. Ειδικά οι τρεις παίκτες ο οποίοι είναι υποψήφιοι, ήταν και οι χειρότεροι στις επιδόσεις τους. Δεν πέτυχαν ούτε τον στόχο αλλά ούτε και την καλή συνεργασία στην διάρκεια της διαδρομής. Κάποτε πάντως οι Διάσημοι δεν έχαναν στόχο την ώρα που οι ήττες των Μαχητών οφείλονταν στην αστοχία. Πλέον όλα άλλαξαν.

Η επιστροφή στην παραλία θα βρει τους παίκτες των Διασήμων να γυμνάζονται προκειμένου να βελτιώσουν την απόδοσή τους. Οι Μαχητές απολαμβάνουν το γεύμα που κέρδισαν.

Στη συνέχεια εύκολα διαπιστώνουμε ότι κανένας άντρας δεν έχει ψήσει κανένα ψάρι. Ούτε καν από την μία πλευρά. Κόβουνε το ψάρι σε κομμάτια και κοιτάζει ο ένας τον άλλο προκειμένου να καταλάβουν τι πρέπει να γίνει.

Σε ρόλο ψήστη ο Νικόλας Αγόρου. Σε λίγο θα σπεύσουν και οι λοιπέ δυνάμεις. Ποιος θα κάνει σκηνή για τα ψάρια; Η Ροδάνθη η οποία αυτομάτως θέλει δύο κομμάτια.

Ο Τσίλης θα μπουκάρει στην παραλία των Μαχητών και θα τον τρατάρουν. Αυτός όμως που θα πάρει τα συγχαρίκια είναι ο τεράστιος ψήστης, ο Αγόρου.Η ώρα του Συμβουλίου
Ο σεφ Νικολά είναι το νέο όνομα που έρχεται να αντικαταστήσει το «Φράουλας» το οποίο ωστόσο είναι αξεπέραστο. Το αγόρι κερδίζει πόντους σιγά σιγά, κρατήστε το αυτό.

Η συζήτηση θα φτάσει στην ήττα. Ο Σώζων θα κάνει λόγο για αντιπερισπασμό. Δηλαδή θεωρεί πως οι Μαχητές φωνάζουν επίτηδες προκειμένου να αποσπάσουν τους Διάσημους από τον στόχο. Ετσι όπως το πάει και έτσι όπως μιλάει σε λίγο θα νομίζουμε ότι πρόκειται για συνεδρίαση στο Eurogroup και όχι για Συμβούλιο στο Survivor. Ριάλιτι είναι, χριστιανέ μου, έλεος.

Ολη αυτή η συζήτηση θα οδηγήσει σε νέα κόντρα μεταξύ Σώζοντα και Χάρη. Σιγά σιγά θα μπουν όλοι στην κουβέντα. Δαλάκα και Αγόρου θα πουν την γνώμη τους αλλά θεωρούν πως δεν είναι κάτι κακό αυτό που συμβαίνει. Η συζήτηση θα καταλήξει σε επικό τρολάρισμα του Σώζοντα από τον Ηλία.

Ο Τανιμανίδης ανακοινώνει τον αγώνα Ελλάδας – Ρουμανίας του οποίου αποσπάσματα είδαμε στα stories του instagram του Ατζούν Ιλιτζαλί και φυσικά καταλάβαμε από νωρίς ποιος θα φύγει…. Το πρόδωσε άθελά του ο τούρκος παραγωγός.

Στη συνέχεια όλοι θα μιλήσουν για την ενδεχόμενη αποχώρηση. Η Εύη θα πει πως αν φύγει ο Σώζων θα ανακουφιστεί και οι περισσότεροι δεν επιθυμούν να αποχωρήσουν ο Νάσος ή ο Μιχάλης.

Η ώρα της ανακοίνωσης φτάνει και ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί: Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Goodbye! Ενας άλλος Σώζων, τρυφερός, λογικός, ήρεμος μιλά τόσο όμορφα στην κάμερα και αποχαιρετά. Μνήσθητί μου, Κύριε…Τηλεθεατάρες, κάνουμε τον σταυρό μας που θα ησυχάσουμε για λίγες μέρες και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Δευτέρα το πρωί. Μην πτοείστε, σχολιάστε ανελέητα.

ΣΧΟΛΙΑ (89)

Ε.Π

Εκτός survivor o Χάρος!!! Απίστευτη φράση.

ο χαρος τους εκανε να τρεχουν

ακουγεται, οτι οι διασημοι δηλωσαν οτι θα αποχωρησουν ομαδικα, αν μεινει στο παιγνιδι ο σωζων..δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα αν ειναι, το σαρβαιβορ θα πρεπε να δωσει εξηγησεις η να τους εδιωχνε και να συνεχιζε με οσους εμεναν...

Machiavelli

Βρε, τι βλέπω. Πάλι για στημένα παιχνίδια γράφετε; Ότι ο κόσμος ψήφισε Μουρούτσο, αλλά η παραγωγή έδιωξε Σώζοντα. Ελπίζω να κάνετε λάθος, γιατί δεν είναι σωστό φυσιολογικοί άνθρωποι (λέμε τώρα) να υποστηρίζετε την παραμονή στο παιχνίδι ενός πυροβολημένου γιατί σε αυτόν βρίσκατε περισσότερο ενδιαφέρον από τους κανονικούς παίκτες. Αλλά τι λέω; Πέρσι δε διστάσατε (κάποιοι από εσάς) να χαρακτηρίσετε ως στημένο το τροχαίο ατύχημα των μαχητών (τη στιγμή που εμπλεκόντουσαν στο συμβάν εκατό υπηρεσίες και υπήρχαν τραυματισμένοι παίκτες στο νοσοκομείο, με ορούς), στην περίπτωση του Σώζοντα θα κολλάγατε;

just a thought

Ο Σώζων έκανε λάθος επιλογές, γυμνασμένος είναι, μπορούσε και άξιζε να επενδύσει στο αγωνιστικό κομμάτι. Το έριξε στο τρολάρισμα και ...έχασε. Αναμενόμενο!

just a thought

Αφιερωμένο στους εμμονικούς κράχτες που θεωρούσαν ότι το survivor είναι σαν τα ριάλιτι όπου η ίντριγκα και το ξεκατίνιασμα ήταν ο λόγος ύπαρξής τους. Το survivor είναι ένα αθλητικό παιχνίδι επιβίωσης για τον καθημερινό άνθρωπο και τον αγώνα που δίνει για την δική του προσπάθεια. Ο κόσμος δεν γουστάρει κιτρινίλες ή σόου που ασχολούνται αποκλειστικά με το τι είπε ο ένας στον άλλον σε διαπροσωπικό επίπεδο. Αν ήθελε θα έβλεπε το μπιγκ μπράδερ ή το παόυερ οβ λαβ ή άλλα αντίστοιχης κοπής.

@ τώρα τι λές?

Aμάν ρε Τανιμανίδα, όταν αρχίζεις τις φιλοσοφίες και πάς να αντιγράψεις το Νάσσο καρφώνεσαι.... Άστο!

alex

Συμφωνω, ειναι το μοναδικο ενδιαφέρον reality, το μοναδικο που βλέπεις ανθρωπους να αγωνίζονται για κάτι, να υποφέρουν, να πεινάνε, να συμβιώνουν σε δυσκολες καταστάσεις, μοιάζει με κοινωνικο πείραμα... Ενω τα υπολοιπα απευθυνονται σε πολυ χαμηλου επιπέδου ανθρωπους, ολη μέρα να ασχολεισαι με το ποιο κοπρόσκυλο έπιασε τον πισινο ποιανής ηλίθιας, ούτε τα trailers δεν αντέχονται!

just a thought

Ακριβώς... Δεν θα το έβλεπα βέβαια ως κοινωνικό πείραμα αλλά ως μικρογραφία του δικού μας αγώνα επιβίωσης σε άλλο επίπεδο βέβαια. Το ότι πεινάμε (αξιακά κυρίως, οικονομικά έπειται και άλλες εκδοχές) δεν σημαίνει ότι επιβραβεύουμε την κατάσταση αλλά ότι δεν είμαστε κλαψούρηδες, δήθεν και κακομοίρηδες, αλλά αγωνιζόμαστε με πίστη και σθένος για το καλύτερο. Άλλωστε όταν κάποιος που έχει το καρπούζι και το μαχαίρι ορίζει τις ζωές μας, αυτό που κάνουμε δεν είναι να το ρίξουμε στην κλάψα και την δηθενιά, αλλά να αγωνιστούμε με όποια μέσα έχουμε για να δούμε κοινωνική προκοπή. Να σαι καλά Alex

Foxtrot

Tι λες ρε φιλε ...το απολυτο ξεφτιλικι να αγωνιζονται ολυμπιονικες για μια μπριζολα που θα τους δωσει ο Τανιμανιδης...και θα πεις οτι δεν ειναι ριαλιτι....ριαλιτι αισχρο.

Ωραία φάση

να στείλουν οι Μαχητές παίκτη στους Διάσημους.Θέλω να δω τα μούτρα της Δαλακα όταν αντιληφθεί πως θα έχει συμπαικτρια τη Ροδανθη,αλλά κι η μικρή κακομαθημένη να μάθει τι εστί πείνα.Στο χθεσινό επεισόδιο ο τρόπος που ζήτησε και δεύτερη μερίδα ψαριού,με εκνεύρισε.

ρεαλιστής

Βρε θεομπαίχτες, οπαδοί του ψυχάκια, που ηδονιζόσασταν να ακούτε τις ανοησίες του, πάλι συνωμοσίες ονειρεύεστε; Τον θέλατε αυτόν τον μουρλό να παραμείνει στο παιχνίδι να τον κάνετε τι; Για να σπάτε πλάκα όταν θα διαλύει τα νεύρα των συμπαικτών του ή μήπως σας θύμιζε υποσυνείδητα και τίποτα απωθημένα στοιχεία του εαυτού σας και έτσι τον συμπαθήσατε; Αλλά βγάλατε και το πόρισμα. Το είπε, λέει, το twitter ότι θα φύγει ο άλλος. Και επειδή το είπε το twitter ήσασταν όλο χαρά ότι το τρελοκομείο θα παρέμενε στο παιχνίδι και θα γελούσατε λίγο ακόμα με την πάρτη του. Και όπως πέρσι σας πόνεσε η Βαλαβάνη, μια από τις καλύτερες παίκτριες του Survivor 2017, την οποία είχατε λυσσάξει να τη βγάλετε από το παιχνίδι γιατί δε σας άρεσε η συμπεριφορά της, εσάς τους άσπιλους και αμόλυντους, τώρα σας πόνεσε ο Μουρούτσος που κι αυτός κάπου σας πείραξε, αφού η πλέμπα, είναι γνωστό πως, ψάχνει για εξιλαστήρια θύματα να ασχολείται και να κατηγορεί για να περνάει έτσι την ώρα της.

just a thought

Μα δεν το ξέρεις;;;; Είναι όλοι τους ...αψεγάδιαστοι. Ο Μουρούτσος στην "πυρά" για τους σύγχρονους ιεροεξεταστές. Εδώ κατάφεραν εν μέρει να μετατρέψουν το παιχνίδι σε σόου ελαφρό τύπου μπικ μπράδερ με τη Ντίνα να κυριαρχεί του πρωταθλητή κολύμβησης (!) Ήταν ικανοί και τραυματίας να μην ήταν ο Στέλιος Κρητικός να τον ξαπόστελναν και πάλι αν έπεφτε ..σύρμα στο τουίτερ ότι είναι "ένοχος". Σε καταλαβαίνω φίλε, το ίδιο σκέφτομαι

Πονηριά

Οι γυναίκες των διασήμων,που δεν επιτρέπεται να πλησιάζουν τους άντρες,παίζουν καλά το παιχνίδι τους και αδειάζουν τους ηλίθιους με μαθηματική ακρίβεια.Ακόμα και ασυλία να μην έχουν κανείς δεν τις ψηφίζει και έτσι θα τους ξεπαστρέψουν όλους.

Sith

Ρε παιδιά εάν μετακινηθεί η Ροδάνθη στους διάσημους ποιάν θα διαλέγει η Δαλάκα μετά για να παίρνει εύκολους πόντους η αθλητάραααααα ;

alex

Την αμέσως πιο αδύναμη, την Βιργινία, λογικο δεν ειναι στη φάση που ειναι το παιχνιδι και οταν οι διασημοι εχουν μεινει τρεις και ο κουκος? Το μισος σας για την ικανοτατη Κατερινάρα, αυτη την κοπελάρα που χαιρεσαι να την βλέπεις για την ζωντάνια της, τις σωματικες αλλά και ηγετικές ικανοτητες της, σας κάνει να σκέφτεστε παράλογα και να γράφετε κοτσάνες!

chrisAK

Πλημμυρίσαμε από Πουαρό, από Σέρλκ Ηολμ αναλυτές εγκλημάτων κλπ κλπ. Να το κάνουμε όπως συνήθως κάνουν οι 300οι... όποιος έχει αποδείξεις να τις πάει στο εισαγγελέα. Κάποιοι ανακαλύπτουν σκευωρίες, συνομωσίες κλπ. Ρε παιδιά, που τα βρίσκετε αυτά τα στοιχεία να τα τσεκάρουμε κι εμείς που δεν διαθέτουμε την ικανότητα να βλέπουμε πίσω από τον τοίχο. Η φαντασία του καθενός, δεν ενδιαφέρει πολλούς αν δεν είναι για γέλια και διασκέδαση.

@

Στην παραγωγή του survivor στο νησί να σου λύσουν τις απορίες. Υπήρξε "φωτιά" φαίνεται από τον καπνό που σηκώθηκε.

chrisAK

Χωρίς πλάκα. Πες μου που το είδες αυτό με την παραγωγή κλπ, να την ψάξω, σήμερα δεν έχει βουτιές στην θάλασσα, οπότε έχω χρόνο. Εγώ είδα και φωτιά και καπνό μόνο στην παραλία των μαχητών, με τον μέγα Ψήστη τον Νικόλα που τον βλέπω ούτε νερό να ξέρει να βράζει. ΟΚ, γράφουμε κι οι δυό εδώ καθημερινά, όλες οι συζητήσεις έχουν κάποιο ενδιαφέρον και μαθαίνεις πολλά για πολλά και διάφορα. Για καπνό, παραγωγή etc, δεν κάνω πλάκα.

@ 15:10

Ρώτα την παραγωγή και τα 3/4 του twitter. Α ναί και πες μία φορά πλήν ευρυδίκης (τυχαίο?!) που έγινε πέρσυ, ....πότε έπεσαν spoilers και twitter έξω. Πότε άλλοτε? Εάν βρείς άλλη περίπτωση πές μας.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης