Survivor: Χαμός στους Διάσημους και υποψήφιοι Σώζων, Νάσος και Μουρούτσος

Survivor: Χαμός στους Διάσημους και υποψήφιοι Σώζων, Νάσος και Μουρούτσος

Οι Διάσημοι μετά από ένα συγκλονιστικό ντέρμπι έχασαν το έπαθλο ασυλίας και εν μέσω καβγάδων του Σώζοντα με την Εύη

foto-surv-mak
Το να ξεκινά ένα επεισόδιο με την πλάτη του Σώζοντα δεν είναι και καλός οιωνός. Όπως επίσης το να ξεκινά νωρίτερα καθώς ο ανταγωνισμός από το σεξοριάλιτι του ΑΝΤ1 ίσως προκαλέσει παλιρροιακά κύματα ανταγωνισμού οπότε ούτε να φάμε δεν προλαβαίνουμε. Στη δεύτερη μπουκιά έχεις φάτσα κάρτα το μάτι του Σώζοντα που γυαλίζει. Επιβεβαιώνεται από την εξέλιξη ο φόβος καθώς μόλις βρει την κάμερα θα αρχίσει να ρίχνει βολές εναντίον των γυναικών, δηλαδή εναντίον της Δαλάκα και της Εύης.

Υπάρχει μία ευαίσθητη ισορροπία, τόσο εύθραυστη που πλέον ακόμη κι όταν όλα πάνε καλά υπάρχει αγωνία ότι κάτι θα συμβεί και θα δυναμιτίσει την κατάσταση. Ισως αυτό να είναι και μία επιτυχημένη στρατηγική του Σώζοντα προκειμένου να εξολοθρεύσει τους συμπαίκτες του ξεκινώντας από τις γυναίκες. Ο αγώνας αφορά την ασυλία και είναι κρίσιμος. Αν δεν κερδίσουν οι Διάσημοι η συνθήκη της ομάδας τους θα αλλάξει δραματικά. Οι Μαχητές είναι πιο ψύχραιμοι και δείχνουν να έχουν ξεπεράσει τα πιο δύσκολα προβλήματα. Οι δύο ομάδες ετοιμάζονται για τον κρίσιμο αγώνα…

Survivor | Εύη: Δεν θα με επηρεάσει ο Σώζων | 09/05/2018

Κλείσιμο
Survivor | Χάρης: κλονίστηκαν οι Διάσημοι... | 09/05/2018


Η «δύσκολη» ώρα της ασυλίας


Ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχεται τις δύο ομάδες και τους μιλά για την κατάσταση όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μετά την ένωση. Και εκείνος θεωρεί πως το πρόβλημα αρχίζει και τελειώνει στην διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ Σώζοντα και Εύης. Ο Νάσος διαφωνεί και πιστεύει πως φταίει και κάτι ακόμη και πως δεν μπορεί μόνο ο καβγάς των δύο παικτών να δημιουργεί τόσο μεγάλη αναστάτωση. Η Δαλάκα εξομολογείται πως η αποχώρηση του Στέλιου επηρέασε αρνητικά, όπως και οι εντάσεις. Όμως, όπως πολύ σωστά θα πει, ο καθένας θα πρέπει να αναζητήσει στον εαυτό του τις αιτίες που οδηγήθηκαν ως εκεί. Και η Εύη θα υποστηρίξει ότι καλό θα ήταν να μένουν στην άκρη οι όποιες διαφορές. Ο Σώζων θα μας «στείλει αδιάβαστους» και θα πει πως δεν επηρεάζει και δεν ασχολείται κανείς με το γεγονός ότι μετέτρεψε την παραλία σε ναρκοπέδιο.

Οι Μαχητές βρίσκονται σε πολύ διαφορετικό mood. Ο Ηλίας θα ερμηνεύσει την ήττα λέγοντας πως η ένταση και τα ατομικά προβλήματα αποπροσανατολίζουν τους παίκτες από τους αγώνες.

Ο αγώνας ξεκινά και το πρώτο ματσάρισμα είναι ο Μιχάλης και ο Κωνσταντίνος. Δύσκολος και σύνθετος ο στίβος μάχης, πιο συναρπαστικός από τους τελευταίους. Ο Μιχάλης είναι πολύ δυνατός και θα κάνει εύκολα το 1- 0 για τους Διάσημους.

Ακολουθούν Εύη και Μελίνα. Η Σαλταφερίδου οριακά θα νικήσει την Μελίνα και θα κάνει το 2 – 0 για τους Διάσημους. Τσίλης και Χάρης είναι οι επόμενοι παίκτες. Η ικανότητα του Χάρη στον στόχο θα κάνει τη διαφορά κι έτσι το σκορ θα γίνει 2 -1.

Η ώρα της Δαλάκα απέναντι στην σταθερή επιλογή της, την Ροδάνθη. Κάποιος να πει στη Ροδάνθη ότι ο στόχος δεν είναι να κάνει κούνια αλλά να ρίξει τα τοτέμ. Μέχρι βέβαια να ενημερωθεί έχει χάσει και το σκορ για τους Διάσημους γίνεται 3 -1 .

Πάνος και Σώζων. Ο Πάνος θα μειώσει σε 3 – 2 για τους Μαχητές. Αυτός και ο Χάρης είναι οι δύο παίκτες των Μαχητών που «κεντάνε» στους στόχους σε αντίθεση με Αγόρου και Τσεπάνη που αν και γρήγοροι είναι άστοχοι.

Νικόλας και Γιάννης. Ο Αγόρου πηγαίνει βολίδα, είναι άπιαστος. Και όπως είπαμε αν και φτάνει πρώτος όπως συνήθως στον στόχο χάνει το προβάδισμα. Όμως η ατυχία του Τσίλη θα τον προδώσει και έτσι οι Μαχητές ισοφαρίζουν. Το σκορ είναι 3 -3.

Εύη εναντίον Ροδάνθης. Αστοχες πολύ και οι δύο. Συγκλονιστική αναμέτρηση με την Εύη μετά από 200 βολές να τα καταφέρνει και να δίνει προβάδισμα στους Διάσημους με 4 – 3.

Ακολουθούν Χάρης και Μιχάλης. Δύο πολύ εύστοχοι παίκτες με τον Χάρη να είναι εξαιρετικός. Απίστευτα γρήγορος θα καταφέρει να ρίξει και τα τέσσερα τοτέμ και να ισοφαρίσει σε 4 - 4 για τους Μαχητές.

Τιτανομαχίας ώρα. Δαλάκα εναντίον Μελίνας. Αγωνία στους πάγκους. Η Μελίνα θα αναδειχθεί νικήτρια και πλέον οι Μαχητές προηγούνται με 5 – 4.

Η ώρα του Σώζοντα απέναντι στον Τσεπάνη. Ο Κωνσταντίνος θα χτυπήσει στο κεφάλι και θα διακοπεί ο αγώνας προκειμένου να τον δουν γιατροί. Αναγκαστικά θα βγει εκτός και θα αντικατασταθεί από τον Χάρη ο οποίος φυσικά θα κερδίσει και θα κάνει το 6 – 4.

Survivor | Τραυματισμός του Κωνσταντίνου | 09/05/2018


Πάνος εναντίον Τσίλη. Ο Γιάννης θα τα καταφέρει να νικήσει και θα μειώσει για τους Διάσημους και το σκορ θα γίνει 6 -5.  Ντάρια και Δαλάκα. Η Κατερίνα θα ισοφαρίσει σε 6 – 6.  Μιχάλης και Ηλίας σε συναρπαστικό αγώνα. Δυνατοί παίκτες και οι δυο τους. Το τελευταίο τοτέμ θα κρίνει τον αγώνα και ο πόντος θα πάει στους Διάσημους. 7 – 6 το σκορ.

Εύη και Μελίνα με την Εύη να σημειώνει εξαιρετική επίδοση και να κάνει το 8 – 6 για τους Διάσημους. Σώζων και Χάρης είναι οι επόμενοι. Φαινόμενο ο Χάρης, απίστευτος. Στον στόχο είναι άπιαστος ο άνθρωπος. Θα μειώσει για τους Μαχητές σε 8 – 7. Μουρούτσος εναντίον Αγόρου και έχοντας πολύ καλό στόχο ο Μιχάλης θα κάνει το 9 – 7 για τους Διάσημους.

Εύη και Μελίνα. Η Μελίνα κάνει την ανατροπή και παρά το γεγονός ότι η Εύη είχε προηγηθεί τελικά θα την κερδίσει και θα μειώσει σε 9 – 8.
Χάρης και Τσίλης και δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ο Χάρης δεν πιάνεται και ισοφαρίζει για τους Μαχητές σε 9 – 9. Πλέον όλα θα παιχτούν στον πόντο.

Ξεκινούν Δαλάκα και Μελίνα. Πρώτη, με ελάχιστη διαφορά η Κατερίνα σηκώνει τη σημαία και ο Μιχάλης ξεκινά. Ακολουθεί με ελάχιστη διαφορά ο Χάρης. Η ώρα της κρίσης στον στόχο. Ο Χάρης επιβεβαιώνει το αήττητό του. Το σκορ θα γίνει 10 – 9 με τους Μαχητές να κερδίζουν την ασυλία και τους Διάσημους να οδηγούνται για μία ακόμη φορά σε Συμβούλιο στο οποίο θα πρέπει να προτείνουν υποψήφιους για αποχώρηση.

Survivor | Μιχάλης, Κατερίνα vs Χάρης, Μελίνα | 09/05/2018


Οι Μαχητές θα απολαύσουν τη νίκη τους και θα ευχηθούν και χρόνια πολλά στην Βιργινία η οποία έχει γενέθλια.

Ο Τανιμανίδαρος θα αποκαλέσει τον Χάρη «Sniper» και θα έχει δίκιο. Τύφλα να έχει ο Μπράντλεϊ Κούπερ στην ομώνυμη ταινία. Ο Τσεπάνης επιστρέφει με πέντε ράμματα στο κεφάλι, ευτυχώς δεν έχει κάτι πολύ σοβαρό.

Ο Μιχάλης κάνει απολογισμό των συνεχόμενων ηττών και περιγράφει με μελανά χρώματα την κατάσταση στην ομάδα των Διασήμων.

Αγώνας ατομικής ασυλίας Διασήμων

Πριν ξεκινήσει το αγώνισμα πολυτιμότερη παίκτρια βάση των στατιστικών στοιχείων ανακοινώνεται η Εύη Σαλταφερίδου. Οι υπόλοιποι θα αγωνιστούν προκειμένου να αναδειχθεί ένας, αυτός που θα κερδίσει την δεύτερη ατομική ασυλία. Τσάμπα την διάλεγε την Ροδάνθη η Δαλάκα…

Νικήτρια στο αγώνισμα θα είναι η Κατερίνα οπότε για μία ακόμη φορά οι γυναίκες της ομάδας θα είναι εκτός της διαδικασίας αποχώρησης.

Survivor | Αγώνισμα ατομικής ασυλίας | 09/05/2018


Θα ακολουθήσει το Συμβούλιο στο οποίο για μία ακόμη φορά θα γίνει απόπειρα αποκωδικοποίησης της έχθρας Εύης – Χάρου. Από την πλευρά της η Εύη θα πει σαν την Καιτούλα την Γαρμπή, ότι πρόκειται για ασυμφωνία χαρακτήρων ενώ θα χρεώσει στρατηγική στον Σώζοντα. Ο Σώζων θα κατηγορήσει για μία ακόμη φορά την Εύη και την οικουμένη και ο Νάσος δεν μπορεί πλέον να βγάλει άκρη. Με λίγα λόγια, μαλλιοκούβαρα κανονικά, όπως συνηθίζεται τελευταία.

Ακολουθεί η ψηφοφορία για τον πρώτο υποψήφιο ο οποίος θα είναι ο Σώζων. Στη συνέχεια, Δαλάκα και Σαλταφερίδου θα προτείνουν Μουρούτσο και Νάσο και κάπως έτσι θα συμπληρωθεί η τριάδα των υποψηφίων για αποχώρηση. Στο twitter το γλέντι θα αρχίσει από νωρίς και ο Μιχάλης με τον Σώζοντα κονταροχτυπιούνται για το ποιος είναι αυτός που θέλει το κοινό να αποχωρήσει.

Το βράδυ θα τα μάθουμε όλα. Μέχρι τότε, τηλεθεατάρες, φωτιά στα πληκτρολόγια. Σχολιάστε ελεύθερα.

Survivor | Συμβούλιο Ψηφοφορίας | 09/05/2018
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης