Ένα ΜΙΝΙ αυτοκίνητο αποκλειστικά για το γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ

Ένα ΜΙΝΙ αυτοκίνητο αποκλειστικά για το γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ

Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ειδικά για το βασιλικό γάμο – Στη συνέχεια θα δοθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα και θα βγει σε δημοπρασία

mini_harry
Ένα αυτοκίνητο ΜΙΝΙ αποκλειστικά σχεδιασμένο για το γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ κατασκεύασε η εταιρεία.

Μετά το γάμο, το αυτοκίνητο θα βγει σε δημοπρασία από το φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει να δοθεί το ζευγάρι.

Το αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ειδικά για το γάμο είναι ένα βαμμένο σε Crystal White μοντέλο, με διακοσμητικές ρίγες σε ασημί-μπλε, ενώ η μαύρη λωρίδα που αγκαλιάζει το αυτοκίνητο έχει μπλε ματ ασημί φινίρισμα.

Το πλαίσιο της εξαγωγικής μάσκας είναι χρώμιο, οι λαβές θυρών και τα πλαίσια των προβολέων και των πίσω φώτων ολοκληρώνονται με ένα blue-black διάφανο βερνίκι και οι μεταλλικές ζάντες είναι ματ dark-blue.

Στο εσωτερικό, η οροφή έχει ένα πολύχρωμο φινίρισμα, που είναι φτιαγμένο με το χέρι και συνδυάζει στοιχεία από τις εθνικές σημαίες του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ, χώρα καταγωγής της Μέγκαν μαρκλ.

Στη μεγάλη διακοσμητική λωρίδα μπροστά από το κάθισμα του συνοδηγού έχουν σημειωθεί τα μικρά ονόματα του γαμπρού και της νύφης, όπως και η ημερομηνία του γάμου και ευχές προς τους νεόνυμφους.

Κλείσιμο
Ξεχωριστό στοιχείο της καμπίνας είναι η χειροποίητη οροφή η οποία φέρει μία αφηρημένη εκδοχή της σημαίας Union Jack στη μία πλευρά και την αποτύπωση της Αμερικανικής σημαίας (Stars & Stripes) με διάτρητες επιφάνειες και ραφές στην άλλη πλευρά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης