Met Gala: Η πρόταση γάμου στα σκαλιά και το... σπρώξιμο της Kendall Jenner

Met Gala: Η πρόταση γάμου στα σκαλιά και το... σπρώξιμο της Kendall Jenner

Ποιες ηταν οι πιο... περίεργες εμφανίσεις;

kendal-new_main
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το πιο σημαντικό γεγονός της μόδας τράβηξε πάνω του το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Το ραντεβού ήταν προκαθορισμένο. 7 Μαίου, στη γνωστή του τοποθεσία, στο Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης.

Το θέμα του φετινού Met Gala ήταν...Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination, με παρουσιάστριες την Amal Clooney, τη Rihanna και τη Donatella Versace.

Οι διάσημες καλλονές έκλεψαν την παράσταση με τις στυλιστικές επιλογές τους, αλλά τη «δόξα» για λίγα λεπτά τους έκλεψε ο ράπερ 2 Chainz.

O διάσημος μουσικός λοιπόν, εξέπληξε τους πάντες και έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του, στο κόκκινο χαλί του λαμπερού event!

Ο 2 Chainz λοιπόν, σαν σωστός gentleman, γονάτισε στο ένα πόδι και ζήτησε από την Natasha Ward να παντρευτούν. Φυσικά και η Ward είπε «ναι», κάνοντας αυτή τη στιγμή την πιο τρυφερή του διάσημου gala.


Δείτε την εικόνα από το instagram:



Κλείσιμο

A #MetGala propsal from @2chainz. She said “yes”! #MetHeavenlyBodies #2chainz

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Met (@metmuseum) στις




Εν τω μεταξύ, σήμερα, έχει γίνει viral στο διαδίκτυο  η Kendall  Jenner όχι όμως για την λαμπερή εμφάνιση που έκανε στα λευκά. Το μοντέλο, έχει γίνει viral, καθώς πήγε αποφασισμένο να βγάλει την τέλεια φωτογραφία στο κόκκινο χαλί. Η Kendall, ήταν τόσο αποφασισμένη αφού μπροστά στους φωτογράφους έσπρωξε απαλά, όπως θα δείτε,  έναν υπάλληο της ασφάλειας του Met Gala γιατί της χάλαγε το κάδρο. 


Δείτε παρακάτω το viral βίντεο με το super model: 



Κατα τ' άλλα το φετινό θέμα της διοργάνωσης προσέφερε αρκετό θέαμα στο κοινό. Την κορυφαία εμφάνιση είχε η Rihanna, η οποία έδειξε να εμπνέεται από τον ίδιο τον Πάπα.


000_14M8KZ



Ομοίως, υπήρχαν και πολλοί «άγγελοι», με κυρίαρχη την Katy Perry σε ένα σύνολο με τεράστια φτερά, ενώ την προσοχή τράβηξε και η Madonna η οποία είχε προκαλέσει την Καθολική εκκλησία το 1989, με το τραγούδι της Like A Prayer.

000_14M94I



Δέιτε στο βίντεο την εμφάνιση της Madonna:




Παρακάτω δείτε μερικές... περίτεχνες εμφανίσεις και ξεχωρίστε τα στέμματα και τα στολίδια των μαλλιών που φέτος έκαναν πάταγο!


000_14M8S6


000_14M8X0
000_14M94V
000_14M8XZ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης