Τι είναι αυτό που βρήκε ο πρίγκιπας Χάρι στη Μέγκαν Μαρκλ;

Τι είναι αυτό που βρήκε ο πρίγκιπας Χάρι στη Μέγκαν Μαρκλ;

Τι έχει η Μέγκαν που δεν το είχαν οι καλλονές που βρέθηκαν κατά καιρούς στο πλευρό του - Τι θεωρούν άτομα που τον ξέρουν από μικρό 

harry_meghan
Από την αγκαλιά του έχουν περάσει ουκ ολίγες αιθέριες υπάρξεις. Κι όμως! Ο πρώην «Δον Ζουάν» των βρετανικών Ανακτόρων αποφάσισε να νοικοκυρευτεί και μάλιστα να νυμφευτεί μία γυναίκα μεγαλύτερή του, μ΄ ένα διαζύγιο στην «πλάτη», που δεν έχει τη «γκλαμουριά» των άλλων γυναικών - κυρίως μοντέλα -που βρέθηκαν κατά καιρούς στο πλευρό του.

Η Μέγκαν Μαρκλ, μία απλή θνητή, Αμερικανίδα ηθοποιός, μιγάδα, χωρισμένη και ακτιβίστρια, προσαρμόστηκε ταχύτατα στη σχέση τους. Από το πρώτο ραντεβού με τον πρίγκιπα Χάρι,η Μέγκαν ήταν χαλαρή, του έδειξε ένα γήινο πρόσωπο.

«Ήταν εντελώς χαλαρή»,υποστηρίζει ένας φίλος του ζευγαριού. «Γι΄ αυτήν ήταν ένα κανονικό ραντεβού, δεν αισθανόταν ότι βγαίνει μ΄ έναν πρίγκιπα... Ένα πράγμα ήταν διαφορετικό γι΄ αυτήν: η παρουσία δύο αστυνομικών, ενός άνδρα και μιας γυναίκας που είχαν η σκιά τους», προσθέτει.

Οι... πρώην σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι

Η τελευταία γυναίκα που είχε στο πλευρό του πριν γνωρίσει τη γυναίκα τη ζωής του ήταν μία πανέμορφη ξανθιά, η 26χρονη Ρεμπέκα Γουντχεντ, πρώην μοντέλο που διαφήμιζε ρούχα για σκι.
Κλείσιμο

Η Λάουρα Γκεάρντ-Λι, συνομήλικη του πρίγκιπα Χάρι, είχε λάβει πολλά ερωτικά του γράμματα, όμως εκείνη, του απαντούσε αδέξια... Σήμερα είναι παντρεμένη με τον χρηματιστή Φίλιπ Κάγε.

Η Άστριντ Χάρμπορντ, φίλη της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, εθεάθη πολλές φορές να νυχτοπερπατά με τον πρίγκιπα Χάρι. Σήμερα, η 36χρονη Άστριντ είναι διευθύντρια νυχτερινού κέντρου.

Η Κάρολαιν Φλακ, τηλεπαρουσιάστρια, δεν μπορούσε να δεχτεί ότι ο πρίγκιπας Χάρι της έκλεβε την αίγλη. Η Καμίλα Θέρλοου από το Εδιμβούργο εθεάθη στο 2014 να φιλιέται με τον πρίγκιπα Χάρι στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Tonteria στην Τσέλσι. Έχει εργαστεί στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Halo Trust. Σήμερα η 27χρονη Καμίλα κάνει καριέρα στην τηλεόραση.

Caroline_Flack
Η Καρολάιν Φλακ, πρώην του πρίγκιπα Χάρι 

Η σταρ της ποπ, Έλι Γκούλντιν, είχε διασκεδάσει τους καλεσμένους στη γαμήλια δεξίωση του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. Ο φακός τους απαθανάτισε να φιλιούνται σε αγώνα πόλο το 2016, λίγες ημέρες προτού ο κοκκινομάλλης πρίγκιπας γνωρίσει τη Μέγκαν. Σήμερα η 31χρονη Έλι έχει σχέση με τον έμπορο τέχνης Κασπάρ Τζόμπλινγκ.

Ellie_Goulding
Η Έλι Γκούλντιν, σταρ της ποπ, με την οποία ο πρίγκιπας Χάρι είχε φλερτ λίγες ημέρες πριν γνωρίσει την Μέγκαν

«Η Μέγκαν έχει όλα όσα θέλει ο πρίγκιπας Χάρι»

Η Μέγκαν ήταν εντελώς διαφορετική από τις άλλες γυναίκες του πρίγκιπα Χάρι.

Εκτός από όμορφη είχε ένα άλλο ατού: δεν την ενδιέφερε να γίνει γνωστή βγαίνοντας ραντεβού με τον πρίγκιπα Χάρι. Ήδη έκανε καριέρα στην τηλεόραση ως ηθοποιός αυτό όμως που άγγιξε τον πρίγκιπα ήταν η πλούσια φιλανθρωπική της δράση. Ο πρίγκιπας Χάρι είδε στη Μέγκαν τη μέλλουσα σύζυγό του, όπως υποστηρίζουν όλοι βρίσκονται κοντά του, γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail. Κατάλαβε ότι μαζί της μπορούσε να κάνει οικογένεια. Απλή και προσιτή, η Mέγκαν τον έπεισε με τον τρόπο της ότι ήταν η γυναίκα της ζωής του.

«Η Μέγκαν έχει όλα όσα θέλει ο πρίγκιπας Χάρι», λέει ένας παράγοντας του παλατιού υπό καθεστώς ανωνυμίας που γνωρίζει από... μωρό τον πρίγκιπα.

«Δεν είναι μόνο όμορφη και έξυπνη, αλλά συμμετείχε σε ανθρωπιστικές και φιλανθρωπικές οργανώσεις. Υπάρχει επίσης κι άλλος ένας κρίσιμος παράγοντας: η μητέρα του, η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα θα είχε εγκρίνει το γάμο τους», προσθέτει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης