Ο Σταμάτης Σπανουδάκης μιλάει πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας του

spanoudakis-stamatis-1

Καθηλώθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο

Επειτα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω μιας σοβαρής περιπέτειας υγείας, ο Σταμάτης Σπανουδάκης δεν διστάζει να μιλήσει για το πρόβλημα που τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο: «Ο Αγιος Σπυρίδων, εκτός από τα όσα ξέρουμε γι’ αυτόν, πιστεύω ότι έχει και πολύ χιούμορ. Με σήκωσε από το καροτσάκι, όπου ήμουν λόγω αφόρητων πόνων στη μέση, τις δύο μέρες που χρειάστηκαν για τη συναυλία στην Κέρκυρα. Φεύγοντας, επανήλθα στον πόνο και στο πρόβλημα. Άρα, ο άγιος με έκανε καλά μόνο για την Κέρκυρα και τους Κερκυραίους! Χρειάστηκαν μετά δύο χρόνια και δύο εγχειρήσεις για να επανέλθω στην “κανονικότητα”. Ας μην ξεχάσω τους γιατρούς, που, ο Θεός να τους έχει καλά, με στήριξαν και με γιάτρεψαν με τις γνώσεις τους. 'Ολη αυτή η περίοδος ήταν για εμένα ένα μεγάλο μάθημα. Επίσκεψη Θεού, λένε οι γέροντες την αρρώστια και τον πόνο. Πόσο δίκιο έχουν!» δήλωσε σε συνέντευξη στη Real.

ΣΧΟΛΙΑ (10)

Gavriil Michas

Πρόοδο με χαρά και με ευχές πολλές γεμάτες από ανταμοιβές κάθε είδους για την καλλιέπεια των έργων σου. Να είσαι πάντα καλά.

Φιλόμουσος

Από καρδιάς, να είσαι καλά.

Περαστικά

Επειδή είμαι και εγώ ομοϊδεάτης, δεν θα πω την αρνητική γνώμη που έχω για τη μουσική του, ότι δηλαδή είναι δυσανάλογα υπερτιμημένη, και τούτο για πολιτικούς λόγους.

Άσχετα

Γιατί συγχέεται τα πράγματα; Η εκτίμηση που μπορεί να έχουμε για την προσωπικότητα και το ήθος ενός ανθρώπου δεν μπορεί να επηρεάζεται απο τις μουσικές μας προτιμήσεις . Επίσης , ποιος σας είπε ότι στις ελεύθερες κοινωνίες είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίζουμε τους ομοϊδεάτες δημιουργούς ;

Γιώργης (πραγματικός)

φίλε, όσο ομοϊδεάτης και αν είμαι με κάποιον, αν παράξω βελάσματα (με σεβασμό στην φύση και την πανίδα) δεν θα με ακούσει κανείς. Προσωπικά δεν συγκινούμαι από ομοϊδεάτες αλλά από ανθρώπους με ωραία μουσική. Και ο Σταμάτης Σπανουδάκης ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Ο Ολοκληρωμένος Δημιουργός

Ο Κος Σταμάτης Σπανουδάκης- με την μουσική του στηρίζει το κάθε θέμα που πραγματεύεται. Στο φίλμ Απουσίες του Γιώργου Κατακουζηνού , φτάνει σε ύψιστα σημεία μουσικής υποστήριξης του όλου σεναρίου του φίλμ ( που είναι απ τα καλύτερα φίλμ από καταβολής Ελληνικού κινηματογράφου ). Τα σημάδια της αριστουργματικής μουσικήςσύνθεσης είναι απ την αρχή του φίλμ κατανοητά, όταν με απίστευτη μνημειώδη πλέον στην ιστορία του κινηματογράφου, εισαγάγει το όλο θέμα της φθοράς και της φινέτσας της φθοράς που ακολουθεί στο σενάριο και την κινηματογραφική εκδοχή του. Η πτώση προς τον θάνατο απ την καρδιά του του ηθοποιού Νίκου Τζόγια , στα σκαλιά του σπιτιού. Το βάθος του μουσικού κλασσικισμού ( η περιγραφή της ουσίας λιτά ) του Κου Σπανουδάκη είναι εμφανές. Και η αναζητήσή του πάνω σε σύγχρονες φόρμες και μέσα μουσικής , τον κατατάσουν στους ολοκληρωμένους μουσικούς Δημιουργούς ανά τον κόσμο. Ο ίδιος νάναι καλά , να ξεπεράσει τις δυσκολίες του ( κοινός κλήρος των ανθρώπων οι δυσκολίες υγείας) και να μην αποτελέσουν αυτές οι δυσκολίες εμπόδιο ( εξηγήσιμο) για να στερηθούμε τις δημιουργίες του. Να τις υπερβεί και θα τις υπερβεί.

Γιώργης (πραγματικός)

Καλή δύναμη και καλή ανάρρωση στον Σταμάτη και σε όλο τον κόσμο που υποφέρει.

ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ - ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ---- υ.γ. όχι λόγια όπως αλλοι , αλλά με ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ---

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΚΗΣ

Καλή αναρρωση Σταματη.

Ο Θεός να τον έχει καλά

και να γεμίζει τις ζωές μας και τις ψυχές μας με την μουσική του και τον λόγο του!..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης