Πόλεμος στο Survivor: Εκτός ο Στέλιος, σώθηκε ο Χάρος

Πόλεμος στο Survivor: Εκτός ο Στέλιος, σώθηκε ο Χάρος

Ενταση και λογομαχίες με απίστευτες αποκαλύψεις κυριάρχησαν στο Συμβούλιο του νησιού με αποχώρηση έκπληξη και τον Χάρο σε ρόλο κινούμενης «νάρκης»

survivor-agonismata
Η επόμενη ημέρα από το Συμβούλιο θα βρει τους παίκτες να συζητούν για τις υποψηφιότητες. Κυρίως στην ομάδα των Διασήμων η οποία ετοιμάζεται για μία ακόμη απώλεια. Ο Σώζων κάνει βόλτες και μιλάει με τον εαυτό του.

Ούτως ή άλλως ελάχιστοι του μιλούν οπότε πάει στα σίγουρα. Αφού απελπίζεται από τους Διάσημους αποφασίζει να πάει να πλευρίσει τη Βιργινία και τη Ντάρια τις οποίες έβλεπε από την τηλεόραση, όπως θα εξομολογηθεί. Θα αρχίσει φυσικά να παραπονιέται και να κατηγορεί τον Στέλιο. Πρωτότυπο. Μέχρι και ότι του έχει «κόψει το οξυγόνο του» θα πει. Τα κορίτσια τον ακούνε, τι να κάνουν κι αυτές οι έρμες. Εδώ μέχρι κι εμείς αντέχουμε, τηλεθεατάρες. Διαβάζω και καθημερινά τα σχόλια σας, όλα, ένα προς ένα και σας βρίσκω προβληματισμένους με τον χαρακτήρα του Χάρου…

Survivor | Εύη:  Ήρθε διαβασμένος ο Σώζων | 03/05/2018


Εντωμεταξύ αυτός συνεχίζει να μιλάει ακατάπαυστα. «Κατάλαβα ότι είναι σαν ένα μεγάλο παιδί που έχει έρθει με ενθουσιασμό στο Survivor» θα πει η Βιργινία. Πού να ήξερε;
Κλείσιμο
Φτάνει να πει ότι μιλάει με πολύ σεβασμό στην Εύη. Αλλά ήξερε κατά τ’ άλλα ότι θα είναι υποψήφιος. Ζω για την στιγμή που θα πάει να τα πει και στον Αγόρου.

Survivor | Σώζων: Δεν με αποδέχεται η ομάδα γιατί... | 03/05/2018


Το κορυφαίο γεγονός είναι ότι οι φακές των Μαχητών περπάτησαν και βγήκαν έξω από το μπαούλο και τις βρήκε ο Ηλίας. Βρε, τις άτιμες…

Survivor | Μελίνα: ο Χάρης δεν θα δώριζε κάτι στους συμπαίκτες του | 03/05/2018


Με έπαθλο μπάρμπεκιου στους καταρράκτες

Οι δύο ομάδες πηγαίνουν στην παραλία όπου τους περιμένει ο Γιώργος Λιανός προκειμένου να τους ανακοινώσει το εντυπωσιακό έπαθλο που είναι μπάρμπεκιου και κολύμπι στους καταρράκτες. Ο μόνος που δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού είναι ο Στέλιος.

Τσίλης και Κωνσταντίνος το πρώτο αντίπαλο ζευγάρι. Ο Τσεπάνης θα προηγηθεί σημαντικά αλλά θα κάνει κάποιο λάθος και θα καθυστερήσει. Ετσι ο Τσίλης θα κερδίσει τον πρώτο πόντο.

Μουρούτσος και Χάρης. Το σκορ θα γίνει 2 – 0 με τη νίκη του Μιχάλη.

Survivor | Μιχάλης Μουρούτσος vs Νικόλας | 03/05/2018


Εύη εναντίον Μελίνας και το σκορ γίνεται 3 -0.

Νάσος και Αγόρου. Ο Νικόλας μειώνει σε 3- 1. Το αγώνισμα δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τα ίδια και τα ίδια. Βουτιές και πλακάκια να σπάνε τόσο μονότονα…

Οι Διάσημοι θα βρεθούν να προηγούνται με την Δαλάκα, την Εύη, τον Νάσο, τον Μιχάλη και τον Σώζοντα να σημειώνουν νίκες αλλά οι Μαχητές που έχουν αποδείξει ότι δεν «μασάνε» θα κάνουν για μία ακόμη φορά την ανατροπή και θα ισοφαρίσουν το ματς σε 9 – 9 κάνοντας στο τέλος την ανατροπή και φτάνοντας στη νίκη με 10 -9.

Survivor | Κατερίνα Δαλάκα vs Ντάρια | 03/05/2018


Το έπαθλο φαγητού θα πάει σε αυτούς μετά από πολύ καιρό. Θα μεταφερθούν στους καταρράκτες όπου θα διασκεδάσουν και θα κολυμπήσουν, θα χαλαρώσουν και θα απολαύσουν ένα πολύ ωραίο γεύμα. Χωριάτικη σαλάτα με κρεατικά στη σχάρα. Εχουν πολλές εβδομάδες να φάε τόσο καλά και να νιώσουν επιτέλους ότι το παιχνίδι γυρίζει και μπορούν να είναι νικητές.

Survivor | Εκδρομή σε ειδυλλιακό σκηνικό για τους Μαχητές | 03/05/2018


Πολεμικό Συμβούλιο


Αυτά που θα γίνουν και όλα όσα θα ακουστούν στο Συμβούλιο που ακολουθεί είναι πρωτοφανή αλλά αναμενόμενα. Ο εμφύλιος Σώζοντα - Διασήμων έχει αρχίσει εδώ και καιρό και πλέον με υποψηφίους προς αποχώρηση θα κορυφωθεί.

Ο Στέλιος Κρητικός μάλιστα θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις οι οποίες σκιαγραφούν τον νεοφερμένο παίκτη των Μαχητών. Ένα άνθρωπο που κάθε λίγο και λιγάκι αρέσκεται να κατηγορεί άνδρες και γυναίκες στην κάμερα παίζοντας το και λίγο «Κινέζος» δήθεν τάχα μου.

Survivor | Το Συμβούλιο του Νησιού: Κόντρα Στέλιου και Σώζοντα | 03/05/2018


«Αναρωτιέται και ψάχνει ενόχους ανάμεσα σε εμάς και δεν έχει αναλογιστεί ποτέ τι λάθος κάνει ο ίδιος. Η πρώτη του κουβέντα όταν μπήκε στο παιχνίδι, όταν διαλέξαμε τα δύο κορίτσια και το αγόρι μετά, ήταν να έρθει σε μένα και μου είπε “αυτή τη μελαχρινή γιατί την πήρατε; Είναι κουτσομπόλα και ανακατώστρα”. Εκεί συνειδητοποιώ εγώ ότι υπάρχει πρόβλημα ήδη στην ομάδα. Όταν την επόμενη μέρα κάναμε τη μοιρασιά στο φαγητό, μόλις έφυγαν οι γυναίκες, αυτό που ακούμε “είναι δυνατόν; Να τρώτε ίδιο οι άντρες και ίδιο οι γυναίκες; Είναι δυνατόν οι γυναίκες να πεινάνε πιο πολύ από εμάς;”. Το ίδιο βράδυ ζητάει από τον Μουρούτσο το φαγητό του. Ο Μιχάλης του το δίνει και την επόμενη μέρα διαπιστώνουμε ότι ο Σώζων είχε φαγητό στην τσάντα του. Απλά ήθελε εκείνο το βράδυ να φάει άλλο φαγητό για να έχει την ασφάλεια ότι “έχω φαγητό”». Αυτά είναι μερικά μόνο από όσα θα πει ο Κρητικός ενώ θα προσθέσει ότι ούτε ο Νάσος θα γλυτώσει από τα δηλητηριώδη βέλη του Χάρου και φυσικά εφόσον εξαντλήθηκαν όλα τα άτομα των Διασήμων, άπλωσε τα πλοκάμια του στους Μαχητές. Όπως αποκαλύπτεται στη συνέχεια, η Ντάρια πλησίασε την ομάδα των Διασήμων και μετά τη συζήτηση που είχαν μαζί του ρώτησε τους παίκτες γιατί τον απομονώνουν, προφανώς γιατί η κοπέλα δεν κατάλαβα.

Survivor | Αποχώρηση | 03/05/2018


Ολη την αλήθεια θα την πει η Εύη. Όχι μόνο στο Συμβούλιο αλλά και πολύ νωρίτερα, όταν θα προσπαθήσει να σκιαγραφήσει όχι τον χαρακτήρα του αλλά τον «ρόλο» του. Γιατί αυτό που επί της ουσίας του καταλογίζει είναι ότι προσπαθεί να το παίξει «Ντάνος». Υποδυόμενος το καλό λαϊκό παιδί το οποίο είναι δυνατό αγωνιστικά αλλά όλοι το έβαλαν στη γωνία και το «χτυπάνε» με κάθε τρόπο γιατί βλέπουν να κερδίζει έδαφος απέναντι στο κοινό που παρακολουθεί και που φυσικά ψηφίζει.

Μόνο που ο Ντάνος ήταν ακριβώς αυτό και ζούσε ακριβώς αυτή την κατάσταση. Ούτε υποδύθηκε κάτι που δεν ήταν ούτε κατέστρωσε σχέδιο προκειμένου να κερδίσει τους τηλεθεατές.
Η περίπτωση Σώζοντα είναι πρωτοφανής στα χρονικά του «Survivor”. Η ανακοίνωση του ονόματος του παίκτη που αποχωρεί θα τους αφήσει όλους άφωνους και σχεδόν μαρμαρωμένους. Στέλιος Κρητικός. Οι Διάσημοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο κόσμος άφησε τον Χάρο στην ομάδα και επέλεξε τον Στέλιο να φύγει.
Ο Κρητικός θα σηκωθεί ψύχραιμος και θα αποχωρήσει χαιρετώντας τους έναν έναν πολύ «ζεστά». Ακόμη και τον Χάρο θα τον χαιρετήσει, πιο διακριτικά βέβαια, αλλά με ευγένεια και δίχως να του γυρίσει την πλάτη μετά από όσα έγιναν.

Φυσικά και ο Κρητικός έκανε κάποια λάθη. Αλλωστε ο κόσμος που παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν, ή για την ακρίβεια όλα όσα δείχνουν οι κάμερες, δίνουν εδώ και λίγες ημέρες την δική τους «μάχη» στα κοινωνικά δίκτυα και συγκεκριμένα στο twitter. Ειδικότερα θα χρεώσουν στον Στέλιο απραξία καθώς εδώ και πολλές εβδομάδες λόγω τραυματισμών δεν συμμετείχε στα αγωνίσματα και δεν προσφέρει στην ομάδα του αγωνιστικά. Όπως επίσης θα του χρεώσουν σε κάποια σημεία, αλαζονική συμπεριφορά και ίσως μία εχθρικότητα απέναντι στον Χάρο.

Ωστόσο δεν είναι μόνο ο Κρητικός. Όπως φάνηκε και φαντάζομαι θα φανεί ακόμη πιο έντονα στα επόμενα επεισόδια, ο Σώζων πλέον είναι «κόκκινο πανί» για την ομάδα των Διασήμων. Κανείς δε θέλει να τον συναναστρέφεται ιδιαίτερα ενώ το γεγονός ότι λόγω της αντιπαράθεσής του με τον Κρητικό η ομάδα έχασε έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες της θα είναι κάτι που θα επηρεάσει στο μέλλον. Θα φανούν όλα μέχρι την Κυριακή.
Ως τότε τηλεθεατάρες, πάρτε πληκτρολόγια κι αρχίστε να «πυροβολείτε» όπως μόνο εσείς ξέρετε με σχόλια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης