Χάρης Χριστόπουλος για «Game of Love»: «Ο τηλεθεατής θα μπορεί να δει το… ”ψητό”»

Χάρης Χριστόπουλος για «Game of Love»: «Ο τηλεθεατής θα μπορεί να δει το… ”ψητό”»

Τι ακριβώς εννοεί ο παρουσιαστής; 

mg-3076
Tο ερωτικό παιχνίδι του Ant1, όπου όλα επιτρέπονται και όλα ανατρέπονται, θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Μαΐου στις 21:00 και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη την ίδια ώρα. Οι παίκτες καλούνται να ανταπεξέλθουν σε αποστολές, ραντεβού και κάθε λογής αποδράσεις, με φλερτ και ερωτισμό, με στόχο να κερδίσουν το έπαθλο των 30.000 ευρώ!


O Xάρης Χριστόπουλος, ο οποίος θα παρουσιάζει την εκπομπή, λίγες ημέρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «The Game of love» αποκάλυψε ότι στο παιχνίδι οι τηλεθεατές θα μπορούν να δούν το «ψητό».

«Είμαι τόσο γεμάτος και χαρούμενος γιατί θα είναι το παιχνίδι τόσο μεγάλη ψυχαγωγία για όλους. Πιστεύω θα σας καθηλώσει. Οι παίκτες ήταν πάνω από τις προσδοκίες μου, είναι πολύ καλό το κάστινγκ. Ο τηλεθεατής θα μπορεί να δει το ”ψητό”. Τα δίνουν όλα για όλα οι παίκτες. Το Game of love είναι ένα παιχνίδι αποπλάνησης. Τα όπλα που έχει ο παίκτης είναι να προσπαθήσει να αποκαλύψει ποιος είναι σε σχέση και ποιος όχι. Εκτοπίζοντας τον δεσμευμένο κερδίζεις και προχωράς στο παιχνίδι. Εδώ είναι ζευγάρι όλοι με όλους.Θα δούμε ερωτικό στοιχείο… ”κάργα”», δήλωσε ο Χάρης Χριστόπουλος.



Δείτε περισσότερα στο βίντεο:



Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης