Η Μπριζίτ Μακρόν «πρέσβειρα» της γαλλικής μόδας στις ΗΠΑ

Η Μπριζίτ Μακρόν «πρέσβειρα» της γαλλικής μόδας στις ΗΠΑ

Για την τριήμερη επίσκεψη στις ΗΠΑ η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας ετοίμασε σχολαστικά τη βαλίτσα της, η οποία περιέχει πέντε σύνολα του αγαπημένου της γαλλικού οίκου μόδας - Γιατί η Μελάνια Τραμπ κέρδισε τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές της επιλογές

macron_usa_c
Μπορεί η Μελάνια Τραμπ να χρησιμοποιεί τη «διπλωματία της μόδας» επιλέγοντας να φορέσει δημιουργίες Γάλλων σχεδιαστών κατά την επίσημη επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας στις ΗΠΑ, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με την Μπριζίτ Μακρόν, που ετοίμασε μια βαλίτσα γεμάτη ρούχα από τον αγαπημένο της οίκο Louis Vuitton.

Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του ζεύγους Μακρόν στην οικία του Τζορτζ Ουάσινγκτον στο όρος Βερνόν η Μελάνια Τραμπ φόρεσε μαύρη κάπα Givenchy και γόβες Christian Louboutin για να τιμήσει τους υψηλούς προσκεκλημένους της, ενώ το βράδυ της Τρίτης στο επίσημο δείπνο στον Λευκό Οίκο η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ακολούθησε ξανά τη «διπλωματία της μόδας» και έλαμψε μέσα σε μια εντυπωσιακή τουαλέτα του οίκου Chanel.

Στον αντίποδα, η 65χρονη Μπριζίτ Μακρόν ντύθηκε μόνο με σύνολα του γαλλικού οίκου Louis Vuitton και, όπως αναφέρει το γαλλικό περιοδικό Closer, αυτό δεν συμβαίνει μόνο επειδή η σύζυγος του Γάλλου προέδρου έχει αδυναμία στις δημιουργίες του συγκεκριμένου οίκου και στον διευθυντή του Nicolas Ghesquière αλλά και επειδή «επιθυμεί να προωθήσει τους Γάλλους δημιουργούς στο εξωτερικό».

Οι ενδυματολογικές επιλογές της Μπριζίτ Μακρόν

Από την Δευτέρα 23 Απριλίου, πρώτη ημέρα άφιξης του ζεύγους Μακρόν στην Ουάσινγκτον, η οικοδέσποινα του Ελιζέ έχει ήδη φορέσει τέσσερις δημιουργίες του Louis Vuitton. Την Δευτέρα η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έφθασε στην αμερικανική πρωτεύουσα φορώντας ένα ροζ κασμιρένιο ημίπαλτο αξίας 3.800 ευρώ.

Κλείσιμο
macron_usa_1


Tο βράδυ της ίδιας μέρας στο δείπνο με το ζεύγος Τραμπ η Μπριζίτ Μακρόν επέλεξε ένα σύνολο, φόρεμα και μαντό σε απαλό κίτρινο χρώμα.

macron_usa_2



Την Τρίτη, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου Μακρόν και Τραμπ στον Λευκό Οίκο, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας φόρεσε λευκό φόρεμα με σακάκι στο ίδιο χρώμα, ένα χρώμα που την ίδια μέρα επέλεξε και για το δικό της σύνολο η Μελάνια Τραμπ.

macron_usa_3


Την Τρίτη το βράδυ στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε στον Λευκό Οίκο το ζεύγος Τραμπ στο ζεύγος Μακρόν η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας ήταν λαμπερή με μάξι κρεμ τουαλέτα με χρυσές λεπτομέρειες, του οίκου Louis Vuitton βέβαια, αλλά, όπως παραδέχεται και το γαλλικό περιοδικό Madame Figaro, η Μελάνια Τραμπ είναι εκείνη που κερδίζει τις εντυπώσεις επειδή τόλμησε να αναμίξει στις εμφανίσεις της διαφορετικούς δημιουργούς.

macron_usa_4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης