Τι έκανε ο «Θεός» Ρόμπι Γουίλιαμς στον εαυτό του!

Τι έκανε ο «Θεός» Ρόμπι Γουίλιαμς στον εαυτό του!

Ο Βρετανός καλλιτέχνης έκανε το αμίμητο και χτύπησε στο στέρνο του τατουάζ με το πρόσωπό του

Robbie_Williams
Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πρόσωπα στην Ελληνική Μυθολογία ήταν και ο Νάρκισσος. Ένας ωραίος νέος της Βοιωτίας, γιος της Νύμφης Λειριώπης και του ποταμού Κηφισού χάριν του οποίου και αναπτύχθηκαν πολλοί. Σύμφωνα με το wikipedia σημαντικότερες εξ αυτών των παραδόσεων ήταν η εξής:

Κάποια μέρα καθισμένος ο ωραίος Νάρκισσος κοντά σε μια πηγή είδε το πρόσωπό του στα νερά της πηγής. Γοητεύτηκε από την εικόνα του που καθρεφτιζόταν στο νερό και θέλησε, βυθίζοντας το βραχίονα του στο νερό να τη αιχμαλωτίσει. Επειδή όμως παρά τις προσπάθειές του δεν το κατόρθωνε παρέμεινε στη θέση αυτή αυτοθαυμαζόμενος μέχρι που μαράζωσε και πέθανε. Στη θέση εκείνη μετά από λίγο φύτρωσε το ομώνυμο άνθος ως σύμβολο της φθοράς και των χθόνιων θεοτήτων.

Ε, κάτι τέτοιο θα σκέφτηκε και ο Ρόμπι Γουίλιαμς γιατί δεν εξηγείται αλλιώς η πράξη του. Ο ομολογουμένως καταξιωμένος παγκοσμίως καλλιτέχνης τόσο πολύ θαυμάζει τον εαυτό του που δεν δίστασε να χτυπήσει στο στέρνο του τατουάζ που απεικονίζει το πρόσωπό του. Ο Άγγλος τραγουδιστής ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram όπου απέσπασε εκατοντάδες σχόλια και χιλιάδες likes. Τα σχόλια δικά σας...

UH OH.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robbie Williams (@robbiewilliams) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης