Brigitte ή Melania; Ποια από τις δύο Πρώτες Κυρίες ήταν πιο κομψή;

Brigitte ή Melania; Ποια από τις δύο Πρώτες Κυρίες ήταν πιο κομψή;

Και οι δύο ήταν πάρα πολύ καλόγουστα ντυμένες και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, και όχι μόνο για τις Πρώτες Κυρίες όλου του κόσμου

Foots_Ladies
Δείτε τις εμφανίσεις από την πρόσφατη επίσκεψη του Προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας, στην Αμερική. Μπριζίτ Μακρόν και Μελάνια Τραμπ. Εκτός από Πρώτες Κυρίες της Γαλλίας και των ΗΠΑ αντίστοιχα είναι και δυο πάρα πολύ κομψές και καλοντυμένες γυναίκες που δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνισή τους.

Brigitte ή Melania; Ποια από τις δύο ήταν πιο κομψή στις πρόσφατες κοινές τους εμφανίσεις; Αυτό  είναι το ερώτημα που προκύπτει και το Instyle δίνει απαντήσεις.

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση λοιπόν έγινε στον κήπο του Λευκού Οίκου όπου και συνόδευσαν τους συζύγους τους, που φύτεψαν ένα δέντρο. Φυσικά δε φόρεσαν γαλότσες και jeans, αλλά όπως βλέπετε, ήταν και οι δύο υπέρκομψες. H Brigitte Macron απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι ξέρει πολύ καλά το parisian chic φορώντας ένα pencil φόρεμα σε πολύ απαλό κίτρινο, το οποίο συνδύασε με ασορτί παλτό με μαύρα κουμπιά και μία διακριτική μαύρη κορδέλα, που είχε δεμένη σε έναν μικρό, θηλυκό φιόγκο. Το look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι κλασικές, μαύρες, ψηλοτάκουνες γόβες και μία πάρα πολύ μοντέρνα, μαύρη τσάντα. Και η Melania όμως ήταν εξίσου chic με το μαύρο, στενό φόρεμά της (και οι δύο έχουν αψεγάδιαστη σιλουέτα που όπως και να το κάνουμε βοηθάει) και τη μαύρη, tailored κάπα που φόρεσε από πάνω. Οι γόβες της όπως μπορείτε ενδεχομένως να διακρίνετε ήταν Christian Louboutin και μάλιστα με τακούνι 12 εκατοστών, πιο ψηλό από αυτό της Brigitte. Διαφωνούμε λίγο με την τσάντα της, γιατί θα μπορούσε και αυτή να κρατήσει κάτι πιο ιδιαίτερο από αυτό το απλό, μαύρο clutch.


Κλείσιμο




Στην επόμενη συνάντησή τους όμως ξεκάθαρα νικήτρια -στιλιστικά τουλάχιστον- ήταν η Melania. Να πούμε αρχικά ότι και οι δύο ήταν πάρα πολύ καλόγουστα ντυμένες και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, και όχι μόνο για της Πρώτες Κυρίες όλου του κόσμου. Και οι δύο επέλεξαν λευκά σύνολα. Η Brigitte λοιπόν φόρεσε ένα λευκό φόρεμα με ασορτί, κοντό σακάκι και μαύρες γόβες, ενώ επέλεξε και κάποια διακριτικά κοσμήματα για να κάνει το look της πιο ενδιαφέρον. Η Melania με τη σειρά της φόρεσε λευκή, pencil φούστα, την οποία συνδύασε με ένα belted σακάκι με ασύμμετρο τελείωμα που κολάκευε πάρα πολύ τη σιλουέτα της. Οι έξτρα πόντοι φυσικά πάνε στο λευκό καπέλο αλλά και στις γαλάζιες γόβες που ολοκλήρωσαν ιδανικά το σύνολό της.



Δεν μπορούμε να επιλέξουμε ποια μας άρεσε περισσότερο σ’ αυτές τις δύο εμφανίσεις. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως πρόκειται για δύο από τις πιο καλοντυμένες Πρώτες Κυρίες που προσέχουν πολύ τι φοράνε σε κάθε περίσταση και αυτό φαίνεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης