Δάκρυα και sms για τους Μαχητές που έσπασαν την γκίνια

Δάκρυα και sms για τους Μαχητές που έσπασαν την γκίνια

Οι Μαχητές θα σπάσουν επιτέλους το σερί των Διασήμων 

maxites_survivor
Αυτό που η Ροδάνθη μιλά ως γκουρού του ριάλιτι κάποια στιγμή θα πρέπει να το προσέξουν οι Ατζουνοπαραγωγοί. Μην μας τρελάνουν από τώρα. Εχουμε ακόμη πολύ δρόμο… Πόσο να αντέξουμε όταν η Ροδάνθη αναλύει τους παράγοντες που καθορίζουν τη νίκη ή την ήττα. Η Ροδάνθη που για να αλλάξει πλευρό χρησιμοποιούν γερανό. Μνήσθητί μου, Κύριε…

Survivor | Ροδάνθη: Όταν νικάμε είμαστε ενωμένοι | 24/04/2018


Ο Νάσος θα μιλήσει πολύ όμορφα για τον Νικόλα Αγόρου, τον «ωραίο φωτεινό άνθρωπο» όπως θα τον περιγράψει, ο οποίος είναι παρεξηγήσιμος λόγω εμφάνισης. Προφανώς ο Παπασίλβερ αναφέρθηκε στο πλήθος των τατουάζ στο σώμα του υπεροχότατου «Φράουλα» ο οποίος όπως θα πει και ο Νάσος έχει φωτεινό χαμόγελο αλλά όχι δεύτερες σκέψεις. Θα συμφωνήσουμε ότι το τελευταίο διάστημα ο Νικόλας έχει καταφέρει να μας κατακτήσει σε μεγάλο βαθμό και ότι τελικά όταν είναι πιο άνετος είναι και πιο απολαυστικός.

Στην παραλία των Διασήμων θα γίνει μία συζήτηση για το γεγονός ότι κερδίζουν συνέχεια στα αγωνίσματα και θα το εξηγήσουν λέγοντας πως είναι θέμα ψυχολογίας. Μάλιστα, προς τιμήν τους, οι Διάσημοι θα πουν ότι οι Μαχητές ίσως είναι καλύτεροι αγωνιστικά από αυτούς αλλά συναντούν προβλήματα στη συνεννόηση και στην διάθεση.

Κλείσιμο
Όλα αρχίζουν να μοιάζουν καλύτερα στις Δομινικανές Ακτές…

Αγώνας για την επικοινωνία

Με έπαθλο την επικοινωνία με τους φίλους τους οι παίκτες των δύο ομάδων θα αγωνιστούν με όλη τους τη δύναμη. Εξαιρούνται οι Νάσος, Στέλιος και Νικόλας οι οποίοι θα μείνουν εκτός λόγω τραυματισμών.

Πρώτο αγωνιστικό ζευγάρι θα είναι ο Πάνος και ο Γιάννης. Ο στίβος μάχης ευνοεί όσους έχουν καλή σχέση με το νερό και ο Πάνος θα είναι ο νικητής και σε ταχύτητα και σε ευστοχία και θα κάνει το 1 – 0 για τους Μαχητές πολύ εύκολα και γρήγορα.

Επόμενοι παίκτες είναι ο Σώζων και ο Κωνσταντίνος. Θα καθυστερήσουν λίγο στον στόχο αλλά τελικά νικητής θα αναδειχθεί ο Κωνσταντίνος και θα κάνει το 2 – 0 για τους Μαχητές, οι οποίοι κάνουν ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα.

Εύη και Μελίνα στο επόμενο και το σερί των Μαχητών συνεχίζεται και θα κάνουν το 3 – 0.
Survivor | Έυη Σαλταφερίδου vs Μελίνα | 24/04/2018


Χάρης και Μουρούτσος στο ίδιο έργο θεατές. 4 – 0 για τους Μαχητές που είναι ασταμάτητοι.

Η Ροδάνθη αποχωρεί λόγω τραυματισμού και στη θέση της θα αγωνιστεί η Βιργινία απέναντι από την Δαλάκα. Η Δαλάκα όμως θα σπάσει το σερί των Μαχητών και θα μειώσει σε 4 – 1. Πολύ δυνατή η Κατερίνα ειδικά τελευταία δε χάνει αγώνα.

Τσίλης και Γκότσης. Πολύ νερό απόψε… Ο Ηλίας θα κάνει πολύ εύκολα το 5 – 1 για τους Μαχητές.

Εύη και Ντάρια θα είναι οι επόμενες. Η Ντάρια θα δυσκολευτεί και η Εύη πολύ εύκολα θα μειώσει σε 5 – 2 για τους Διάσημους.
Σώζων και Πάνος ακολουθούν. Θα γίνει το 6 -2 για τους Μαχητές πολύ εύκολα. Όλα τα λεφτά είναι το ύφος του Αγόρου όταν ο Πάνος περιγράφει τα μυστικά του αγωνίσματος κάπως παραστατικά… Εξωγήινο να έβλεπε, καλύτερα θα αντιδρούσε.

Μελίνα και Δαλάκα θα αγωνιστούν και η Μελίνα θα κάνει το 7 – 2 για τους Μαχητές που πλέον έχουν ένα μεγάλο και καθαρό προβάδισμα.
Χάρης και Τσίλης πέφτουν στο νερό και δίνουν την μάχη. Τελικά με δύο εύστοχες βολές ο Χάρης θα κάνει το σκορ 8 – 2.

Εύη εναντίον Μελίνας. Το σκορ θα γίνει 9 – 2 και δείχνει πλέον μη αναστρέψιμο. Οι Μαχητές θυμίζουν τις παλιές καλές τους επιδόσεις και οι Διάσημοι δεν μπορούν να αντιδράσουν αποτελεσματικά μέχρι στιγμής.

Ηλίας και Σώζων. Οι Μαχητές θα πάρουν το ματς με σκορ 10 -2. Θρίαμβος. Θα πανηγυρίσουν τρελά καθώς εκτός από το έπαθλο θα νιώσουν μετά από πολύ καιρό την χαρά της νίκης.
Survivor | Σώζων Παλαίστρος-Χάρος vs Ηλίας | 24/04/2018


Στην επικοινωνία οι Μαχητές θα ανταλλάξουν sms με τα δικά τους πρόσωπα και το πιο συγκινητικό θα είναι το σημείο όπου η Ντάρια θα ξεσπάσει σε λυγμούς και θα μιλήσει πολύ τρυφερά με τον σύντροφό της. Συγκινημένοι θα είναι όλοι οι παίκτες φυσικά καθώς μετά από τόσον καιρό έχουν αρχίσει να νιώθουν έντονα την απουσία των δικών τους ανθρώπων. Ο Νικόλας την παρακολουθεί με τρυφερότητα, ο Χάρης σχεδόν έτοιμος να κλάψει και ο Ηλίας προσπαθεί να συγκρατηθεί. Η ίδια μαζί με τα δάκρυα της αφήνει μικρές εκρήξεις χαράς κάθε φορά που ένα τρυφερό μήνυμα έρχεται, και στο τέλος δηλώνει στην κάμερα πως μετά από αυτή την επικοινωνία νιώθει πολύ πιο δυνατή όπως και η υπόλοιπη ομάδα της.

Οι δύο ομάδες θα επιστρέψουν στις παραλίες τους αλλά ουδείς νιώθει απογοητευμένος ή προβληματισμένος. Είναι απόλυτα λογικό να κερδίζει κάποιος μετά από τόσον καιρό και να χάνει επίσης μετά από τόσες πολλές νίκες.

Η ώρα των συμβόλων

Οι νικητές απόψε θα πάρουν μαζί με το σύμβολο και ένα κομμάτι τούρτα. Ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος ομολογουμένως έχει πάρει πια τον «αέρα» του παιχνιδιού και δείχνει πολύ πιο άνετος και με περισσότερο χιούμορ στο στυλ παρουσίασής του, _πάντα συμπαθής και ευγενής_ υποδέχεται τους παίκτες των δύο ομάδων και τους «ξεναγεί» στον νέο στίβο μάχης.

Στον τελικό των ανδρών θα περάσουν Σώζων και Ηλίας. Νικητής θα αναδειχθεί ο Ηλίας ο οποίος θα πάρει το πρώτο του σύμβολο.

Survivor | Σώζων Παλαίστρος-Χάρος vs Ηλίας | 24/04/2018

Εντωμεταξύ στο Ανφιλντ η Λίβερπουλ, τηλεθεατάρες, παίζει διαστημικό ποδόσφαιρο και κερδίζει με 5 – 2 στη Ρόμα. Εκεί ο Μοχάμεντ Σαλάχ, εδώ ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Διαλέξτε και πάρτε…

Στον τελικό γυναικών στις Δομινικανές Ακτές η Δαλάκα αντιμετωπίζει την ανεβασμένη από την επικοινωνία με τον σύντροφό της Ντάρια. Η Δαλάκα θα είναι η νικήτρια στην αναμέτρηση και έτσι θα κατακτήσει το τέταρτο σύμβολό της.

Survivor | Κατερίνα Δαλάκα vs Ντάρια | 24/04/2018


Ντάρια, μη στεναχωριέσαι, ο Ολυμπιακός έχει χάσει με είκοσι πόντους από την άπιαστη Ζαλγκίρις και ο Παναθηναϊκός έφαγε τιμωρία αποκλεισμού από την ΟΥΕΦΑ. Πάμε εξαιρετικά, περίφημα. Κλαψ, σνιφ.

Ο Ηλίας επιλέγει τον Πάνο και την Μελίνα να μοιραστούν το γλυκάκι.

Η Κατερίνα επιλέγει την Εύη και τον Νάσο τον Παπασίλβερ τον οποίο όπως εξομολογήθηκε η Φελίσια Τσαλαπάτη στο «Survivor Πανόραμα», όλες ήθελαν να τον γνωρίσουν. Αμ πως…

Για να μην ξεχνιόμαστε αν θέλετε να γίνετε Ατζουνοπαραγωγός συμπληρώστε βιογραφικό στα αγγλικά και στείλτε το θα πει ο Σάκης.
Συγγνώμη, στον Αγιο Δομίνικο πώς ακριβώς το εννοούν το κομμάτι; Τι μέγεθος έχει. Γιατί αυτό που εμφανίστηκε στις οθόνες μας λίγο πριν τη 1, θύμιζε τρία κομμάτια σε ένα. Τη μισή τούρτα την έβαλαν σε ένα πιάτο και το βάφτισαν κομμάτι, τούτοι. Λιγώσαμε, ωρέ Ατζουνοπαραγωγοί, τι μας κάνετε νυχτιάτικα και με την απειλή των 30 βαθμών Κελσίου που να τολμήσουμε να φάμε γλυκούμπα 1500 θερμίδων.
Ευτυχώς, κάθε φορά που έχει «Ιστορίες» τελειώνουμε κανένα τεταρτάκι νωρίτερα μπας και κοιμηθούμε κι εμείς όπως όλη η κοινωνία.
Απόψε δεν έχει αγώνα ασυλίας καθώς όπως είχε ανακοινωθεί η ένωση αλλάζει τα πλάνα… Για να δούμε τι θα δούμε λοιπόν, τηλεθεατάρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης